Onih 9 po 1290 je moje bravo ja.
K/P ?
dakle ode luka na 1000,00 kn..a to joj i jest stvarna vrijednost,a još nove dionice-novi dioničari puni dionica..hmmm mislim da ovdje ima više papira od budala,nažalost…prodavanje magle ide neko vrijeme,ali ne može vječno..luka prazna,samo mi je žao što mi je prijatelj full u njoj…ništa drugo…
pozdrav alt. ajde ajde prijatelju reci ljudima po koliko si kupovao prije par mjeseci i koliko si govorio da će vrijediti? da stvar bude bolja to je bilo prije izvješća o 2010.
da skratim….nek bude po koliko si ti ušao ja sam u debeloj zaradi sa dokupljenim dionicama po recimo 1000 kn(sredina raspona). tada mi je prosječna kupovna sa koef. dokupa od 1.5 1150 kn….dakle 20 000€ zarade.
nego pusti posao aj navratite ti i prijatelj do dbk da se zabavimo [cool]
manipulantska je ovo dionica..sve što sam izgubio izgubio sam na njoj..zato nikad više neću ući u nju…svatko je davao izjave kakve njemu pašu-direktor lkpc nije dobio kaznenu prijavu,a direktno je utjecao na cijenu dionice etc. a moga bi nagovorit walkera pa da navratimo kad nam odu dica..da potrošimo ovo malo love šta je ostalo,,ili da kupim lkpc hahhaha
PETINA 31.01.2011.
Vjerujte mi da ide zabrana na 5 god.Cak je kolicina dionica manja od 7 kom.po godini staza.Sve ce nam biti jasnije sutra ujutro.Biti cu prisutan. Sta se tice PROSPEKTA toga sutra nece biti.
Sta ocekujem sutra.
1.RAZJASNIT CE SE PAKET RADNICKIH DIONICA (lock up 5g i 3-5 kom po godini staza)
2.DOBIT CE SE OKVIRNA CIJENA ZA PRVI KRUG ( 800-1200 kn )
3. UTVRDIT CE SE INTERES INVESTITORA ZA DRUGI KRUG (Ukazat ce na zainteresirane investitore)
4.TAKOĐER BI TREBALI SAZNATI OKVIRNU CIJENU ZA DRUGI KRUG (pocetna cijena 1200-1600)
NAKON SKUPSTINE UPRAVA DONOSI ODLUKU KOJU POTVRĐUJE NADZORNI ODBOR I TEK TADA IZDAJE
PROSPEKT!!!!!!!
Čestitam kolegama Petini i Bucku na dobroj prognozi raspona cijene za prvi krug. Oni su jedini točno pogodili.
manipulantska je ovo dionica..sve što sam izgubio izgubio sam na njoj..zato nikad više neću ući u nju…svatko je davao izjave kakve njemu pašu-direktor lkpc nije dobio kaznenu prijavu,a direktno je utjecao na cijenu dionice etc. a moga bi nagovorit walkera pa da navratimo kad nam odu dica..da potrošimo ovo malo love šta je ostalo,,ili da kupim lkpc hahhaha
Mislim da ste više izgubili na ATGR, ušli ste po 800 a od tada je sve raslo a ATGR padala
Riječi vam se pozlatile iako po cijeni trgovanja, izvjesnija je cijena između 1000 – 1200
[/quote]
Najvjerojatnije 1000 kn u prvom krugu. To bi bilo tih 45 mil. EUR-a koje je Pavlović spomenuo kao iznos koji se namjerava prikupiti u dokapitalizaciji.
[/quote]
Pa nisan se ni ja osramotija. [proud]
dakle ode luka na 1000,00 kn..a to joj i jest stvarna vrijednost,a još nove dionice-novi dioničari puni dionica..hmmm mislim da ovdje ima više papira od budala,nažalost…prodavanje magle ide neko vrijeme,ali ne može vječno..luka prazna,samo mi je žao što mi je prijatelj full u njoj…ništa drugo…
Trenutno na današnji dan:
Sirio / 6 glinica – 7 470 t 1 300 / – 6 000 t
Letoon / 3 staro željezo – 5 000 t 4 100 t
Shooner / 1-2 Kvarc – 3 600 t 1 000 t
Malinska / 11-12 Petrolkoks – 800 t
Najava:
Alamania / 15 15.06. cts 21 / 33 Alianca
Marinicki / 11 15.06. u 10:00 h ugljen – 74 000 t Capris
Schooner / 1-2 15.06. bukova građa – 2 300 m3 Alianca
Lady Elizabeth / 15 16.06. cts iskrcaj = 195 MSC
Malinska / 11-12 16.06. petrolkoks – 800 t Jadroagent
Evangelos / 6 18.06. u 13:00 h šećer – 15 000 t Capris
Volgobalt 18.06. zeolit – 1 500 t Jadroagent
Sider Faioch 28.06. ugljen – 17 200 t Capris
Tea K. 01.07. ugljen – 21 300 t Capris
FUJ ODVRATNO KOLIKO JE PRAZNA LUKA …… nema ni psa…ma sta psa..ni bakterije nema u luci…
A dovoljno je samo pogledati na webu luke…da se demantiraju ovakve lažne izjave.
Mislim da ste više izgubili na ATGR, ušli ste po 800 a od tada je sve raslo a ATGR padala
[/quote]
ma kakvi imao sam samo 20 dionica atgr..to sam i naveo u jednom postu..ma dobro,ja sam u minusu 20 000 kuna,zasad..a ja mislim da nitko na ovom forumu nije u plusu,i ako je,onda je to više bilo sretno nego pametno