Interesantno!!!!
Jutros je napisano 9 postova niti jenad nije ocijenjen osim moga ,kojem je odmah priljepljena JEDINICA. [kiss]Toliko o vjerodostojnosti ovog ocjenjivanja.
I što sad?
Ispada da mi jednu dokapitalizaciju ne znamo ili ne možemo provesti u mjesec dana pa ćemo to obaviti u tri ljetna mjeseca kada nitko normalan tada to ne radi.
Prisjetih se da sam nedavno pročitao kako mi u Hrvatskoj tek sada dolazimo do shvaćanja da su zakoni fizike, društva i politike stvarni, nisu izmišljotina, a ni konspiracija. Evo, kad je profesor Pavuna, istaknuti fizicar i ‘naše gore list’, nedavno gostovao u NU2, rekao je među ostalim, kako mi ne znamo organizirati nijednu ljudsku aktivnost koja je složena i zahtijeva vise od dvadeset sudionika. Po njemu, mi nikako da vidimo cijeli ormar sa svim stvarima u njemu, vec da mi samo vadimo jedno po jedno, a tako ne ide.
Treba li ovo objašnjavati? Jedno "matrično" razmišljanje, s puno ulaza, izlaza, s puno aktera, i sa svim stanjem „memoriranim“ u glavi, pa tek onda djelovanjem, po njemu, nama je u Hrvatskoj strano u organizaciji života i općenito u političkom i gospodarskom djelovanju. A bez toga, sve što radimo samo su sporadične akcije, međutim, cijeli sustav kapitalizma temelji se na produktivnosti, inovaciji i dakako, predvidanju.
Čak ako i zanemarimo cijenu dokapa, ispast će da ni jednu sporadičnu korporativnu akciju u Pločama ne znamo sprovesti. Ili je Kapetan nečim isprovociran ili ovim dopisom samo "provocira".
Osobno jedva čekam da dokap završi, bez obzira po kojoj cijeni, jer ako bude "preniska", vjerujte da će tržište to vrlo brzo ispraviti.
I slažem se s Petinom: TREBA VJEROVATI U TVRTKU I NJEZIN POTENCIJAL!
[thumbsup]
izgleda da se cijena na burzi polako spušta prema 1000 kn, kao sredini raspona cijene (800-1200)
Kolege investitori ,
molim Vas pročitajte još jednom ovaj smješni papir .
Nakon 6 mjeseci mudrovanja Uprava (samo Pavlović) je smislila ovaj jadni tekst .
Oni bi proveli dokapitalizaciju do kraja lipnja .
Ako im HANFA dozvoli .
Oni bi nama prodali dionice po 800 do 1200 kuna .
Ako im HANFA dozvoli.
A interes za dionice je nikakav .
Nudi se na prodaju čak 1000 dionica !
A kupaca je svega za 100 dionica !
To Vam sve govori da ponuđena cijena dokupa nije realna već prevelika .
Oni bi nas rado odrali .
Ako im HANFA dozvoli .
Nakon što su među sobom podjelili milione vrijedne dionice po 400 kn oni bi nama prodavali po 1200 kn .
Ako im HANFA dozvoli .
Svi investitori imaju jednaka prava !
Zato se brine HANFA !
Pozdrav
Nemojte misliti da se ja zalažem (drukam) za nižom cijenom .
Ne , ja se zalažem za realnom cijenom da bi dokapitalizacija uspjela i da bi ja zaradio .
Napominjem , već su mi tri puta ponudili da sudjelujem u dokapitalizaciji tri tvrtke po cijeni koja je bila viša nego cijena na burzi .
Pa nisu investitori blesavi pa da nešto plaćaju skuplje od tržišne cijene na burzi .
Niti jedna od te tri dokapitalizacije nisu prošle (poništene su !) , jer nisu uspjeli prodati 50%+1 dionica .
Sve mi govori da će tako biti i sa LKPC .
jel izašao prospekt? mislim, četvrtak je… [lol]
Piše danas u Poslovnom da bi Hanfa danas trebala odobriti prospekt izdanja.
Nadam se da je info autentična?
Piše danas u Poslovnom da bi Hanfa danas trebala odobriti prospekt izdanja.
Nadam se da je info autentična?
još pola ure kulture, a onda ili simfonija ili ne harmonija…
EVO GA !!!!!!!!
EVO GA !!!!!!!!
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=4 [kiss]
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [thumbsup]
EVO GA !!!!!!!!
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=4 [kiss]
ja i dalje ne kužim da li dokap ide po 800,1000 ili 1200 kn??! [embarass]