ja mislim da je cijena dobra za ulazak,kad prodju oba kruga dokapa bit će dobra i po 1700.kod nas se uvijek sjete naknadne pameti.iskoristite ove trenutke neizvjesnosti kad slabe ruke prodaju,mislim da će mirovinci bez problema obje emisije upisati.
Gospodine PETINA ,
Ništa tu u LKPC nije jasno !
Pa zato HANFA ima s njima posla već pola godine .
Kao prvo , popušili su NAŠE gadne milione "darujuči" dionice radnicima po 400 kn .
Pa ako su radnici dobili po 400 kn pošto mogu prodati dionice nama ostalima ?
Svi investitori moraju imati ista prava !
LKPC je previše strateški bitna točka da bi dokapitalizacije prošla neopaženo.
Da je danas kojim slučajem cijena skočila na 1400 ovi lešinari što drukaju na dolje nebi se ni pojavili, nego sad gledaju svoju priliku nebili ukačili nešto. Moj prijatelju Pero7 prije 10 god su dionice dijeljene radnicima za 300 kn pa cijena skočila do 6000-7000 kn. Glavnu riječ će vodit onaj koji ima para za dokap…..a mi se možemo molit da će cijena u dogledno vrijeme biti 2000 kn da pokupimo preostale mrvice [smiley]
ja mislim da je cijena dobra za ulazak,kad prodju oba kruga dokapa bit će dobra i po 1700.kod nas se uvijek sjete naknadne pameti.iskoristite ove trenutke neizvjesnosti kad slabe ruke prodaju,mislim da će mirovinci bez problema obje emisije upisati.
Imaš šansu-pokupuj sve do 1500 i dobro zaradi ja da tako mislim ne bih samo pisao već
bih pokupovao sve do 1500.
…čini mi se da je ovo totalni fiasko..
-ako nema prodaje prava prvokupa, država gubi priličnu svotu (namjerno ili nesposobnost ? )
-cijena previsoka ( upitna uspješnost dokap.)
-cijena u 1.krugu mora biti max.(mali dioničari po toj cijeni neće učestvvati, pa ako i ima kupaca koji sada nisu imaoci dionica, kupit će sve u drugom krugu po nižoj cijeni- razlika će se vratiti malobrojnim kupcima u prvom krugu)
-…ima toliko nejasnoća i pitanja, ali ni jedan odgovor čini mi se nije na strani malih dioničara…
pitanje? tko će od nas malih dioničara sa ovog foruma po ovim cijenama učestovat u ovoj šatro dokap.?
hvala na odgovoru lp
@Pero7
1. nazovi upravu i pjevaj im žalopoljke zbog raspona cijene
2. nazovi tj obrati se svim radnicima Luke i pjevaj im istu pjesmu zbog njihove cijene
3. nazovi Plejboja i stisni mu ruku jer idete u isti rang
@Plajboj
1. čudim se kako još ništa nisi komentirao
2. onaj političar koji ti je šapnuo da dokap lkpc neće proći vjerojatno je mislio da nema kupaca za ksst, međutim pošto te štipnuo za hmmm…nisi uspio razaznati o kojoj dionici govori
Ja ću sudjelovati ako u prospektu ne bude nekih većih iznenađenja jer smatram da će cijena u drugom krugu biti dosta veća …
cijena od 800-1200??
hm, cijena na burzi trebala bi se iskorigirati na polovinu tog raspona, dakle na 1000 kn.
zato mi nije jasno da neki još uvijek sada kupuju po 1200 kn?!?!
cijena u drugom krugu mož biti samo manja ili ista, zato što ako prvi krug bude uspiješan ostaće mali broj dionica koji nemože više utjecat na uspješnost dokap. ( u ovo osobno sumljam),ako prvi krug bude slab cijena mora dole da dokap. uspije.(malo veća mogućnost)
po meni najvjerojatnije da će ovo hanfa sve odbiti, i pričekati da novi ljudi (izbori) naprave posao na zadovoljstvo svih.. lp