Zar nije radnicima LKPC zabaranjena prodaja dionica na 5 godina koje su dobili po 400 Kuna ?
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-luke-ploce-oglas-2505138
[undecid] možda izlet nekog pojedinca?
Zar nije radnicima LKPC zabaranjena prodaja dionica na 5 godina koje su dobili po 400 Kuna ?
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-luke-ploce-oglas-2505138
[undecid] možda izlet nekog pojedinca?
[/quote]
kolege hoćete da ja sad na njuškalu i plaqvom oglasniku objavim 50 oglasa s različitim imenima i mailovima gdje navodim da prodajem radničke dionice?! pa vjerovatno je sam sastavio taj oglas da druka prema dolje. ovo zaista bi trebalo brisati.
taj vjerojatno prodaje dionice koje je ranio kupio, a lako prodaje po 1000 kn, kad će vjerojatno opet moći kupiti s radničkim popustom po 400 kn [embarass]
Pa naravno da se sve može prodati , pa tako i nove dionice LKPC , kupljene po 400 kn !
Pa može se prodati i pšenica koja će se sijati tek za 5 godina !
Zar to neznate ?
Pristajem i ja kupiti dionice LKPC sa zabranom prodaje 5 godina !
Može po 400 kn i zabrana prodaje 10 godina !
Dragi kolege,
neizmjerno sam sretan da je konačno u blizini Ploča uhvaćen trometarski legvan.
Gušter je imao više od tri metra.
Grdosija je to.
Višetjedna tjeskoba ljudi iz toga kraja se bila prenjela i na cijenu dionice LKPC na Zagrebačkoj burzi.
Potpuno opravdano, pa kako neće.
No sada kada je konačno izvjesno da život kapetana Pavlovića i svih članova Uprave više nije u ugrozi cijena dionice Luke se može realnije odrediti.
Sada je i vjerojatnost veća da će prospekt ugledat svijetlo dana.
Osim ako neki udav ne pobjegne u blizini sjedišta HANFA-e.
hmm kupnja jača 33 kom po asku otislo…
šta to bi?
Dali je to nesto PROCURILO, ne racunajuci špinu u wc g.Pavlovića(od starosti) [lol]
Voda nije ! Mislim da je ipak INFO u pitanju.
Kolege Petrof , rita , YOHNNY ,
ovo je Forum o LKPC pa molim pišite o LKPC a ne lažno optuživati Peru 7 !
Koliko je sati u LKPC najbolje možete vidjeti na grafu na ovom ekranu , gore desno !
Evo pero7 sve bolje vidimo graf. [lol]
inace, ne samo da je kupnja narasla, nego ni prodavatelji nisu vec odavno u panici – evo, recimo, vecinu danasnjeg prometa, ovih 10 komada u 12:35 sam ja prodao jer mi je bilo hitno, ali ne bojte se, puuuno vise ih je ostalo u mene… [wink] a nadam se da cu uskoro podebljati poziciju za jos nekakvih 50-ak komada, nebitno hoce li biti po danasnjih 1290 ili koju kunu vise… za dobre stvari nisam nikad zalio platiti kunu vise… kako kazu pametni – nisam dovoljno bogat da jupujem jeftine stvari… [wink]
eh, pero, lako ti je sad govorit, nikad nije bio pretjerani izazov biti general nakon bitke!
kao da je meni drago čekati luku pored svih drugih prilika na zse, ali šta mogu kad ne mogu računati na insajderske info… stalno razmišljam šta ako izađem, a oni taman objave prospekt?! i tako već evo pola godine… hebi ga, zato sam mala ovčica koja jedino na šta može računati je da slučajno uhvati val nekog većeg broda i na njemu prosurfa koliko uspije…
evo, upravo čitam ono o dokapu dalekovoda pa se ljutim…
eh, naravno… već sam ja u trenutku prodaje znao da je to krivi trenutak za prodaju… 550 kuna sam već dosad propustio… [sad] da sam ih slučajno prodao 100 komada sigurno bi prospekt već danas ugledao svjetlo dana… [smiley] tako ti je to s malim ovčicama – ne znaju drugo nego ići na šišanje… [smiley]
ali, neka, nije mi žao tih 10 komada ako sam time barem malo pridonio ”našoj stvari” – guranju cijene dionice lkpc up, up, up… [thumbsup]
a očito jest: do 1400 kn ima još samo 61 kom, hajdemo i to počistiti pa do 1500 kn imamo još samo 167 kom… a onda – ”samo nebo nam je granica”! [wink] [thumbsup]