Po meni će najbolje proći oni koji su prodavali nakon 26 01 po cijeni od 1500 do 1650 jer
imaju pravo na dokapitalizaciju ako bude 1000 kuna jer sumnjam da će drugi krug biti
iznad 1250 i oni koji su to radili vjerovatno će dobro zaraditi.
Na osnovu ove izjave prosjek je 1200kn http://www.vlada.hr/en/na…uka_ploce_ivana_pavlovica To jes treba skupit 45milj€ pošto su imaoci dionice zaključno 26,01 sudionici u prvom krugu cjena bi trebala biti povoljna max 800kn.O drugom krugu nećemo puno kad znamo da treba 45milja eurčića.Aaaaaaaa u koliko love će se sasut u tu lukicu.
[/quote]
Kolega sigurno ste mislili na ovaj link http://www.vlada.hr/en/naslovnica/novosti_i_najave/2011/veljaca/premijerka_kosor_prosperitet_luke_ploce_je_nacionalni_interes/izjava_direktora_drustva_luka_ploce_ivana_pavlovica
p.s. vaš nesto šteka !
evo malo vedrih vijesti 🙂
Čeka se,čeka se,čeka se…….Od pustog čekanja,jednostavno sam zaboravio "a sta se to čeka?" [undecid]
jednom netko reče; TKO ČEKA TAJ I DOČEKA !!!!
p.s. a ja još čekam…. [bye]
Kolega PETINA ,
vidim da neznate šta čekate na LKPC , nije li to ni jedan od ovih nabrojanih 45 brodava ?
Ja sigurno znam šta čekam .
Čekam da LKPC bolje radi , ostvaruje dobit i dobit djeli dioničarima-investitorima .
Ali ništa od toga . Brodovi dolaze i odlaze a rezultata od toga nema .
Vrijednost dionice pada (1245kn) , unatoć tome kupaca je malo (43dionice) .
Očito je vrijednost dionica LKPC još uvijek previsoka s obzirom na obavljeni posao u LKPC .
Rezultat toga je i to da još nema Prospekta za JP LKPC .
Nitko nema hrabrosti odrediti optimalnu cijenu kojom bi se prikupili neki novci i prodalo barem 50+1 dionica . U protivnom se JP LKPC poništava .
Ako pogledate ovih 1507 stranica na ovom Forumu (od 2006.godine) sve će vam biti jasno . Ništa u toj tvrtki nije transparentno . Samo neki planovi , neka lažna obečanja a od svega ništa .
Čeka se,čeka se,čeka se…….Od pustog čekanja,jednostavno sam zaboravio "a sta se to čeka?" [undecid]
Kolega PETINA ,
vidim da neznate šta čekate na LKPC , nije li to ni jedan od ovih nabrojanih 45 brodava ?
Čekam da LKPC bolje radi , ostvaruje dobit i dobit djeli dioničarima-investitorima .
Ali ništa od toga . Brodovi dolaze i odlaze a rezultata od toga nema .
Vrijednost dionice pada (1245kn) , unatoć tome kupaca je malo (43dionice) .
Očito je vrijednost dionica LKPC još uvijek previsoka s obzirom na obavljeni posao u LKPC .
Rezultat toga je i to da još nema Prospekta za JP LKPC .
Nitko nema hrabrosti odrediti optimalnu cijenu kojom bi se prikupili neki novci i prodalo barem 50+1 dionica . U protivnom se JP LKPC poništava .
Ako pogledate ovih 1507 stranica na ovom Forumu (od 2006.godine) sve će vam biti jasno . Ništa u toj tvrtki nije transparentno . Samo neki planovi , neka lažna obečanja a od svega ništa .
[/quote]
Znam da vama nije nimalo važna fudamentalna analiza, ali bar nemojte onda govoriti neistine u vezi nje.
LKPC radi punom snagom, ostvaruje dobit, a dobit reinvestira, što je puno bolje nego nekakva dividenda od "10" kn po dionici [tongue]
Vidim ja da je malo prodavača (43 dionice).
pozz
Kolega PETINA ,
Blago se vama!!!! Vi znadete šta čekate!!!!!! [thumbsup] Svaka čast [thumbsup]
Čekaj malo…..Aaaaaaaaaaaa sad sam se sjetio !!!!! Znam šta čekate !!!!!!
Čekate kada če početi rasprodaja OBODIN FRIŽIDERA [lol] [lol] [kiss]
2011 2010
siječanj 291.409,25 278.579,73
veljača 543.154,99 359.185,91
ožujak 329.069,34 402.093,67
Ukupno 1.163.633,58 1.039.859,31
Kolega PETINA ,
Blago se vama!!!! Vi znadete šta čekate!!!!!! [thumbsup] Svaka čast [thumbsup]
Čekaj malo…..Aaaaaaaaaaaa sad sam se sjetio !!!!! Znam šta čekate !!!!!!
