Tuce se po bidu a zivci sve tanji [cool]
tako je, još malo pa smo na 1000 kn [thumbsup]
šta je ovo bilo??? [huh]
53 dionice, zadnja cijena 1.250,10… [sad]
osobno mi je krivo ali me ne zabrinjava sadasnja cijena.
Pojedinci malo gube živce, heheh jeli ovo idemo na double bottom? [smiley]
osobno mi je krivo ali me ne zabrinjava sadasnja cijena.
[/quote]
ja sam iz faze brige prešao u fazu očaja. sad sam u iščekivanju faze rezignacije.
[/quote]
Osobno sam u toj fazi u kojoj se svakodnevno u vise navrata sjetim VLADE, i Uprave te im h..em sve po spisku…..
Sta se tice Vlade; tu sam Tuđmana davno prosao i trenutno sam u periodu Austro ugarske,
a sta se tice Uprave tu sam dosao do pra bake Anice [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
p.s.Osobno moze cijena nize ali me to ne zabrinjava jer razlozi su poznati [cool]
Ne gubite živce ,nebudite očajni , rezignirani itd; ja sam ovdje već od prve najavljene dokapitalizacije ( i sa hladnim tuševima nakon prva dva odustajanja ) sa prosječnim ulazom preko 2000, nijednom nisam prodavao i tako već godinama čučim u ovoj dionici – zamislite koliko sam ja samo imao prigoda da padnem u tešku depresiju ?E , sada kada sam već ovoliko dugo zaglavio, taman da padne na 100 kn neizlazim ( može samo dokup ), a dionica će kad tad odraditi da izađem makar sa nulom , ako ne sa nekim dobitkom,jednostavno treba biti strpljiv i shvatiti da se u ovoj dionici treba provesti više vremena nego što smo u početku mislili – budućnost u svakom slučaju više obećava !
Dragi ,
jeste li shvatili o čemu ja cjelo vrijeme trubim ?
Kad je bila cijena dionice 1.300 kn u cjelom danu se prodala samo 1 dionica .
Danas kad je cijena 1.200 i nešto kn proda se malo više .
A kad bude moja očekivana cijena 800 kn do 900 kn trgovat će se milionom i doći će investitori .
Na 1.200 kn prisutni su samo Burek-dioničari .
Pozdrav
Ne gubite živce ,nebudite očajni , rezignirani itd; ja sam ovdje već od prve najavljene dokapitalizacije ( i sa hladnim tuševima nakon prva dva odustajanja ) sa prosječnim ulazom preko 2000, nijednom nisam prodavao i tako već godinama čučim u ovoj dionici –
ne čini ti se da imaš neke greške u ulagačkoj taktici????
A kad bude moja očekivana cijena 800 kn do 900 kn trgovat će se milionom i doći će investitori .
slažem se, tu negdje ću i ja početi s kupnjom [thumbsup]
Dragi ,
jeste li shvatili o čemu ja cjelo vrijeme trubim ?
Kad je bila cijena dionice 1.300 kn u cjelom danu se prodala samo 1 dionica .
Danas kad je cijena 1.200 i nešto kn proda se malo više .
Na 1.200 kn prisutni su samo Burek-dioničari .
Pozdrav
Slazem se sa vasom konstatacijo da TRUBITE !!!! [lol]
Trubite kolega, samo vas je ruzno za cuti.
Vidim da vas od silnog TRUBETANJA netko i cuje.
Ocito za kolegu viljama TRUBITE super je vasa muzika za njegove ali za moje NIJE.
Stara poslovica kaze;SVAKA PTICA SVOME JATU LETI.
Ne gubite živce ,nebudite očajni , rezignirani itd; ja sam ovdje već od prve najavljene dokapitalizacije ( i sa hladnim tuševima nakon prva dva odustajanja ) sa prosječnim ulazom preko 2000, nijednom nisam prodavao i tako već godinama čučim u ovoj dionici –
ne čini ti se da imaš neke greške u ulagačkoj taktici????
[/quote]
Kao prvo ja nisam trejder i u dionice ulazim dugoročno odmah od početka , jer u neku firmu vjerujem i zato kupujem njene dionice.Kao drugo , tko je mogao 2007 predvidjeti kakva će kriza stići na sva tržišišta u svijetu, gdje su mnoge renomirane financijske institucije spušile milijarde, a imali su gomilu stručnih savjetnika , pa su ipak popušili – što bih ja trebao biti iznad njih, ili ti možda za sebe tvrdiš da nisi nigdje do sada spušio ??Volio bih vidjeti takvoga , naravno sa više vrsta dionica od različitih firmi , a ne da ima možda jednu dionicu koju je sretno ubo i sada mu na tržištu dobro stoji. .Kad tad i na našemu tržištu će doći sve u normalu i kvalitetne firme će doći na svoje , a s njima i mi dioničari.
PETINA ,
sad je vrijeme investitora koji trebaju ulagati u gospodarstvo i kupovati dionice da bi se tvrtke razvijale i zapošljavale nove ljude .
Normalno je da investitori nastoje uložiti u dionice po realnoj cijeni .
Naprimjer ja , Pero 7 , viljam , i drugi
A oni koji žele prodati skupo dionice kao vi , ruše trgovinu na burzi i tjeraju investitore .
Sad je vrijeme investiranja i ulaganja u gospodarstvo a ne rasprodaja dionica .
Evo već dva mjeseca pratim postove vaših kolega i vaše kojima bezuspješno navlačite kupce na preskupe dionice LKPC i kojima ste uništili trgovinu dionicama LKPC .
Pitam se tko je najveća truba ?
Pozdrav