Ja mogu samo čestitati svima koji čekaju čudo i ova impresivna dionica me iznenađuje iz dana u dan, ali doslovno. Nemam ja šta govoriti, sve je rečeno, a najveća vijest za nas dioničare je mislim to da je prospekt napokon u hanfe te da nas ne dijeli puno vremena od slavlja i veselja
@rita
Bome meni ide večeras boca dingača oli ti ga lipa plavca, šta prvo uzmem [thumbsup]
Danas još nije trgovano s dionicama LKPC .
Nije kupljena ni jedna dionica .
Izgleda da još nisu došli Kinezi .
Nema ni Mađara , čekaju da se izgradi Koridor V c
A ni Prospekt nije još došao .
Dragi kolege ,
vi koji drukate cijeli dan zašto niste kupili bar jednu jedinu (1) dionicu LKPC danas ?
Kad bi ja vjerovo u ono što vi cijeli dan tu pišete ja bi za sav novac odma kupio dionice LKPC .
Koliko je sati u LKPC najbolje možete vidjeti na grafu , na ovoj stranici , gore desno .
Papir podnosi sve :
3. luka Mediterana ?
Pa to znaju i mala djeca da to neće biti nikada , ni kad naprave Koridor V c.
Kinezi u Zagrebu na Aerodromu ?
Za tu investiciju papire je otkupilo 40 raznih tvrtki !
Bilanca ?
Malo prostudirajte i usporedite te brojke .
HANFA ?
Razmatra Prospekt , a nije se još ni odredila prema prodaji dionica radnicima po 400 kn !
I dalje u LKPC za sada ništa novo , ništa jasno , ništa transparentno !
To vam govori to da nitko nije danas kupio niti jednu dionicu LKPC .
Mecka prijateljice ,
o LKPC ,
ja pišem istinito , nikog ne želim navući , drukati , prevariti , utrapiti mu svoje dionice preskupo .
Zar vas sve ne brine to što nije prodana ni jedna jedina dionica ?
Kako mislite napraviti JP dionica LKPC kad se dnevno ne proda niti jedna dionica .
Draga Mecka , ako vjeruješ u ovu cijenu dionice LKPC zašto nisi kupila barem jednu dionicu ?
@ Pero (neutrum) vs Mecka (masculinum)
…imam dovoljno dionica lkpc + prvenstvo upisa u prvom krugu…
…. vijest da je prospekt kod hanfe raduje sve sudionike tk, barem bi trebala, to sto si ti neutrum tvoja je stvar, na meni je da te komentiram kad mi se hoce i kako mi se hoce…
…tako da dragi neutrume nisam kupio jednu dionicu lkpc cisto iz razolga prakticnosti, vec sam ih kupio multiplicirano puno vise…
Dragi prijatelju Mecka ,
ispričavam ti se !
Meni je drago da me ti komentiraš bez vređanja .
Dozvoli da i ja slobodno komentiram i imam svoje mišljenje .
O onima koji drukaju bez osnova najbolje govore ocjene 100 a oni koji realno pišu dobiju ocjene 1 .
Ti čiji postovi imaju ocjenu 100 uništli su svojim postovima trgovanje dionicom LKPC .
I mene raduje da je napokon Prospekt kod HANFE .
Nadam se da će reći svoju riječ o prodaji dionica radnicima po 400 kuna .
Od tuda treba početi da se razbistri ova žabokrečina u LKPC !
Oni su našu LKPC (i tvoju) među sobom rasprodali po 400 kn (5 god).
Razmisli malo , kakav je to "posao"bio !
Pa takvog posla nema na svijetu !
Uložiš 400 kn za nešto što vrijedi 1200 kn .
Od tuda treba početi !
Poništiti tu prodaju po 400 kn !
Ili nama malim dioničarima (26.01.11.) ponuditi dionice LKPC po 800 kn !
Mora biti pošteno !
Pozdrav
Pero sve 5, osim sto ponekad ostavljas dojam nelogicnosti vlastite pozicije…ovisno o poznatim materijalnim cinjenicama koje nas sve raduju – prospekt itd…
….ugodan ostatak dana zelim…!
Neznam dali ste primjetili, ali u prošli četvrtak na dan kada zasjeda Hanfa (koja je trebala potvrditi Prospekt) odjednom se na pred otvaranju "nagomilala" kupnja.Na razinama od 1250-1260 bilo je cca 80-90 kom na kupnji.Več duže vremena kupnja nije tako uzgledala.U petak TE KUPNJE NIJE BILO!!!!
ZAŠTO!!!!! Upravo zbog toga što je Hanfa vratila Prospekt na "doradu"http://www.poslovni.hr/vijesti/ipo-luke-ploce-ipak-bez-trgovine-pravom-upisa-178241.aspx
Dali je to slučajno ili ne ,zaključite sami.
*PETINA
lako moguće da si u pravu,
naime, HANFA se zalaže za "prava upisa" sukladno udjelu dioničara u temeljnom kapitalu na dan odluke kojima bi se trgovalo na burzi.
To znači da ne bi bilo drugoga kruga, nego bi svaki dioničar, pa tako i država, svoje pravo upisa mogli ili iskoristiti ili prodati na tržištu što je najpravednija i naijisplativija opcija za dionočare LKPC.
Time bi se bitno pojednostavnio sami proces dokapitalizacije i isto tako u potpunosti isključila mogučnost vjerojatnih špekulacija kroz alokaciju ili cijenu drugoga kruga te bi se jasno i javno na tržištu vidjelo tko je i koliko zainteresiran za vl. udio LKPC, shodno čemu bi dioničari i država odlučili da li prodati i za koji iznos ili iskoristiti svoja "prava upisa".
Po predloženom modelu od dva kruga i alokacijom, vjerojatnost manipulacije i dogovora ispod stola na račun države i malih dioničara je izrazito visoka jer samo jedan čovijek odlučuje o svemu.
Ja sam da se praksa "prava upisa" uvede kao obavezan model za sve ovakve i slične akcije!
Insajd informacije će procuriti u narednom periodu ,šta bi se trebalo odraziti na kupnji, jer upravo "Oni" koji su se pojavili na kupnji postavili su se NENAMETLJIVO i to sa malim količinama.
UPRAVO JE TO BIO ZNAK DA JE PROSPEKT DOBAR,PA JE ŠTETA NE ISKORISITI INFORMACIJU.
[cool]
Sjeca li se jos netko izjave kap. Pavlovica o dokapu po 1200-1500kn? Sad kad gledam ovo izvjescei fundamente koji iz njega proizlaze (posebice P/E)..mozda on i nije bio tako lud kad je spominjao te cifre, zar ne?
Kolege investitori u LKPC ,
sjeća li se netko da su radnici dobili dionice po 400 kn ?
Pa zato im je HANFA i vratila Prospekt , postupak još traje .
LKPC je naša tvrtka , od sviju nas koji ulažemo u LKPC !
Jel vi mislite da je pošteno da jedni INVESTITORI (!) dobiju istu robu po 400 kn a drugi po 1.500 kn ?
Kao prvo , treba poništiti kupnju radnika po 400 kn !
Ili omogučiti i drugim investitorima povoljnu kupnju !
Evo ja pristajem da mi prodaju dionice LKPC po 400 kn i da ih nemogu prodati 10 godina .
HANFA i postoji zato da omogući svim investitorima jednakopravnost ulaganja !