LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidimo se na 800kn!!!!
Jako skoro!
Bolje da to smlave kao MAGMU nego da se mučimo!
[bye]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Pričekajte prospekt,moglo bi biti jako dobro.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

NAPOKON NETKO PAMETAN [thumbsup]

NAPOKON NETKO PAMETAN [thumbsup]
[/quote]

NAPOKON!
onda se možemo nadati da ćete vi prestati pisati bedastoće? [pray]

Ma dajte kolega PETINA, ovo će se raspasti gore nego MAGMA, samo razlika mene i Vas je da ja nisam u MAGMI više od 4% portfelja,a Vi ste u LKPC 70%.
Kakav gubitak! Ide to do 700kn.

To šta pišete na ovoj temi a nemate ovu dionicu dovoljno govori o vašem karakteru.Zamislite da sam ja danas pisao na temi MGMA i naslađivao se kako ste kupovali po 17-18 kn ili INGR-R-A koju ste meni na p.m.savjetova da je kupim……Razlika između mene i vas je ta ,da ja ulažem u zdrave firme a vi ste kockar koji nikako da se opameti i kupuje firme na granici stečaja itd.

p.s.Ova cijena me ne zabrinjava a cak i da padne nize poslužit ce mi za dokup.

U pitanju je još 10-tak dana a HANFA zasjeda ovaj četvrtak i neke stvari ce biti jasnije.

Ovaj raspon cijene je popriličan i nimalo neočekivan ( naveo sam ranije da očekujem 1200 kn ).
Ova informacija sama po sebi neće bitno utjecati na ponašanje cijene do konkretnijih vijesti.

Opa miki, nestrpljenje je samo takvo … ponajviše kod onih koji su izašli a ne znaju dal se sad vratiti ili nakon prospekta … [tongue]

ta "povlaštena kupnja" dionica se odnosi samo na one koji su ostvarili to pravo do određenog datuma?

dali će se pravo moći prodatii kako?
[/quote]

Nova pravila burze – čl. 5.4.5. – Izdavanje novih dionica:
Prilikom izdavanja novih dionica, izdavatelj je dužan dioničarima u čiju korist postoji pravo prvenstvenog upisa i uplate novog izdanja izdati prenosive vrijednosne papire (prava za upis) koji omogućavaju korištenje tim pravom i omogućiti trgovanje tim vrijednosnim papirom na MTP-u kojim upravlja burza u razdoblju od najmanje 10 trgovačkih dana koji prethode prvom danu upisa novog izdanja.

kad čitam neke komentare kao da živim u paralelnom svemiru. što ova cijena znači bez cijene drugog kruga??? meni ništa, pogotovo uzevši u obzir da smo znali kolika će biti.

međutim netko je dobro rekao….pavlović polako korača prema remetincu. ponovo špekulacije umjesto da se pričekalo tih par dana da se izađe sa potpunim prospektom. sad sam potpuno siguran da ga netko drži na koncima i povlači kako mu paše. jer moraš biti potpuno lud da se mjesecima ponašaš ovako samoinicijativno.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

baš me zanima tko će snosit štetu dioničarima koji su kupovali po većim cijenama, jel cijena od 800-1200 kn, nije realna, i samim time se automatski oštečuju dioničari koji su kupovali dionice na većim razinama, recimo meni je prosjek 1350 kn, i ozbiljno razmišljam o podizanju tužbe protiv uprave LKPC-A.

I ja se razmišljam tužiti američki FED zbog recesije koja mi je umanjila vrijednost portfelja na nerealnu razinu, ali pričekati ću da vidim kako će proći Vaša tužba, slučajevi su nam jako slični.

@baldasan
[thumbsup]O tome sam vec pisao i pogotovo prenio zasjedanje Vlade 12.05.
Nadam se da ce ici prema novom pravilniku.

@baldasan

ta "povlaštena kupnja" dionica se odnosi samo na one koji su ostvarili to pravo do određenog datuma?

@baldasan

[/quote]
Kako puno stvari nije jasno tako niti PRODAJA PTRAVA.Strpimo se još par dana i sve ce nam biti jasnije.
Jedinu službenu info. koju imamo je raspon cijene. [wink]

New Report

Close