Čekate kada če početi rasprodaja OBODIN FRIŽIDERA [lol] [lol] [kiss]
[/quote]
evo sta ste napisali 04.03.
Da pojasnim : Recimo kupujete Frižider !
2.Vi morate uplatiti 2.000 kn .
3.Prodavač će naknadno utvrditi cijenu Frižidera
4.Višak uplačenog novca (eventualni) će vam vratiti !
Idemo dalje….
ovo ste odgovorili kolegama Peyo-i i Mecki na njihov post dana 02.03
-tako je kako ti veliš : "LKPC vrijedi troznamenkasto " ! Ja se slažem s tobom , da LKPC danas vrijedi troznamenkasto : između 400 kn i 999 kn ! Toliko i mislim platiti dionicu LKPC .
peyo ,
prijatelju ,danas LKPC opala za 3,05 % a ti veliš da vrijedi duplo .
Imaš moj blagoslov ,kupi po 2800 i osvjetli nekom dan , neka se ljudi vesele !
I još puno raznih gluposti.Dajte kolega,rađe nemojte ništa pisati nego svašta.
Svojim pisanjem me jednostavno dovodite do toga da moram reagirati na ovaakav način.
PETINA : UKUPNO BRODOVA 45
Kolega PETINA ,
Dok u LKPC brojite brodove i izmišljate Frižidere Obodin ja brinem drugu brigu .
Mene ne interesira broj brodova !
Mene ne interesira koliko frižidera je stiglo !
Mene ne interesira koliko je tona istovareno !
Mene ne interesira koliki su promet imali !
Mene ne interesira jesu li se u LKPC namučili !
Mene interesira da moja investicija donosi dobit .
A dobit mjerim jedino isplatom dividende i povečanjem vrijednosti dionice .
A na LKPC nema isplate dividende .
A na LKPC vrjednost dionice stalno pada .
To je meni znak da se u LKPC ništa dobro ne radi .
Potvrdu toga realnog stanja u LKPC je i cijena po kojoj su dionice prodane radnicima (400 kn !).
Zašto nisu dionice radnicima prodane skuplje , po recimo 800 kn ?
Pa zato što radnici znaju i vide u LKPC da to u ovom trenutku toliko ne vrijedi i nebi ih kupili .
Nema već tri mjeseca tog najavljenog Prospekta .
A kad dođe prospekt vidjet ćete da će cijena biti između X i Y , a kupci će morati uplatiti cijenu Y , nakon toga će Uprava odrediti stvarnu cijenu (između X i Y ) i razliku između stvarne cijene i Y cijene će kupcima vratiti .
Jeste li shvatili ?
To vam sve piše u Zapisniku sa Skupštine .
Pozdrav
Jeste li shvatili ?
To vam sve piše u Zapisniku sa Skupštine .
Dragi moj Pero,u vrijeme kada je bila GS,( na kojoj sam JA PRISUSTVOVAO)vi ne da niste prisutvovali na njoj vec niste bili niti član ovoga foruma .Vaše pisanje na ovome forum je zapoceto 4 nada nakon GS.
Sta se tice brodova ,jednom mi je jedan kolega rekao ,slicno kao i vi DA BROJIM BRODOVE!!!!
Odgovorio sam mu da ne brojim brodove VEČ MORNARE NA NJEMU. A šta drugo da mu odgovorimmmada taj odgovor vrijedi i za vas.Necu ga imenovati ali prepoznat ce se sam.
Uistinu treba imati hrabrosti pa tako nesto napisati ali…..pogotovo meni ici objasnjavati neke stvari,pogotovo se pozivati na zapisnik sa GS.
Kao investitora ja vas ovdije prepoznajem.
http://www.youtube.com/watch?v=CFAR7i00oVA [proud]
Sam je pitanje dali se vi ovdije prepoznajete. [kiss]Zove se kao i vi.PERO
Kolega PETINA ,
svejedno me ne interesira dali brojite brodove ili mornare u LKPC .
Mene u svakom poslu koji radim interesira zarada .
Tako me kod investiranja u LKPC interesira zarada na moja uložena sredstva .
Interesira me da tvrtka u koju sam uložio ostvaruje dobit i djeli dividendu ili da dionica raste .
U LKPC ništa se ne događa , nema dividende i vrijednost dionica pada .
Što se tiče GS , ako neznate što se tamo događalo možete pročitati u Zapisniku na ZSE .
Ili pričekati da se dogovore Uprava , Vlada i R .banka pa ćete moći proćitati kako će cijena biti određena naknadno od strane Uprave .