LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ide li to i na 6000 danas?
istina mali prometi, ali…

Ne znam oće li na 6000 al u blokadu je otišlo [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

yes bljokadica.ovaj puta pozitivna [smiley2]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

sreća prati hrabre

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

a u ponedeljak dolaza prodajni nalozi koji su uspjeli kupiti od 4000 –4500 nemore covjek bit pametan

A žao mi goluba, nije mu lako danas.

a u ponedeljak dolaza prodajni nalozi koji su uspjeli kupiti od 4000 –4500 nemore covjek bit pametan

sreca sto ih nije bilo puno.
idemo mi opet na stare razine i pripremamo cash za dokapitalizaciju![smiley2]

Eto, opet ide na 6500. Prestrašno. Neuništiva glupost

Hell is Empty and all the Devils are Here

nekako mi se čini da se ipak radi o lovi koja se vratila od Atlantika.

dobro ti se ciniiiiiiii

“Dokapitalizacija će biti samo je treba formalno potvrditi na skupštini.
To je jedan veliki i strateški važan projekt na kojem se radi več duže vrijeme a u koji je uključena i BiH sa izgradnjom koridora sa njhove strane.
Moramo nači model da olakšamo vl. poziciju a zadržimo kontrolu i zato je skupština odgođena”

Ovo su riječi jednog mog poznanika koji je trenutno u vrhu HR politike a kojega sam nakon 20 god. nazvao zbog panike oko L.P.
Jasno vam je da ga ne mogu imenovati .

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pa ovo je ko na Zdenki. Samo suprotno.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Eto, opet ide na 6500. Prestrašno. Neuništiva glupost

Evo mene zanima, tko je jučer pametni prodavao, a tko danas pametni kupuje.
Kako vam nije jasno, ako se znalo za lovu od Atlantica da dolazi danas, business odlučlio napisati članak kontra, spustio cijenu dan-dva prije pokupio što se moglo, lova stigla narod navali, a on lagano diže i opet izlazi.
jedna od mogućnosti u dogovoru s većim igračima

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close