Dobra perspektiva,loša uprava,upetljana politika,pa sami izračunajte dalje.
Koliko se sjećam ti si stavio audio zapis na forum.
Kolegi Doma-goj,jedno VELIKO HVALA, upravo zbog toga šta se potrudio da nabavi audio zapis te ga objavi na forumu. [thumbsup]
Kolege Drukeri na dionici LKPC ,
Vi koji nekoliko godina drukate kako je dionica LKPC podcjenjena žrtvujte barem 1269 kuna pa kupite barem jednu (1) dionicu .
Ako vam je skupo , udružite se , svaki po 90 kuna pa kupite jednu dionicu LKPC .
Sramota je da toliko hvalite LKPC a da niko ne kupi barem jednu dionicu !
Pozdrav
PETINA-HAIRO,
vidim da ste me poslušali i da ste kupili jednu dionicu LKPC .
Kinezi i Mađari će doći u LKPC malo sutra .
Oni bi ušli u LKPC po cijeni od 400 kn .
A ja bi kupio dionice LKPC po 800 – 900 kn .
Moju iskrenu čestitku s dobrim željama za Sretan Uskrs ocjenili ste sa jedinicom što govori o vama i vašim istomišljenicima koji drukate nerealno LKPC a cijena sve niža .
Pozdrav
Nakon GS sam napisao da će LKPC-R-A do objave prospekta dokapitalizacije biti mrtva dionica i sada se to vrlo dobro potvrđuje.
Nikakva vijest, ugovor ili pozitivna materijalna činjenica je ne može pokrenuti dok se ne riješi dokapitalizacija a kako vrijeme odmiće i vrijednost dionice pada tako je sve izvjesnije da će cijena dokapitalizacijskih dionica biti sa 3 znamenke.
Barbosa ,
realno pišete .
Nemoguće je oživjeti dionicu LKPC dok se ne rješi dokapitalizacija .
…….tako je sve izvjesnije da će cijena dokapitalizacijskih dionica biti sa 3 znamenke.
Riječi vam se pozlatile iako po cijeni trgovanja, izvjesnija je cijena između 1000 – 1200
LKPC – dionica samo za najstrpljivije i najtvrdoglavije ulagače… to bi trebalo pisati u prospektu dionice… [undecid]
Riječi vam se pozlatile iako po cijeni trgovanja, izvjesnija je cijena između 1000 – 1200
[/quote]
Najvjerojatnije 1000 kn u prvom krugu. To bi bilo tih 45 mil. EUR-a koje je Pavlović spomenuo kao iznos koji se namjerava prikupiti u dokapitalizaciji.
[/quote]
Mišljenja sam da, šta se cijena više približava 3 znamenke, to je veča vjerojatnost za neuspjeh dokapitalizacije.
Tko če sudjelovat u dokapu po npr.1000kn kada tržišna cijena padne na 1100-1200 a da ne govorimo ako padne još više.
[/quote]
Mišljenja sam da, šta se cijena više približava 3 znamenke, to je veča vjerojatnost za neuspjeh dokapitalizacije.
Tko če sudjelovat u dokapu po npr.1000kn kada tržišna cijena padne na 1100-1200 a da ne govorimo ako padne još više.
[/quote]
Točno tako, tko će sudjelovati u dokapitalizaciji od 150% po praktički tržišnoj cijeni +/-10%???
Više LKPC treba ovu dokapitalizaciju nego investitori i shodno tome cijena novoizdanih dionica bi trebala biti takva da privuće investitore.
Prvu kapitalnu grešku su već napravili prodavši radnicima dionice po 400kn umjesto da su to riješili sa novoizdanim dionicama iz dokapitalizacije, sada će teško postići neku bitnije veću cijenu za ostale veće ili manje investitore, druga greška je netransparentnost i otezanje uslijed kojega pada i tržišna cijena što direktno utjeće na nesigurnost i rezultira rezerviranošću i nižom ponudom velikih investitora o koijima ovisi uspijeh dokapitalizacije.
Iz cijele ove situacije koju su stvorili stiče se dojam da im dokap uopće nije potreban niti važan ili pak proizlazi da se dokap neće provesti po tržišnim načelima kako mi tu očekujemo nego da se tu provode neke druge rabote za interes poznatog naručitelja.
To su lopovi i ništa drugo. Davno sam prodao ovo.
To su lopovi i ništa drugo. Davno sam prodao ovo.
Oni to i čekaju da ljudi izgube strpljenje i prodaju. To što si ih nazvao lopovima, njima ne znači ništa jer imaju jako debeli obraz.