još nikakvih novosti???
Idem idući tijedan sam provjerit gdje je zapelo,i oće li što biti od toga.
Netreba ti dolazit, čeka se povoljan/prikladan trenutak za objavu prospekta. A koji je to trenutak to znaju oni gori, na nama je da strpljivo čekamo [smiley]
[/quote]
[thumbsup] a možda doživimo USKRSNUČE PROSPEKTA i DOKAPITALIZACIJE.
Koliko je danas prodano-kupljeno dionica LKPC ?
Niti jedna !
Od 148.316.532 kn trgovanja nitko nije kupio niti jednu jedinu dionicu LKPC ?
To je sve rezultat vašeg drukanja koje provodite na ovom Forumu od 2006. godine a u šta se možete uvjeriti čitajući ovih 1510 stranica Foruma .
Kolege , pročitajte šta ste sve pisali o LKPC !
– nitko ti nije prodo bolje reć !!!
Danas nije bilo trgovanja sa dionicom LKPC .
Nudila se na prodaju po 1269 kn
A na kupnji po 1245 kn
Zbog čega se nije trgovalo sa dionicom LKPC danas ?
Niti jedna !
To je sve rezultat vašeg drukanja koje provodite na ovom Forumu od 2006. godine a u šta se možete uvjeriti čitajući ovih 1510 stranica Foruma .
Joj, kak ti se vise samo da, molim te mi reci? Zar stvarno mislis da stvari koje tu pises jos uvijek mogu utjecati na neciju odluku o kupnji ili prodaji? Ili da ce mozda cifra u prvom krugu biti ispod 800kn ako se ti zalis po forumu da ti je preko 800 preskupo?
efodix ,
ja se zalažem da dionica LKPC bude na burzi i nama malim dioničarima (26.01.11.) ponuđena po realnoj cijeni !
S obzirom na trenutak !
Kad bi bila dionica ponuđena po realnoj cijeni , LKPC bi privukla veliki broj investitora !
Pa i ja bi investirao !
Ovako već 4 mjeseca mi novci za LKPC stoje zaleđeni !
Kolega , ovo što vi pišete otjeralo je ama baš sve investitore sa LKPC !
Dokaz ti je i to da od 148 miliona nije nitko kupio niti jednu dionicu !
Pa investitori znaju koliko šta vrijedi , u ovom trenutku .
I kupuju sada da bi zaradili u budućnosti .
I ja sada kupujem da bi zaradio u budućnosti .
Ne prodajem !
Kupujem po realnoj cijeni danas , a ne po cijeni koja će biti realna u budućnosti !
Kolega efodix , jesi li shvatio ?
Pozdrav
Niti jedna !
Joj, kak ti se vise samo da, molim te mi reci? Zar stvarno mislis da stvari koje tu pises jos uvijek mogu utjecati na neciju odluku o kupnji ili prodaji? Ili da ce mozda cifra u prvom krugu biti ispod 800kn ako se ti zalis po forumu da ti je preko 800 preskupo?
[/quote]
kolega pero7 barem iznosi drugu stranu medalje za razliku od vas drukera koji mjesecima trubite jedno te isto i napadate sve koji se usude razmišljati drugačije do vas, a cijena LKPC pada i pada….da ne spominjem da ima nekih koji GODINAMA pričaju iste prazne priče! [angry]
kolega pero7 barem iznosi drugu stranu medalje za razliku od vas drukera koji mjesecima trubite
UZALUD VAM TRUD,,TRUBAČI i SVIRAČI . [bye]
Kolege Drukeri na dionici LKPC ,
Vi koji nekoliko godina drukate kako je dionica LKPC podcjenjena žrtvujte barem 1269 kuna pa kupite barem jednu (1) dionicu .
Ako vam je skupo , udružite se , svaki po 90 kuna pa kupite jednu dionicu LKPC .
Sramota je da toliko hvalite LKPC a da niko ne kupi barem jednu dionicu !
