LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako god mi gledali na događanja (ili možda bolje reći NEdogađanja) oko lkpc – iz perspektive nas optimista ili pak iz perspektive pere7, machete i još nekih kojima na zamjeram pesimizam dok god je taj isti prouzročen otezanjem uprave, a ne zločestim drukanjem na dolje – jedna stvar je uistinu jasna: trenutno nema prometa samo i isključivo zbog aljkavosti uprave lkpc oko prospekta. čim se donese odluka o prospektu – kreće i promet. čim krene promet – nemojmo se zavaravati, kreće i rast cijene dionice, već odavno nitko ovdje ne pada na budalaste priče o radničkim dionicama koje će na burzu doći tek za 5 godina…

ukratko, dok ne krene promet – vrijeme je za kupnju, kasno je ukrcavati se na vlak kad se taj već zahukta… [proud] zato pametni ovih dana skupljaju… nije da se hvalim, ali tu i tamo kad skupim koju kunu i ja kvocnem još koju dioničicu, čisto da ne zaboravim kako je to kupovati lkpc po cijeni ispod x.xxx,xx koja će se ustaliti iza ljeta…

oh, evo još jedan naivčina ili navlakač na prodaji s 15 kom po 1.300 kn! eh, da mi je sad 50.000 kn pa da poklopim ova 4 naloga do 1.330… [sad]

Tržište trenutno ne akceptira potencijal LKPC već ekipa lagano izlazi i ulazi u druge investicije zbog oportunitetnog toška držanja dionica LKPC.

Dok kupac do 1300 ima neograničeno strpljanje skupljanja od nestrpljivih.

Volio bih da dok sam živ doživim da zaživi dokapitalizacija luke Ploče.
Ne znam da li je to realno za očekivati.
Čekam od 2007.!

[angry]

lp

Niste jedini,izgleda da se ovoj agoniji bliži kraj. U pitanju sau dani !!!! [thumbsup]

Cijena u dokapu je nešto povoljnija jer dokap mora uspjeti, bez njega nema kredita od svjetske banke za terminal rasutih tereta. To sam više puta govorio, a valjda će sad moderator odobrit kad priči brzo kraj. [thumbsup]

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Kolege,

smatram da smo na stranici ili dvije stranice prije konstatirali da bi ključni datum mogao biti 24.lipanj.
To je slijedeči petak.
Dan kada Zg burza uvodi sijaset novih pravila, je prilika da zaživi i trgovanje pravima.
Valjda je Uprava pripremila, ispravila ili što već, prospekt za HANFA-u.
A onda će trebati naći puno novaca…

Slušam…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

negdje nešto curi ,konačno. [proud]

netko je saznao al nema para. pa kupuje kako prodaje ostalo [proud]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

A vidi šta se kupi [tongue],kao da nema sutra [wink]

vidi jedinica. klasični hrvatski jal. gospodo tko vam je kriv što je nemate u portfelju. zasučite rukave, zaradite pa kupite. nije sramota ne imati ali ovo je jednostavno glupo. apelirao bi da se ove ocjene ukinu ili uvedu samo dvije 1 i 100. ostalo je nepotrebno.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Opa miki, nestrpljenje je samo takvo … ponajviše kod onih koji su izašli a ne znaju dal se sad vratiti ili nakon prospekta … [tongue]

koliko priče i euforije, a nije trgovano cijeli dan niti 200 dionica [lol]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

New Report

Close