Što se tiče GS , ako neznate što se tamo događalo možete pročitati u Zapisniku na ZSE .
A gdije mogu pročitati zapisnik sa GS ?
Dali to dobiju svi dioničari ili samo povlštene osobe?
Dragi kolege ,
Bez nekog drukanja , ni za kupnju , a ni za prodaju , koliko je sati u LKPC možete najbolje vidjeti na grafu , na ovoj stranici Foruma ,gore , desno !
Pozdrav
Pero, ako mjeris kvalitetu firme isplatom dividende, a ove godine se prvi put spominje isplata dividende od 38kn po dionici, ne bi li onda po tvojoj logici LKPC danas trebala vrijediti puno vise nego one godine kad je dionica bila 7000kn?
TurkOil zakupio polovinu rezervoara u Luci Ploče i počinje s uvozom nafte na bh. tržište
ISTANBUL – Turski naftni gigant TurkOil unajmio je polovinu rezervoara smještenih u Luci Ploče s namjerom da započnu distribuciju i prodaju nafte i naftnih derivata u BiH, javljaju turski mediji.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/turkoil-zakupio-polovinu-rezervoara-u-luci-ploce-i-pocinje-s-uvozom-nafte-na-bh.-trziste,110131.html
p.s.Svega ima!!!!Ima NAFTE,ŠEČERA,ŽELJEZNE GRAĐE,BANANA,GLINICE,BOKSITA………..ima čak i Kredit od 50 Milo.Eura uz 2% kamate,sa počekom od 12 god…………………………………….
MA NE FALI NI TIČJEGA MLIKA ,SVEGA IMA OSIM ONOGA NAJ BITNIJEGA .HEBENOGA PROSPEKTA [lol]
Kolega Petina, bas sam htio polinkati tu vijest. Mislim da svi znamo da gdje je nafta tu su i pare. Ova dionica realno vrijedi vise od trenutne cijene i bez dokapa, a kamoli ako uzmemo u obzir neminovnu cinjenicu da bi se dokap uskoro trebao dogoditi!
Znači li to da sutra poljećemo?! Meni to ne odgovara iako sam dioničar lkpc. Mislio sam nadokupiti ali neka ide gori. Sve što ide gori dobro je!
Znači li to da sutra poljećemo?! Meni to ne odgovara iako sam dioničar lkpc. Mislio sam nadokupiti ali neka ide gori. Sve što ide gori dobro je!
Kolega vizionar ,
nema problema ako je to tvoja želja mogu ti ja prodati svoje dionice LKPC po recimo 3.000 kn .
Samo da ti bude srce na mjestu .
To će ti biti dobro jer si dionicu platio skupo i išla je gori .
A sve što ide gori dobro je !
@Pero7
Da imate dionice LKPC, nebi svakodnevno iznoslili laži,gluposti i neistine.
Javno ste napisali da su precejenjene,te da čekate cijenu imeđu 400- 800 kn.Sada odjednom imate dionice LKPC?????
Pero TRUBA,više niste niti smješni, več ….. [bye]
p.s. Uffff,umorio sam se od ovakvih tipova!!!! [undecid]
TurkOil zakupio polovinu rezervoara u Luci Ploče i počinje s uvozom nafte na bh. tržište
ISTANBUL – Turski naftni gigant TurkOil unajmio je polovinu rezervoara smještenih u Luci Ploče s namjerom da započnu distribuciju i prodaju nafte i naftnih derivata u BiH, javljaju turski mediji.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/turkoil-zakupio-polovinu-rezervoara-u-luci-ploce-i-pocinje-s-uvozom-nafte-na-bh.-trziste,110131.html
p.s.Svega ima!!!!Ima NAFTE,ŠEČERA,ŽELJEZNE GRAĐE,BANANA,GLINICE,BOKSITA………..ima čak i Kredit od 50 Milo.Eura uz 2% kamate,sa počekom od 12 god…………………………………….
MA NE FALI NI TIČJEGA MLIKA ,SVEGA IMA OSIM ONOGA NAJ BITNIJEGA .HEBENOGA PROSPEKTA [lol]
Vau…
Koliko je to para za Luku Ploče?
Da li je netko progooglao, ili opet po starom dobrom obićaju moram ja?
A mogao bi proraditi i PR Luke Ploče, pa da se oglase.
U najmanju ruku, trebala bi biti obavijest na burzi o tom poslu, jer to je očito bitna materijalna činjenica!
lp
Ovo ne može biti istina!
Luka Ploče d.d. (LKPC-R-A) nema 41.000 tona skladišnih kapaciteta naftnih derivata nego plutaču kapaciteta 24.000 t.
TurkOil je zakupio polovinu rezervoara u Luci Ploče ali to nisu rezervoari LKPC kao navodi autor članka nego "Nafnih terminala Federacije" d.o.o. u vlasništvu BiH.
Ovo ne može biti istina!
Luka Ploče d.d. (LKPC-R-A) nema 41.000 tona skladišnih kapaciteta naftnih derivata nego plutaču kapaciteta 24.000 t.
TurkOil je zakupio polovinu rezervoara u Luci Ploče ali to nisu rezervoari LKPC kao navodi autor članka nego "Nafnih terminala Federacije" d.o.o. u vlasništvu BiH.
[/quote]
Ovo je iz 2009. :
http://www.nacional.hr/clanak/71084/lucka-uprava-u-koncesiju-izdaje-naftni-terminal-koji-pripada-bih
" Tako je Nacional iz povjerljivih izvora doznao kako bi uskoro mogao biti objavljen natječaj za dodjelu koncesije. Tvrtka koja pobijedi na tom natječaju dobit će pravo da za financijsku naknadu obavlja usluge transporta i skladištenja nafte u Terminalu. Značajnu zaradu tako bi trebala ostvariti Luka Ploče, čiji se čelni ljudi Ivica Pavlović i Ivica Miličević smatraju glavnim zagovornicima stajališta da terminal pripada Hrvatskoj. Ipak, postoje sumnje da taj stav nema uporišta u hrvatskim zakonima, kao i nedavna odluka zemljišnoknjižne referentice općinskog suda u Metkoviću da kao formalni korisnik terminala bude određena Luka Ploče.
Šuker blokirao Naftne terminale
Taj terminal izgrađen sredinom 80-ih sredstvima bosanskohercegovačkog poduzeća Energoinvest od raspada Jugoslavije bio je pod kontrolom poduzeća u vlasništvu Bosne i Hercegovine. Lokalne vlasti i Luka Ploče više su puta uzalud sudskim putem pokušali steći kontrolu nad terminalom, tvrdeći da im pripada jer se nalazi na pomorskom dobru. Sad im je to i uspjelo, a unatoč žalbama bosanskohercegovačke strane čini se kako će uskoro biti raspisan i natječaj za koncesiju "
lp
Ovo ne može biti istina!
[/quote]
Na žalost i meni se tako čini … tko je upućeniji neka demantira.