a koliko ih je prodano. prosvijetli nas. [shocked]
nije bolest sve što boli.
Pogledajte zato kako raste kupnja [thumbsup]
p.s.Dosta je i padala,sada je vrijeme da krene prema gore.
Evo krenulo je .
Čak je jedna dionica (1) LKPC danas kupljena !
[/quote]
Evo sta je napisao Preo7 na temi: Best buy – komentari i analize prije tri dana.
Draga prijateljice ivana 7 ,
budite milostivi ,
pa mi savjetujte na koju bi dionicu sutra bilo najpametnije potrošiti kunice .
Zahvaljujem i lijepo Vas pozdravljam
Pero ,Pero [bye] da imas imalo morala ,tada nebi ulazi u polemiku i raspravu a pogotovo savjetovao i davao preporuke drugima.
Pokri se ušima .Sjedi dole 1
Gospodine PETINA ,
normalno je da me interesira mišljenje i preporuka pametnih i učenih osoba , pa sam zato i pitao za savjet gospođu IVANU 7 na Best buy .
Ako se ne sječate , i Vas sam neki dan pitao za savjet pa ste me otpilili . Prvo ste nam poručili da znate , pa ste nas odbili .
Za razliku od Vas ja uvijek svoje informacije podijelim sa kolegama investitorima .
….!
[/quote]
Evo sta je napisao Preo7 na temi: Best buy – komentari i analize prije tri dana.
Draga prijateljice ivana 7 ,
budite milostivi ,
pa mi savjetujte na koju bi dionicu sutra bilo najpametnije potrošiti kunice .
Zahvaljujem i lijepo Vas pozdravljam
….[/quote]
ne wanna be 7 vrednuje lkpc kao zadnji junk, stoga joj je Perica7 idealan kompadros za strategiju ulaganja u fondovsko smeće !!!
Gospodine PETINA ,
normalno je da me interesira mišljenje i preporuka pametnih i učenih osoba , pa sam zato i pitao za savjet gospođu IVANU 7 na Best buy .
Ako se ne sječate , i Vas sam neki dan pitao za savjet pa ste me otpilili . Prvo ste nam poručili da znate , pa ste nas odbili .
Za razliku od Vas ja uvijek svoje informacije podijelim sa kolegama investitorima .
Nemojte nikada padati pod utjecaj drugih jer ako kupujete na osnovu nagovora i raznih drukova tada se dobro preispitajte!!!
Budite sigurni da nisu "Oni" krivci za vas neuspjeh vec ga trebate traziti u vama samima. [smiley]
Ne smeta meni sta ste vi pitali kolegicu Ivanu7 ,mene itd …ali mi smeta kada uvjeravate kolege o necemu o cemu ni vi sami niste uvjereni.
A kad sam ja lijepo govorio kako se diže umjetno da se netko iskrca, ovdje su svi klikali od rasta.
MA BAŠ!
fijuuu, ovdje se netko gadno iskrcava! insjder ili očajnik koji više nema živaca??
iskrcano 92, ukupna preostala kupnja 96 komada [undecid]
fijuuu, ovdje se netko gadno iskrcava! insjder ili očajnik koji više nema živaca??
Nije ni cudno.Stvarno treba imati živaca.
MA BAŠ!
a taj koji je umjetno dizao je onaj sa 60 komada. znači sad je prodao sam sebi. pa ovo je u najmanju ruku za globalo sijelo. sve genijalac do genijalca.
A kad sam ja lijepo govorio kako se diže umjetno da se netko iskrca, ovdje su svi klikali od rasta.
MA BAŠ!
Govorio si da ce na 400 kn, samo pod drugim nickom. [lol]
Nije ni cudno.Stvarno treba imati živaca.
[/quote]
ili živci ili kratkoročno bolje ulaganje (prodavač sigurno ima pravo prvog kruga)… uskoro ćemo vidjeti