LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MaxPayne ,

nemoj biti pesimista , Prospekt LKPC će izaći .
Pa tek na njemu rade 5 godina , od 2006. godine .
Na našoj burzi se ništa ne događa zato što ništa nije transparentno .
Ljudi se nedaju više prevariti raznim lažnim fundamentima , grafikonima i TA !
Kad nekog zmija ugrize , boji se i gliste .
Ljudi rađe ulažu na štednju u banku s kamatom 3 % nego da ih varaju lažnim informacijama .
Evo na primjer LKPC , kako ista dionica može koštati jednom 6.000 kn a jednom 1.300 kn ?
Šta se promjenilo ?
Ništa !
Samo su oni koji su ulazili na 6.000 jače prevareni .
Nešto što vrijedi između 400 kn i 800 kn zbog drukanja platili su 6.000 kn .
Više to nejde .
Sada isti pokušavaju nešto što još uvijek vrijedi između 400 kn i 800 kn prodati po 1.300 kn .
Ali ni to nejde .
Osobno čekam realnu cijenu da bi dokupio LKPC dionice .

Pozdrav

.

Kolega,kako ste dobili vrijednost dionice?
Podijelite tajnu sa nama pa da budemo i svi mi pametni kao vi!

[lol]

http://www.dalmacijanews.com/Biznis/View/tabid/73/ID/52069/Da-nismo-dobili-kamen-s-autoceste-Luka-Ploce-bi-ga-trebala-kupiti-na-trzistu.aspx

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

http://www.dalmacijanews.com/Biznis/View/tabid/73/ID/52069/Da-nismo-dobili-kamen-s-autoceste-Luka-Ploce-bi-ga-trebala-kupiti-na-trzistu.aspx

uz sve poslovne rezultate, LKPC je dobra investicija i iz čisto političkih razloga… Dat će Vlada raji malo para… da opet glasaju za iste nesposobne ljude… a jesmo svi mi ku*ve… prodajemo se za pare… (ali ipak neću glasati ni za jedne, ni za druge… hahahaha ) [cool] [rolleyes]

A random walk down Wall Street...

Poštovani,

mislio sam dosad da moderator dozvoljava pisanje mišljenja, ponekad gluposti, na ovom forumu, ali nisam mislio da će dozvoliti pisanje neistina.

Naime,Luka Ploče nije spomenuta" u vezi kriminalniih radnji ",kako piše jedan, već je rečeno da je "kamen s odmorišta iskorišen u izgradnji terminala ,ali bez obaveze".
To znači da je uprava luke Ploče pametno iskoristila kamen koji je bio potreban, neplativši ga pritom, a HAC nije platio odvoz kamena koji bi inače morao učiniti.

To se u ekonomiji, dragi moj zove eksternalije, a ovo što Vi pišete se zove pokušaj obmane.

netocno, luka ploce je platila nasipavanje kamenom, al njima je svejedno odakle kamen dolazi, ne mislis valjda da su im ovi iz skladgradnje nasipavali besplatno?
[/quote]

Budući da radimo terminale, taj nam je kamen dobro došao. Mi smo ga dobili besplatno, a izvođaći radova su kamen isporučivali nama jer su ionako bili obvezni sanirati iskop. Da nije bilo ovakve suradnje , Lučka uprava bi kamen morala kupovati na tržištu pa se tako u ovom slučaju radilo o obostranoj koristi – kazao je Batur

uz sve poslovne rezultate, LKPC je dobra investicija i iz čisto političkih razloga… Dat će Vlada raji malo para… da opet glasaju za iste nesposobne ljude… a jesmo svi mi ku*ve… prodajemo se za pare… (ali ipak neću glasati ni za jedne, ni za druge… hahahaha ) [cool] [rolleyes]
[/quote]

Kolega,glasuj za druge. Nesposobni jesu , ali definitivno manje zlo!

kolega žorž ,

prava cjena je ona cijena koju hoće kupac platiti !
Svakodnevno netko nudi na prodaju dionice LKPC po 1300 kn i nitko ih neće kupiti !
Eventualno neki neznalica kupi par komada .
Kad bi bila realna cijena između 400 kn i 800 kn promet bi bio veliki .
Evo vidiš kad su ponudili radnicima dionice po 400 kn oni su dionice kupili .
Da su im ponudili dionice po 1300 nitko nebi kupio .
Kolega , jesi li shvatio ?

Teško je reći sada tko je manje zlo , prvi ili drugi .
Ljudima je u sječanju šta su nam sve radili drugi , a i vidi se u Zagrebu njihova sposobnost .
Kad će biti , u jesen 2011. ili u proljeće 2012., izbori glasat ćemo za najbolje ili za najmanje loše .

Pozdrav

.

Pero7 @ [thumbsup] kupuje plavac ,,brani cjenu i svoj ugled na PD… [lol] [lol] [lol] hebate od 2006 god iste price valjte ovdje, odvrtite malo temu od prvog posta …..sad u najtezem trenutku vas je napustio plavac ….DOKAP-DOKUP [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nije ni ovo za bacit.
Što bi rekli win win situacija

http://www.poslovni.hr/vijesti/tvrtke-u-kojima-drzava-ima-udio-izdvojit-ce-dio-dobiti-za-dividendu-176291.aspx [proud]

"koliko strsljena leti oko ovog cvijeta s namjerom da ubodu meda … "

kolega žorž ,

Svakodnevno netko nudi na prodaju dionice LKPC po 1300 kn i nitko ih neće kupiti !

Ljudima je u sječanju šta su nam sve radili drugi , a i vidi se u Zagrebu njihova sposobnost .
Kad će biti , u jesen 2011. ili u proljeće 2012., izbori glasat ćemo za najbolje ili za najmanje loše .

Pozdrav

Kolega , glede cijene dionice se nikako ne bih sa vama složio!
Npr. Cijena JDPLa u veljaći i užujku prije dvije godine se mrcvarila sa nikakvim prometom 80-85kn.
Kada je cijena skočila na 200kn (prije Smraderovog bijega) bili su milijunski prometi.
Zašto ADPL niko nije htio kupovato po 40kn? A sada navalili ko blesavi ,pogotova kada je cijena nedavno bila 140! Nabrojat ću vam puno takvih primjera.
Glede politike , ona neće u moju butigu. Razmišljam o apstinenciji, ali samo jedno znam da neću glasovati za največe pljačkaše u povijesti RH! Oni meni mozak nisu isprali a bogami nisam ni korumpiran (nemam lažnu mirovini ,okoristio se privatizacijom ili sl.) pa da budem primoran glasovati za pljačkaše.

Lp [thumbsup]

kolega žorž ,

LKPC ,

Pozdrav

kolega žorž ,

nemam komentara na tvoj stav o pravoj cijeni .
Imaš moj blagoslov da u ponedjeljak kupiš dionice LKPC po 1300 kn .

Drago mi je čuti da politika neće u tvoju butigu što ne znaći da treba apstinirati .
Kad budu izbori treba izaći na glasovanje i glasati za najbolje !
Ili za najmanje loše .
Pozdravljam tvoj stav da nećeš glasati za najveće pljačkaše u povijesti R Hrvatske .
Poćmi učiti povjest da saznaš tko je najveći pljačkaš u povjesti RH !
I nedaj da ti bilo tko ispire mozak .
Još nešto , nije pristojno ljudima mjenjati ime bez obzira kakve lopine bili .

Pozdrav

.

New Report

Close