LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je prilicno jasno da se nis nece desiti prije 24.6. jer od tada pocinju vrijediti nova pravila zagrebacke burze, ukljucujuci i trgovanje pravima i slicne stvari. Cudilo bi me da se prije toga dese neki znacajniji pomaci jer je ocito da su ta pravila dobrim dijelom uvedena bas zbog LKPC, a nekakva prodaja prije uvadjanja tih pravila ne bi mogla garantirati dokapitalizaciju na nacin kako su si to luka i vlada zamislili.

opa…nekome se omililo. ovo već nije slučajno.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Popapila maca. Mic maco,mic..mujs,mujs maco [lol] [lol]

Dali je to nesto PROCURILO, ne racunajuci špinu u wc g.Pavlovića(od starosti) [lol]

Lijepo je ovo danas izgledalo na zse, ako će i biti hlađenja drugi tjedan na burzi, lkpc bi morala čvrsto grabiti prema naprijed … [thumbsup]

Mecka,
daj Bože da si u pravu, ali toliko štopanje zbog malih dioničara [shocked]?
Da se toliko trude oko nas?
Hm…

Vjerojatnost ove dokapitalizacije je transparentnost (naravno ne u vremenskom roku čega smo svijedoci) ali da će nas neko preveslati, nema šanse!
"Pa nisam đabe veslarevu kčer za grudi držao "… [tongue]

Mislim da je prilicno jasno da se nis nece desiti prije 24.6. jer od tada pocinju vrijediti nova pravila zagrebacke burze, ukljucujuci i trgovanje pravima i slicne stvari. Cudilo bi me da se prije toga dese neki znacajniji pomaci jer je ocito da su ta pravila dobrim dijelom uvedena bas zbog LKPC, a nekakva prodaja prije uvadjanja tih pravila ne bi mogla garantirati dokapitalizaciju na nacin kako su si to luka i vlada zamislili.

Ja jedino vidim da nam se LKPC pomalo budi,
što sam rekao u postu ima 8 dana, kad je u četvrtak onih 150 komada prodano.
Svakako ako nam ostaje toliko na čekanje nije ni to toliko daleko…. [rolleyes]

Iako ja mislim da se taj datum odnosi SAMO na drugi krug, a kako znamo da će se drugi krug odviti 10-ak dana nakon prvog, a prvi krug će se dogoditi 10-15ak dana poslije prospekta tako da ja to gledam matematički:
"24.6. – 20 do 25 dana(zbroj dana od prospekta do drugog kruga) = 30.5 do 4.6." što bi bio "zreo" datum za izdavanje prospekta.

Ako se netko neslaže, nek slobodno polemizira, ali mislim da mi je računica dobra, što nekažem da će tada izaći prospekt, može on izaći i "11.11.2011", ali samo kažem da po izračunu bi od samog početka 6. mjeseca sve bilo spremno za sam prospekt.
Nadam se da ste me razumili u mojim izračunima, jer ipak pogledajmo zadnjih tjedan dana te se bojmo sljedećeg tjedna. [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Meni se čini da Vam je kolega PLAVI uvaljao sve jer ne vidi veliki rast ovdje.
Prešao čovjek u DLKV pa prerano prodao. Hm, nevjerovatne pogreške PLAVOG, al ok Belje ga privlači pa zašto ne. [bye]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Graf svejedno pokazuje proboj ispod linije TRENDA koji je do sada bio BULL.
Što slijedi? Više ništa nije sigurno!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Dali je to nesto PROCURILO, ne racunajuci špinu u wc g.Pavlovića(od starosti) [lol]

Čekamo od vas insajdera da vidimo što se događa.

Graf svejedno pokazuje proboj ispod linije TRENDA koji je do sada bio BULL.
Što slijedi? Više ništa nije sigurno!

Ajde, bar ste dokazali da niste klon Pere 7 jer pokazujete neka osnovna znanja. Bez uvrede ali ovdje ih je vec bilo puno pa covjek mora biti oprezan.

Da, gledajuci ovaj graf trend linija stvarno je probijena na dolje. Medjutim H&S jos nije probijen nego se odbilo od njegove granice, a to ne bi bio ni prvi ni zadnji nepotvrdjeni H&S (makar su i takvi kratkorocni odbijanci prije pada cesti).

Medjutim, cak i da dodje do nekakvog spajka na dolje pitanje je gdje bi zavrsio jer ova zona od nekih 900-1200kn ima dosta otpora, lako moguce da bi zapeo na 1200 (62% povlacenje) i napravio double bottom. Ocit razlog tome moze biti niska cijena u prvom krugu, a to je relativno kratkotrajan dogadjaj jer ga brzo nakon toga prati drugi krug. To zapravo onim hrabrijima pruza lijepu mogucnost daytradea i brze zarade 🙂

Meni se čini da Vam je kolega PLAVI uvaljao sve jer ne vidi veliki rast ovdje.
Prešao čovjek u DLKV pa prerano prodao. Hm, nevjerovatne pogreške PLAVOG, al ok Belje ga privlači pa zašto ne. [bye]

Imate li što pametnij napisati, ili se zadovoljavate sa bajkama i postovima na razini 16-godišnjaka?
Ja sam lijepo napisao neki dan da sam dokupio, dakle molio bih moderatora da pobriše i ovaj moj post i original post kolege sa 34 nickom po redu.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close