Rasti ce .Prvo cekamo da padne na 400kn. [kiss]
[/quote]
Situacija je takva da bi bilo najbolje obustaviti trgovinu na burzi dok se ne završi dokap.
Sada na burzi imamo situaciju u kojoj nije pogodno prodati po 1100, ali ni kupiti prije 900 [undecid]
[/quote]
Kad smo kod ZATVARANJA.Prvo koga bi trebalo ZATVORITI su one MUDONJE u VLADI.
[/quote]
„Šaljem poruku svakom domaćinstvu, kako u zemlji tako i u inozemstvu, za svakog osobno.
Pozvani smo PRIHVATITI izazov NAČELA, a koja će biti presudna za naš civilizacijski poredak u zemlji.
To načelo, ako ga sasvim ogolimo, onda je to primitivna doktrina o tome kako MOĆ uvijek ima pravo !
Zbog svega što NAM JE DRAGO, nezamislivo je da odbijemo suočiti se s izazovom JEDINSTVA nacionalnih načela.
Zbog toga višeg cilja, obraćam se svima u zemlji i inozemstvu, a koji će naš cilj učiniti SVOJIM.
Zato molim za čvrstoću i UJEDINJENJE NACIONALNOG JEDINSTVA u ovo doba materijalnog i interesnog IZAZOVA.
Pred nama je rat ( unutarnji sukob ) kriznog morala koji nije ograničen na gospodarsku krizu i promašaje onoga drugog.
No, mi možemo postupiti samo ispravno jer znamo što je ispravno i puni poštovanja i poniznosti posvetimo našu borbu, Bogu.
Ako svi, do jednog, ostanemo posve odani svojoj borbi, onda, a uz Božju pomoć, mi ćemo i pobijediti „
Kings speech, George VI
——————————————————————————————————————-
Znate li kada je ovakva svijest progovorila iz usta navedenog Britanca ? Prije gotovo 100 godina, a upravo onoliko koliko mi kasnima za osvjećivanjem .
@loris
a to ste vi ,INAN PERNAR. Šta je sa Facebook prosvjedima ?
Poštovani,
neki kolega je zaključio da je bolje kupiti u drugom krugu, nego u prvom.
Lukavo.
Tada će raspon cijena vjerojtno biti od 1200kn-1500kn.
Kolega iz Kaira je u pravu ne piše se čuk već ćuk.
Niti se kaže džukela nego mješanac.
Stvarno neki higijeničar iz osnovne škole.
Pogledajte kako nas Uprava pravovaljano informira [lol] [lol] SKENIRALI SU DANAŠNJI VEČERNJI I DALI DA SE OBJAVI NA ZSE.
Čak im je ispalo malo UKOSO [lol] [lol]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/LvyKwNYpr2n0b0g0oyTi9A==.pdf
Luka Ploče d.d. – Obavijest o načinu objave prospekta-večernji list 18.06.2011 str. 21
Kolege,
kada bih bio u poziciji savjetovati građane, potencijalne investitore bez imalo ustezanja preporučio bi kupnju dionica Luke Ploče u ovom trenutku.
Pogledajte samo koliko je dionica potcjenjena kad se na burzi može kupiti po skoro istoj cijeni kao što ju možemo kupiti mi priveligirani u prvom krugu.
Dragi špekulanti drhtavih ručica ne morate se bojati ,neće cijena dolje!
U drugom krugu će tako i tako cijena biti viša, pa ne mislite valjda da ovi iz drugog kruga što žele kupiti par desetaka tisuća komada nisu svijesni da svoju namjeru mogu jedino na ovaj način ostvariti.
Njima je to povoljno.
Da sada lupe na bidu par tisuća komada na 1500kn prošli bi kao bosi po trnju.
Ti što će kupiti dionice u drugom krugu sigurno neće prodavati.
Prije će kupovati dalje.
Kolege,
kada bih bio u poziciji savjetovati građane, potencijalne investitore bez imalo ustezanja preporučio bi kupnju dionica Luke Ploče u ovom trenutku.
Pogledajte samo koliko je dionica potcjenjena kad se na burzi može kupiti po skoro istoj cijeni kao što ju možemo kupiti mi priveligirani u prvom krugu.
Dragi špekulanti drhtavih ručica ne morate se bojati ,neće cijena dolje!
U drugom krugu će tako i tako cijena biti viša, pa ne mislite valjda da ovi iz drugog kruga što žele kupiti par desetaka tisuća komada nisu svijesni da svoju namjeru mogu jedino na ovaj način ostvariti.
Njima je to povoljno.
Da sada lupe na bidu par tisuća komada na 1500kn prošli bi kao bosi po trnju.
Ti što će kupiti dionice u drugom krugu sigurno neće prodavati.
Prije će kupovati dalje.
sva sreća da si u navedenoj poziciji
@Malidon
…gdje piše da će cijena u drugom krugu biti viša, biti će manja jer neko namjerno radi suprotno od zdrave logike, a čini mi se da to nisu ovi iz Luke, tu mislim na cijelokupnu ovu dokapitalizaciju, jer nevidim niti jednu bolju stvar sad nego što je bili predviđeno zadnjim prijedlogom dokap. u kojem bi apsolutno svi bolje prošli uključujući i našu vladu…
Molim za informaciju
Kako sudjelujemo u dokapitalizaciji ako imamo dionice preko Pbz Investora, dali pbz to odrađuje ili moramo sami sa Rba?
Kolega Malidion ,
da je dionica LKPC potcjenjena kupci bi ju kupovali , barem one koje se nude po 1.200 kn .
Realno u ovom trenutku ta dionica ne vrijedi toliko i zbog toga ovih 5 mjeseci za tu dionicu interes je bio nikakav .
Realno u ovom trenutku ta dionica ne vrijedi više od 800 kn .
Uprava nam pokušava prodati dionicu po 1.200 kn .
Šta mislite zašto su radnicima dali dionice po 400 kn a ne po 800 kn ?
Pa zato što radnici znaju koliko je sati u LKPC i nitko od njih nebi kupio dionice ni po 800 kn .
U ovom trenutku Koridor još nije napravljen , a kada će biti nezna se , a i sukobi su u Sredozemlju , što je jako blizu .
S obzirom na nejasnu cijenu (800 – 1200kn) i mislim da će taj dokup biti poništen jer neće prodati 100.177 dionica ni u 1. ni u 2. krugu .
….
S obzirom na nejasnu cijenu (800 – 1200kn) i mislim da će taj dokup biti poništen jer neće prodati 100.177 dionica ni u 1. ni u 2. krugu .
što će se onda dogoditi, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da su radnici dobili dionice po samo 400 kn?
.. odeš u RBA i uplatiš 1200 x broj dionica koji imaš ( do 31,01,2011) nakon 14 dana dobiješ dionice i 400x broj dionica koje imaš, a nakon deset dana dobiješ ostatak uz ispriku Luke da dokap. nije uspijo..sretno