Pozdrav
Dionice Luke Ploče će se najkasnije za pet godina prodavati po 600kn. Radničke će se djeliti po 400 a to znači 50% za pet godina. Nema te banke koja to daje. Nemojte mi samo reći da su lučki radnici svi redom opaki burzovni igrači i da će dionice držati jer lovu ne trebaju. Preskakat će jedni druge na bidu ,čim dobe zeleno svijetlo. Kriva je opet uprava jer je radničkim dionicama upropastila dionicu. Neka prodaju paketić dionica i podjele radnicima lovu,sad odmah. A neka radnici nrade s tom lovom što hoće,neki će to propiti a neki bogami poduplati svake godine ako dobro ulože. Na ovaj način uprava čuva sebi fotelje a normalan ulagač sigurno ne kupuje dionice firme gdje uprava večinu energije i vremena troši na čuvanje fotelja. Luka Ploče je socijalistička firma i kao takva za ozbilne investitore totalno bez veze.
Nemam dionice LKPC-R-A [yawn]
efodix ,
ja se zalažem da dionica LKPC bude na burzi i nama malim dioničarima (26.01.11.) ponuđena po realnoj cijeni !
S obzirom na trenutak !
Kad bi bila dionica ponuđena po realnoj cijeni , LKPC bi privukla veliki broj investitora !
Pa i ja bi investirao !
Ovako već 4 mjeseca mi novci za LKPC stoje zaleđeni !
Kolega , ovo što vi pišete otjeralo je ama baš sve investitore sa LKPC !
Dokaz ti je i to da od 148 miliona nije nitko kupio niti jednu dionicu !
Pa investitori znaju koliko šta vrijedi , u ovom trenutku .
I kupuju sada da bi zaradili u budućnosti .
I ja sada kupujem da bi zaradio u budućnosti .
Ne prodajem !
Kupujem po realnoj cijeni danas , a ne po cijeni koja će biti realna u budućnosti !
Kolega efodix , jesi li shvatio ?
Pozdrav
Naravno da niza cijena dionice otvara vrata vecem broju investitora nego visa, ali prilikom prodaje dionica investitoru nije bitno imati cim vise ponudjaca jer se dionica prodaje u bescjenje nego je bitno prodati po cim visoj cijeni. Ja ne kupujem po ovoj cijeni zato jer nemam slobodnog kesa, a nisam neki fan margin kredita i slicnih fora. S druge strane, zbog cega vi kolega ne prodajete? Ako je 900kn fer cijena, pa mozete komotno istresti preko 50 komada do nekih 1200kn. Zarada preko 30% u odnosu na fer cijenu – super zar ne? Vama je puno lakse jer je puno lakse prodati nego kupiti.
A ako smatrate da je realna cijena 1200kn pa je na toj cijeni nekakav hold, niti biste kupili niti biste prodali, onda mi je sasvim jasna pozadina vaseg pisanja o realnoj cijeni od 800kn, medjutim moram vas upozoriti da je tako motivirano pisanje zakonski kaznjivo (bez brige, ja vas necu tuziti ali mogao bi se naci neko ko hoce). No uglavnom, s obzirom da su tu glavni faktori drzava i potencijalni veliki investitor, ne cini mi se da takvi pokusaji u ovom slucaju imaju previse smisla. Jer ocito su se istresli svi koji su bili nervozni, a ostali oni koji su voljni cekati koliko treba.
S te strane je nelikvidnost obostrana, ocito oni koji su unutra misle da se po ovoj cijeni ne isplati prodavati isto kako oni koji su vani misle da se ne isplati kupiti. Umjesto da drukate na dole tvrdeci da nelikvidnost postoji zbog previsokih cijena i shodno tome slabe kupnje, mogli bismo isto tako reci da je do nelikvidnosti doslo zbog preniskih cijena i posljedicno slabe prodaje pa shodno tome drukati na gore, zar ne?
@lavgar: Za koliko ce radnici prodavati 2016 godine me bas briga. Bitno je po koliko ce investitori kupovati u 2. krugu. Osim ako netko ne misli biti dugorocni investitor i propustiti tu, imho, jako dobru priliku.