http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-hta-medu-5-najgorih-180235.aspx
" .. Slijedom kriterija prosječnog dnevnog prometa, najlošiji rezultat imala je dionica Luke Ploče koja je potonula 22,4 posto. "
Luka Ploče najgora dionica na tržištu u ovoj godini, u isto vrijeme tvrtka bilježi najbolje rezultate poslovanja u povijesti.
Uprava pod hitno mora nešto napraviti!
I gdje je taj prospekt i dokapitalizacija, ovo više nije normalno, ne riješi li se to ubrzo, počinje medijska hajka.
[angry]
lp
Čemu nervoza kolega,ovdje su prisutne političke odluke ,treba vremena da se stvar riješi,iskreno bar se nadam,iako ovo neobjavljivanje prospekta prelazi u crtane serije za djecu.
bezuspješno drukate dionicu LKPC jer je ona proglašena najlošijom našom dionicom 2011.godine !
Pitajte svoju mentoricu Ivanu7,koliko 1 god ima dana ?
Utakmica jos nije gotova.Tek zavrsava prvo poluvrijeme.
gle čuda, to su oni koji su ovdje zaglavili još tamo od 1700-2000 kn… pa što bi sad drugo radili nego jedni drugima pričali bajke da ne umru od dosade? [lol]
[/quote]
Ako te bas zanima, usao sam na 1200, izasao na 1800 i opet usao na 1400.
" .. Slijedom kriterija prosječnog dnevnog prometa, najlošiji rezultat imala je dionica Luke Ploče koja je potonula 22,4 posto. "
Luka Ploče najgora dionica na tržištu u ovoj godini, u isto vrijeme tvrtka bilježi najbolje rezultate poslovanja u povijesti.
I gdje je taj prospekt i dokapitalizacija, ovo više nije normalno, ne riješi li se to ubrzo, počinje medijska hajka.
[angry]
lp
Kako kazu, ko visoko leti, nisko pada. Samo treba tu recenicu pomnoziti sa -1.
[angry]
lp
Vidite da i negativne vijesti mogu imati pozitivan ucinak.Pogledajte danasnju kupnju. [thumbsup]
Bojim se da će nam ovdje trebati Udruženje malih dioničara LKPC.
I to što prije to bolje.
Odugovlačenje sa prospektom znači da Uprava/HANFA ima na umu nas male dioničare inače bi već odavno bio izdan…
Što se tiče okupljanja u kritičnu masu nezadovoljnika/buntovnika … [tongue] …neka netko stariji/iskusniji preuzme inicijativu organizacije i ja sam IN [thumbsup]
Mecka,
daj Bože da si u pravu, ali toliko štopanje zbog malih dioničara [shocked]?
Da se toliko trude oko nas?
Hm…
Ajde počela je kupnja malo bujat. Nadajmo se više da će se napokon nešto riješit.
Ovo su neki mali gušti….kad raste, a ti prospeš po asku,
ali šteta što sam ja od ima mjesec ipo dana 100% u LKPC, čak nešto malo što sam zaradio u međuvremenu (10 komada ima par dana), sve sam "tutnio" unutra.
Sada nek vrijeme čini svoje… [pray]
[angry]
lp
Vidite da i negativne vijesti mogu imati pozitivan ucinak.Pogledajte danasnju kupnju. [thumbsup]
[/quote]
da, napokon se nesto pomaklo s mjesta, jos da se i uprava lkpc pomakne s mjesta…
inace, ne samo da je kupnja narasla, nego ni prodavatelji nisu vec odavno u panici – evo, recimo, vecinu danasnjeg prometa, ovih 10 komada u 12:35 sam ja prodao jer mi je bilo hitno, ali ne bojte se, puuuno vise ih je ostalo u mene… [wink] a nadam se da cu uskoro podebljati poziciju za jos nekakvih 50-ak komada, nebitno hoce li biti po danasnjih 1290 ili koju kunu vise… za dobre stvari nisam nikad zalio platiti kunu vise… kako kazu pametni – nisam dovoljno bogat da jupujem jeftine stvari… [wink]
inace, je li netko od vas preuzeo mojih 10? petina? plavi? efodix? cestitam ako jeste! [thumbsup]
cek, cek, da ih nije mozda pero skupio… [lol]
Prijatelju MaxPayne ,
nisam kupovo dionice LKPC danas , jer su mi preskupe .
Ja čekam Prospekt i cijenu između 400 i 800 kn .
Ili da HANFA poništi kupnju radnicima po 400 kn .
Pa nisam ja lošiji investitor od radnika !
Moji novci vrijede jednako ko i od radnika .
Pozdrav