LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

+lkpc [cool]

Opa miki, nestrpljenje je samo takvo … ponajviše kod onih koji su izašli a ne znaju dal se sad vratiti ili nakon prospekta … [tongue]

ta "povlaštena kupnja" dionica se odnosi samo na one koji su ostvarili to pravo do određenog datuma?

dali će se pravo moći prodatii kako?

Ma dajte kolega PETINA, ovo će se raspasti gore nego MAGMA, samo razlika mene i Vas je da ja nisam u MAGMI više od 4% portfelja,a Vi ste u LKPC 70%.
Kakav gubitak! Ide to do 700kn.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Pa normalna stvar se odigrava na burzi tko će platiti nešto skupo kad će biti po 1200 koliko hoćeš,
nisam ni napisao a već se desilo.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Zagrebačka burza: Luka Ploče napokon otkrila karte

Višemjesečna nepoznanica oko cijene dionica Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A) od jutros je napokon prošlost. Kompanija je izvijestila kako je Nadzorni odbor 7. lipnja dao suglasnost na raspon cijene prema kojoj će raspon između najviše i najniže cijene u dokapitalizaciji iznositi 800 do 1200 kuna. Ovaj raspon cijene utvrđen je pod pretpostavkom da će postupak dokapitalizacije biti proveden do kraja lipnja ove godine a ako to ne bude moguće, Uprava i NO imaju pravo izmijeniti raspon cijene. Spekulacije su se na tržištu pojavile već jučer poslijepodne pa je cijena uzletjela 3,9 posto, na 1.329,96 kuna,

http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-luka-ploce-napokon-otkrila-karte/ar-5934/ [cool]

prijatelju agnostik ,

ovi što plaćaju dionicu LKPC više od 1200 kn žele nas navuči na previsoku cijenu !

Pumpaju cijenu !

Drukaju !

.

baš me zanima tko će snosit štetu dioničarima koji su kupovali po većim cijenama, jel cijena od 800-1200 kn, nije realna, i samim time se automatski oštečuju dioničari koji su kupovali dionice na većim razinama, recimo meni je prosjek 1350 kn, i ozbiljno razmišljam o podizanju tužbe protiv uprave LKPC-A.

Evo vam nešto novih vijesti.. Da li je to dobro ili loše, neka tržište prosudi..

Vaš link

Evo dobili smo i službeno raspon cijene od 800-1200 kn a postupak povećanja temeljnog kapitala biti će proveden do kraja ovoga mjeseca. [cool]

p.s. mislim da će cijena biti oko 1000 kn. [thumbsup]
[/quote]

Već drukate cijenu ili Vam je rekla baba Vračara ?

Opa miki, nestrpljenje je samo takvo … ponajviše kod onih koji su izašli a ne znaju dal se sad vratiti ili nakon prospekta … [tongue]

ta "povlaštena kupnja" dionica se odnosi samo na one koji su ostvarili to pravo do određenog datuma?

dali će se pravo moći prodatii kako?
[/quote]

26.01. je pravo za prvi krug (raspon cijene sad znamo, iako opet nije decidirano)…,
ostalo, korak po korak …

bitno je da su službene informacije krenule.

prijatelju agnostik ,

ovi što plaćaju dionicu LKPC više od 1200 kn žele nas navuči na previsoku cijenu !

Pumpaju cijenu !

Drukaju !

Ti očito nećeš sudjelovati u dokapu jer ti je cijena previsoka [bye]

prijatelju agnostik ,

Pumpaju cijenu !

Drukaju !

Kad sam ja sve LKPC rasprodao od 1700 do 1850 svašta su pisali a bilo je toga dosta pa zamisli
da sam ostao u njima kakve bi suze ronio i ostalima sam savjetovao prodaju,ali izgleda oni
slušaju neke druge pa neka.Čim sam vidio koliki se dio poklanja radnicima i na šta se sve cilja
uteka na vrime.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Prijatelju Mecka ,

hoću sudjelovati u dokupu .

Po realnoj cijeni za male dioničare (26.01.2011.) po cijeni 400 do 800 kn !

.

New Report

Close