LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To su lopovi i ništa drugo. Davno sam prodao ovo.

Ima tamo i veeeeelikih neznalica…

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

…….tako je sve izvjesnije da će cijena dokapitalizacijskih dionica biti sa 3 znamenke.

Riječi vam se pozlatile iako po cijeni trgovanja, izvjesnija je cijena između 1000 – 1200
[/quote]
Mišljenja sam da, šta se cijena više približava 3 znamenke, to je veča vjerojatnost za neuspjeh dokapitalizacije.

Tko če sudjelovat u dokapu po npr.1000kn kada tržišna cijena padne na 1100-1200 a da ne govorimo ako padne još više.

[/quote]

Pa da , kolege o tome ja pišem već dva mjeseca !

I o cijeni sa tri znamenke !

I o tome da mora biti 50%+1 da bi uspjela dokapitalizacija inaće se sve poništava .

Osobno su mi nudili dionice tri tvrtke u JP gdje je cijena bila u JP veća nego na Burzi , pa je dokapitalizacija poništena jel nisu uspjeli skupiti 50 % .

Tko bi platio dionicu LKPC više od 800 kn (ili 900) , kad su radnici kupili po 400 kn ?

.

…….tako je sve izvjesnije da će cijena dokapitalizacijskih dionica biti sa 3 znamenke.

Riječi vam se pozlatile iako po cijeni trgovanja, izvjesnija je cijena između 1000 – 1200
[/quote]
Mišljenja sam da, šta se cijena više približava 3 znamenke, to je veča vjerojatnost za neuspjeh dokapitalizacije.

Tko če sudjelovat u dokapu po npr.1000kn kada tržišna cijena padne na 1100-1200 a da ne govorimo ako padne još više.

[/quote]

Pa da , kolege o tome ja pišem već dva mjeseca !

I o cijeni sa tri znamenke !

I o tome da mora biti 50%+1 da bi uspjela dokapitalizacija inaće se sve poništava .

Osobno su mi nudili dionice tri tvrtke u JP gdje je cijena bila u JP veća nego na Burzi , pa je dokapitalizacija poništena jel nisu uspjeli skupiti 50 % .

Tko bi platio dionicu LKPC više od 800 kn (ili 900) , kad su radnici kupili po 400 kn ?
[/quote]

Po mom skromnom mišljenju ….Nitko. Pavlović već četiri godine priprema dokapitalizaciju [lol] …znate koliko je to vremena…djete vam upiše gimnaziju,završi je a Pavlović još nije spakovao jednu običnu dokapitalizaciju. Pogledajte ULPL..kažu dokap..i dokap je za tri mjeseca gotov. Razlika je u tome što ovi znaju a Pavlović nezna.
Zašto su dali radnicima po 400 ??? Zato jer su zaljubljeni u njih?? Ma dajte molim vas. Opet zakulisne igre. Sve radničke završit će na kraju…pogodite gdje?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ukoliko je pameti od strane Uprave cijenu u prvom krugu će odrediti prodajna cijena u drugom krugu,a ne trenutna cijena na burzi.
To odgovorno tvrdim ukolilko ima pameti, ali možemo li više vjerovati ima li tamo pameti?
Jel ovo čekanje od 31.siječnja javašluk, opstrukcija ili se oteglo zbog nećeg trećeg?
Pa s kim pregovaraju 90 dana?

Cijenu dionice za prvi krug neće odrediti tržišna cijena ni radničke dionice nego interes
koji postoji ili ne postoji za drugi krug.
Ne razumijem zašto bi nekome tko ima dionice kupljene po cijeni od cca 1200 kn naviše bilo u interesu da cijena u prvom krugu bude niža.

@zeba
Upravo tako.
Čitam šta Pero 7 piše i kaže da trubi več odavno da TRŽIŠNA CIJENA MORA BITI TROZNAMENKASTAza uspjeh dokapitalizacije.
Da zna šta trubi,budite sigurni da više nebi TRUBIO!!!

Cijenu dionice za prvi krug neće odrediti tržišna cijena ni radničke dionice nego interes
koji postoji ili ne postoji za drugi krug.
Ne razumijem zašto bi nekome tko ima dionice kupljene po cijeni od cca 1200 kn naviše bilo u interesu da cijena u prvom krugu bude niža.

Zato kaj ne razumiju da novci od tog dokapa idu u firmu i poboljsavaju njenu bilancu. Oni bi najradije da dokap bude po 0kn pa da dionice dobiju "besplatno". Samo, nisu svijesni cinjenice da u tom slucaju zapravo nisu nikaj ni dobili.

Pretpostavka:
kada ne bi bilo interesa za drugi krug, ne bi li bilo logično da uprava napravi
dobar marketing, gdje bi između ostalog držala tržišnu cijenu na višem nivou.

Po dosadašnjem ponašanju pitanje je da li je upravi interes da odaziv u prvom krugu bude dobar.
Ako joj nije u interesu, onda je sljedeće pitanje ZAŠTO nije?

Naravno sve samo nagađam.

Ako pođemo od toga da bi uspjela JP LKPC (50%+1) onda ja procjenjujem da će biti ovako :

1. Radnici kupili po 400 kn (5 godina odgoda prodaje)
2.Malim dioničarima (26.01.2011.) cijenu treba ponuditi između 800 kn i 900 kn !
3. Strateškog ulagača ove godine mogu naći samo po 400 kn dionicu , bez obzira tko to bio .

Ovo je jedino realno , sada , u ovom trenutku , bez obzira koliko vi drukali ili trubili .

.

Pretpostavka:

Po dosadašnjem ponašanju pitanje je da li je upravi interes da odaziv u prvom krugu bude dobar.

Moje misljenje je da ako u prvom krugu bude cijena visa od trzisne, mali investitori ce vecinom odustati od dokapa, pa ce veliki partner moci dobiti veci paket.

Pretpostavka:

Moje misljenje je da ako u prvom krugu bude cijena visa od trzisne, mali investitori ce vecinom odustati od dokapa, pa ce veliki partner moci dobiti veci paket.
[/quote]

Ukoliko cijena u 1. krugu bude oko trenutne tržišne ili veća, a u isto vrijeme ne bude razlika za drugi krug minimalno 500 kuna, tada slijede sudske tužbe malih dioničara koji su oštećeni 2007. ujedno i aktualizacija cijelog slučaja u medijima.
To je sigurno, sve ostalo je upitno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa eto, sigurno znaju koliko otprilike mogu dobiti u drugom krugu, pa iz tog razloga štelaju cijenu za prvi.Ja bi osobno i s takvim scenarijom kakav navodi Plavi bio zadovoljan, međutim ne znam koliko će tih 500 kn razlike značiti nekome tko je kupovao 2007, a nije kasnije popravljao prosijek ulaza.

New Report

Close