to bi znacilo da je prospekt napokon u Hanfi kakav god da je?!??
A sjetili su se i sad jos mjesec dva da ga u Hanfi procitaju….
pa nema eto ljeta (jer tko radi u 7 i 8 mjesecu) ..pa nas eto na jesen u realizaciji…
Danas još nije trgovano s dionicama LKPC .
Nije kupljena ni jedna dionica .
Izgleda da još nisu došli Kinezi .
Nema ni Mađara , čekaju da se izgradi Koridor V c
A ni Prospekt nije još došao .
prica iz kuloara je bila afirmativna glede prospekta…
ne-pravo upisa=krece marginalizacija malih, posebice ako ce cijena prvog kruga biti disproporcionalna ocekivanjima mnogih…
lp sa Sljemena [tongue]
Kinezi ulažu i u Hrvatsku, kao i sve zemlje Balkana. U Zagrebu tako žele ući u posao izgradnje terminala u Zračnoj luci, zainteresirani su za širenje Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A), a kineski kapital otići će i na financiranje željezničke pruge Rijeka-Zagreb-Botovo, napominje Financial Times.
Ne znam da li je ovo netko postao, ali ako nije, ovo je ipak potvrda Petininih nagađanja u svezi glede kineza.
http://limun.hr/main.aspx?id=702343
evo još malo lijepih riječi uz nadu da će prijeći u djela.
čudno da nije procurio info o cijenama…ni kupnje ni prodaje…mislim da je u ponedjeljak blokada, bilo gore bilo dole.
Izašlo izvješće:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LKPC-fin2011-1Q-NotREV-K-HR.pdf
Bomba!
Dobit veća 110 %
Prihodi veći 7,6 %
Bilanca kao i obično… bomba.
Napravili su grešku u PDF izvješću na stranici 3. obrnuli su godine, joj,joj..
[thumbsup] [thumbsup]
http://limun.hr/main.aspx?id=702343
evo još malo lijepih riječi uz nadu da će prijeći u djela.
čudno da nije procurio info o cijenama…ni kupnje ni prodaje…mislim da je u ponedjeljak blokada, bilo gore bilo dole.
" Luka Ploče bit će među tri najvažnije luke na Mediteranu "
[thumbsup]
lp
Kinezi ulažu i u Hrvatsku, kao i sve zemlje Balkana. U Zagrebu tako žele ući u posao izgradnje terminala u Zračnoj luci, zainteresirani su za širenje Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A), a kineski kapital otići će i na financiranje željezničke pruge Rijeka-Zagreb-Botovo, napominje Financial Times.
Ne znam da li je ovo netko postao, ali ako nije, ovo je ipak potvrda Petininih nagađanja u svezi glede kineza.
Kolega,ja nisam nagađao več sam tražeći po netu naišao na zanimljivosti vezane za LKPC,šta me dodatno zainteresiralo.Ne mora znaćiti da će Kinezi kupiti LKPC ali nikada se ne zna.
Evo svjedoci smo izlaska izvještaja za 1q među kojima je LKPC BISER HRVATSKOG TRŽIŠTA KAPITALA.
[thumbsup]
Fino odigrano – maestralno!
clap clap dirigentu –
pricekao 1Q,
izvjesce UFF,
investitori suglasni sa prospektom (naivnosti nema mjesta),
HANFA-ina autorizacija i krece neminovno [wink]
zaista ogroman rast i dobiti i EBITDA. što je najbolje sve to uz ovu stavku:
III 1. Novčani izdaci za kupnju dugotrajne materijalne i nematerijalne imovine 8.641.554 (+680%)
doista impresivno u općenito beskrvnim FIQ1 ovih dana na ZSE. Danas je bid bio potpuno anemičan za razliku od prethodnih dana kada je bila soldina potpora do 1200.00. Da li se sutra konačno vraćamo iznad 1300-1400?! [thumbsup]
sutra dobar ručak i boca dingača a burzu ostavimo do ponedjeljka [thumbsup]