LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko nenametljivo kupuje vec danima ne ovim razinama. [rolleyes] [wink]

Baš si razmišljam kako je ovim otezanjem dokapitalizacije potrošeno kvalitetno vrijeme…taman i da je bila niska cijena dokapa sada bi se dionica već vratila oko ovih razina i imala otvoren put a ovako je zablokirana i neinteresantna.

I ova tema bi zamrla da nema Petine, Mecke, Pere, edofiksa… [undecid]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Baš si razmišljam kako je ovim otezanjem dokapitalizacije potrošeno kvalitetno vrijeme…taman i da je bila niska cijena dokapa sada bi se dionica već vratila oko ovih razina i imala otvoren put a ovako je zablokirana i neinteresantna.

Nažalost u pravu si … međutim sve bi se trebalo odigrati uskoro … vidjet ćemo

netko gadno dokupljuje. imao je nalog od 60 komada i dva po 32 komada. čisto da probudi dionicu. zatim je povukao one naloge od 32 komada da se prodaja prepadne i da pokupi onih 60. sad je u ritmu 100-tinjak dionica dnevno što nije loše na ovim razinama. dobar style. mada će za one koji su mu prodali vjerovatno biti joso mraović style. [shocked]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

gle čuda, to su oni koji su ovdje zaglavili još tamo od 1700-2000 kn… pa što bi sad drugo radili nego jedni drugima pričali bajke da ne umru od dosade? [lol]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

U protfelju imam dionicu koja je 140%(KORF) u plusu isto tako imam i dionicu koja je 25%(LKPC) u minusu. Stvar je u tome što ni ovu koja je na +140 nisam prodavao kada je bila na -30%. Poanta priče: samo strpljenja, sve ce doci na red. Drzava je spora, ali to se znalo. Kad se priča odigra i ovaj minus će biti plus. Samo je pitanje koliki.
Jedini gubitinici će biti oni koji ko pčele skači sa cvijeta na cvijet. Evo recimo ja jos nemogu zaboraviti da sam prodao 50% Korfa na 45, misleći da će me čekati jer je ponuda bila na 45kn. Ja izašo korf ,odletio. Nema šanse da istu grešku ponovim ovdje.

@magnum

Kolega ne pucajte sa ČORCIMA!
U moje vrijeme su postojali pištolji tzv.Plašljivac.Toga se moze sjetiti starija generacija. [kiss]

Dragi kolege ,

bezuspješno drukate dionicu LKPC jer je ona proglašena najlošijom našom dionicom 2011.godine !

U 2011. godini dionica je potonula 22,4 % .

Od LKPC bolji su čak i INGRA i Hidroelektra .

Zasluge za takav loš status dionice LKPC ima Uprava kao i vi koji nerealno drukate .

.

Zamrzla tema na LKPC isto kao i dokap i privatizacija. [bye] [wink]

…bezuspješno drukate dionicu LKPC jer je ona proglašena najlošijom našom dionicom 2011.godine !

taman dionica za harambaše poput nas … [tongue] …. na polugodištu jedinica, na kraju blistava petica

…za štrebere s pedigreom postoji prva klupa tzv fondovsko smeće …

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-hta-medu-5-najgorih-180235.aspx

" .. Slijedom kriterija prosječnog dnevnog prometa, najlošiji rezultat imala je dionica Luke Ploče koja je potonula 22,4 posto. "

Luka Ploče najgora dionica na tržištu u ovoj godini, u isto vrijeme tvrtka bilježi najbolje rezultate poslovanja u povijesti.
Uprava pod hitno mora nešto napraviti!

I gdje je taj prospekt i dokapitalizacija, ovo više nije normalno, ne riješi li se to ubrzo, počinje medijska hajka.

[angry]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Poštovani kolege,

naša draga dionica LKPC je uistinu postala idealno mjesto za parapsihologe.
A kako neće.
Evo naprimjer ja sam na tragu da počnem više vjerovati metafizici, pa počinjem raditi stvari koje sam radio čekajući zadnju neuspješnu dokapitalizaciju 2007 godine.
Pri kraju sam sa tim, te i vas kolege molim isto.
Možda da uplatimo misu?
A opet zanimljivo je kako se je pitanje radničkih dionica brzo riješilo.
Uprava nažalost podcjenjuje investicijski značaj malih dioničara, kao da novci koje želimo investirati u prvom krugu dokapitalizacije nemaju značaj.
Zaključak: nema predaje!

New Report

Close