Kolege investitori u LKPC ,
sjeća li se netko da su radnici dobili dionice po 400 kn ?
Pa zato im je HANFA i vratila Prospekt , postupak još traje .
LKPC je naša tvrtka , od sviju nas koji ulažemo u LKPC !
Jel vi mislite da je pošteno da jedni INVESTITORI (!) dobiju istu robu po 400 kn a drugi po 1.500 kn ?
Kao prvo , treba poništiti kupnju radnika po 400 kn !
Ili omogučiti i drugim investitorima povoljnu kupnju !
Evo ja pristajem da mi prodaju dionice LKPC po 400 kn i da ih nemogu prodati 10 godina .
HANFA i postoji zato da omogući svim investitorima jednakopravnost ulaganja !
Hvala na pozdravu i lijepo te pozdravljam !
Pišem uvijek dobronamjerno , u interesu LKPC i Hrvatske !
Jagma je počela!
do 1300 ima ravno 60 komada. danas bi se to moglo polako i poskidati, vrijeme je već?!
Kolege investitori u LKPC ,
sjeća li se netko da su radnici dobili dionice po 400 kn ?
Pa zato im je HANFA i vratila Prospekt , postupak još traje .
LKPC je naša tvrtka , od sviju nas koji ulažemo u LKPC !
Jel vi mislite da je pošteno da jedni INVESTITORI (!) dobiju istu robu po 400 kn a drugi po 1.500 kn ?
Kao prvo , treba poništiti kupnju radnika po 400 kn !
Ili omogučiti i drugim investitorima povoljnu kupnju !
Evo ja pristajem da mi prodaju dionice LKPC po 400 kn i da ih nemogu prodati 10 godina .
HANFA i postoji zato da omogući svim investitorima jednakopravnost ulaganja !
Hvala na pozdravu i lijepo te pozdravljam !
Pišem uvijek dobronamjerno , u interesu LKPC i Hrvatske !
[/quote]
Kolega ,posjetite temu: Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala
Jagma je počela!
Da da, otisao cijeli jedan komad!
Ali ono bitnije je da je time definitivno prekinut padajuci trend i da krecemo u zavrsavanje W formacije sa poprilicno visokim desnim rubom.
Neznam dali je neko dobio ponudu za kupnju tj papire za dokup več se vrtilo na forumu prije 2 mjeseca,meni još ništa nije stiglo poštom ili ču i ovaj puta morat sve sam riješavat zvat pisat….. [smiley]
"Da da, otisao cijeli jedan komad!"
Bolje i jedan nego ni jedan [smiley]
Zašto poslovni nema vijesti za prva tri mjeseca LKPC ?? možda i oni čekaju HANFU da se sve poklopi, tko zna.
Izgleda da je i kolega Pero7 počeo drugačije pisati otkako je pogledao izvješće…
Bez Kineza, Mađara i koridora Vc, luka dobro grabi prema naprijed.
lp
Neznam dali je neko dobio ponudu za kupnju tj papire za dokup več se vrtilo na forumu prije 2 mjeseca,meni još ništa nije stiglo poštom ili ču i ovaj puta morat sve sam riješavat zvat pisat….. [smiley]
Mozda bi pomoglo da si zadnjih 2 mjeseca bar onako povrsno pratio dogadjaje oko ove dionice?
Ovdje ne treba zabrana trgovine kao na ini iko je sve netransparentno jer trgovine i nema.Po tome
mi se čini da ovdje još nitko ništa ne zna,jer da se bilo šta dešava proradili bi skrbnički računi
i bilo bi prometa pa kad promet krene ako padalo prodati ako raslo kupiti.
Ovdje ne treba zabrana trgovine kao na ini iko je sve netransparentno jer trgovine i nema.Po tome
mi se čini da ovdje još nitko ništa ne zna,jer da se bilo šta dešava proradili bi skrbnički računi
i bilo bi prometa pa kad promet krene ako padalo prodati ako raslo kupiti.
Inace se obicno ne slazemo, ali u ovom slucaju bih napravio iznimku 🙂