LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kod nas se vec ustalila praksa da drzava radnicima daje dionice po svakakvim cijenama ispod trzisnih pa iskreno mislim da tu nema neke vece sanse da prospekt zbog toga padne. Slazem se da to nije fer i da bi bilo bolje da to nisu tako napravili, ali iskreno mislim da im za to mozes staviti soli na rep. No ako im zbog toga padne prospekt, to je super, jer bu diglo cijenu dionice.

I ja bi pristao na 400 sa lockupom ali jebiga, za sada mi drzava nije dala tu ponudu 🙂

Kolege investitori u LKPC ,

sjeća li se netko da su radnici dobili dionice po 400 kn ?

Pa zato im je HANFA i vratila Prospekt , postupak još traje .

LKPC je naša tvrtka , od sviju nas koji ulažemo u LKPC !

Jel vi mislite da je pošteno da jedni INVESTITORI (!) dobiju istu robu po 400 kn a drugi po 1.500 kn ?

Kao prvo , treba poništiti kupnju radnika po 400 kn !

Ili omogučiti i drugim investitorima povoljnu kupnju !

Evo ja pristajem da mi prodaju dionice LKPC po 400 kn i da ih nemogu prodati 10 godina .

HANFA i postoji zato da omogući svim investitorima jednakopravnost ulaganja !

Hoces li ti Pero7 otplatit 20 000 000 kn kredita koji radnici vec vracaju za dionice???

@Barbosa

Insajd informacije će procuriti u narednom periodu ,šta bi se trebalo odraziti na kupnji, jer upravo "Oni" koji su se pojavili na kupnji postavili su se NENAMETLJIVO i to sa malim količinama.

UPRAVO JE TO BIO ZNAK DA JE PROSPEKT DOBAR,PA JE ŠTETA NE ISKORISITI INFORMACIJU.

[cool]

[thumbsup]

tko čeka dočeka [wink]

Kolege,

članak objavljen 29.travnja 2011. u Poslovnom dnevniku implicira da :

1. je Luka Ploče d.d. uputila HANFA-i prospekt na odobrenje
2. prospekt ne predviđa mogučnost burzovnog trgovanja pravima prvenstva upisa u prvom krugu
3. HANFA je otvoreno zagovarala pravima prvenstva na burzi

Da li se to da naslutiti da je HANFA upravo zato vratila prospekt na doradu ili će ga tek zato vratiti Upravi na doradu ili će ga prihvatiti takav kakav je?

Jeli malim dioničarima u interesu mogučnost burzovnog trgovanja pravima?
Osobno mislim da da iako želim sudjelovati u prvom krugu dokapitalizacije!

Mislim da nijedna od tih mogucnosti nije iskljucena. Steta kaj nisu implicirali i cijenu 🙂

Mislim da nijedna od tih mogucnosti nije iskljucena. Steta kaj nisu implicirali i cijenu 🙂

Baš tako. Jer cijena je u cijeloj priči zapravo najbitnija. Kad ništa ne može proći jednostavno s ovim dokapom, zašto bi se sad odjednom promjenili [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

ajmo ovako – imam povijest kupnje dionica koje su dobar, ma kakav dobar – odličan buy, ali nakon što ih ja kupim, dionica pada 10% min… pa sad ako nekome treba neki pad, ljudi smo, dogovorit ćemo se… [wink] dajte mi para za 20-ak dionica i ja kupujem, a ovo pada… s druge strane ako idem rasprodavati… može ići na sve strane… kome paše neizvjesnost? [undecid] [thumbsup]

A random walk down Wall Street...

Tko kaže da je Prospekt vraćen na doradu od strane HANFE?

rita, 02.05.2011. u 23:02

za sada je sve neslužbeno i obavijeno velom tajne. ne zadugo.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

To je dobro pitanje, jer mislim da nitko ubiti nije siguran nego da su sve pretpostavke,
dok ja predpodstavljam
da kao što su obijavili portali da je prospekt u HANFE i čeka gotov, a sad šta se čeka?!

Možda stvarno neki make over nad prospektom, ali nevjerujem.
Po mom mišljenju prospekt je tu te će u dogledno vrijeme izači i svi čemo imati one povlaštene dionice (26.1) kroz mjesec dana,
ali……osjećam da se nešto događa….i to pozitivno, jako pozitivno glede tog drugog kruga i tržišne cijene koja će uslijediti, ne kao što sam napominjao kroz 2 godine nego ja mislim jako brzo [smiley]

Nešto se dobro mučka, ja mislin da uz ovakve fundamente, izvještaje, kredit od svjetske banke (kamata nikakva) hehee, koridor, marljive radnike koji radu indirektno i za naš džep da nemože biti loše, koliko god to manjina mislila i uvjeravala se u to.

Kao što je rekao kolega rita: "Za sada je sve neslužbeno i obavijeno velom tajne. Ne zadugo."
Svaki dan je isčekivanje prospekta.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

uh, uh…

nakon ovih nekoliko mjeseci (da ne spominjem protekle godine!) iščekivanja oko lkpc, uzeo par dana odmora, sad se evo upravo vratio burzi i poslovnom i imam šta i vidit – napokon se nešto zakotrljalo! [proud]

dođe mi da opet nestanem na desetak dana, možda bi se napokon i dokotrljalo… [wink]

narode, ne bih želio ništa ureći, ALI IMAM NEKI DOBAR OSJEĆAJ! [thumbsup] nadam se samo da to nije onaj isti osjećaj iz 2007… [undecid] ali, obzirom da spadam u skupinu nepopravljivih optimista kojima srce zatitra na svaki post petine i plavoga, MISLIM DA ĆE NAŠEM ČEKANJU USKORO DOĆI SRETAN KRAJ! [thumbsup]

pero, djelomično razumijem i tvoj stav, ali SAMO I ISKLJUČIVO AKO on nije produkt zlonamjernog drukanja, nego jednostavno razočaranosti u dosadašnje višegodišnje odugovlačenje i zavaravanje nas malih dioničara od strane uprave lkpc… u krajnjem slučaju, forumi i postoje radi suprotstavljanja mišljenja, jednoumlje nikad nije bilo zdravo, zato pozdravljam i tvoje pisanje, ali, dozvolit ćeš mi da se nadam da si u debeloj zabludi! u to ime svima vam želim laku noć, lijepe snove i povoljan (a i hitar!) prospekt! [thumbsup]

New Report

Close