LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tehnicki gledano, odradili smo trokut koji je probijen na dole s targetom od cca 400kn, a LKPC je sad usao u falling wedge s targetom od cca 800kn. Tamo postoji i dvostruki prirodni otpor, a i onaj famozni nalog od 150 komada tako da mi se to cini kao poprilicno cvrst cilj. Vjerojatno je to optimalna cijena koja ce se realizirati nakon saznanja o cijeni dionica iz prvog kruga, nakon cega po mom misljenju slijedi hladjenje prema 400kn dok ne krene prodaja drzavnog udjela na burzi. Kako sam se vec vise puta na osobnom iskustvu naucio da se stvarnost paradoksalno ravna prema TA a ne obrnuto, pretpostavljam da to znaci da ce cijena dionica u dokapu biti blizu onih 800kn o kojima je kap. Pavlovic i govorio.

Kolega efodix ,
sa svima dostupnim podacima malo sam koregirao vašu TA .
Nadam se da se nećete ljutiti .
Sve sam to napravio istine radi i pomoći našim kolegama investitorima iz Zajednice .

Pozdrav

[/quote]

Jos kad bi ti promjenjeni brojevi na grafu postojali, mozda bi bilo duhovito ili bar donekle smisleno. Medjutim…moram priznati da ovako bas nije ni jedno ni drugo.

PETINA, 31.03.2011. u 11:10
@efodix

Jos kad bi ti promjenjeni brojevi na grafu postojali, mozda bi bilo duhovito ili bar donekle smisleno. Medjutim…moram priznati da ovako bas nije ni jedno ni drugo.

Zar ste uistinu mislili da ce na 400-800 ?

PETINA, 31.03.2011. u 11:10
Vjerojatno je to optimalna cijena koja ce se realizirati nakon saznanja o cijeni dionica iz prvog kruga, nakon cega po mom misljenju slijedi hladjenje prema 400kn

Dali je ovo sala ili….

Ne nego je Pero7 uzeo moj post i promijenio brojeve u njemu. Ako pogledas graf, vidi se da ti brojevi nemaju nikakvog smisla.

Evo jedan primjer za razmisljanje.

Zbog interesa ulagača produljen rok za Zracnu luku Zagreb.

Kako se navodi u priopćenju, rok je produljen zbog velikog interesa ulagača.
http://www.poslovni.hr/vijesti/zbog-interesa-ulagaca-produljen-rok-za-zlz-176176.aspx

Dakle ,imamo ostupak davanja koncesije za projekt izgradnje novog putničkog terminala Zračne luke Zagreb te upravljanje postojećim i novoizgrađenim terminalom ZLZ i pripadajućom infrastrukturom.

Ako je interes stranih ulagaca za KONCESIJOM velik, tada se moze ocekivati da ce prema PRIVATIZACIJI LUKE biti jos veci.

Ipak,treba razlikovati KONCESIJU od PRIVATNOG VLASNISTVA. [cool]

Ima prometa sve više,a nevjerni toma je sve manje [smiley]

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Naravno da ce interesa biti. Osnovni problem s ovom dionicom nije taj da privatizacija nece uspjeti ili da ce ici po niskoj cijeni nego je u tome da privatizacija ide poprilicno sporo a svi su ocekivali da ce se realizirati u roku od nekoliko dana. Naravno da u tom slucaju kapital curi u smjeru nekih drugih kratkorocnih prilika za zaradu (npr. DDJH, KORF…), jer nema smisla cekati tu mjesec dana kad se u mjesec dana stigne okrenuti i po 15% negdje drugdje i onda vratiti pred start. Samo za takvu taktiku covjek mora imati nekakav insajderski info o razvoju dogadjaja, jer u suprotnom ona ostavlja mogucnost rizika da se ne stigne vratiti na vrijeme pa da onda pobjegne vlak.

Tehnicki gledano, odradili smo trokut koji je probijen na dole s targetom od cca 400kn, a LKPC je sad usao u falling wedge s targetom od cca 800kn. Tamo postoji i dvostruki prirodni otpor, a i onaj famozni nalog od 150 komada tako da mi se to cini kao poprilicno cvrst cilj. Vjerojatno je to optimalna cijena koja ce se realizirati nakon saznanja o cijeni dionica iz prvog kruga, nakon cega po mom misljenju slijedi hladjenje prema 400kn dok ne krene prodaja drzavnog udjela na burzi. Kako sam se vec vise puta na osobnom iskustvu naucio da se stvarnost paradoksalno ravna prema TA a ne obrnuto, pretpostavljam da to znaci da ce cijena dionica u dokapu biti blizu onih 800kn o kojima je kap. Pavlovic i govorio.

Kolega efodix ,
sa svima dostupnim podacima malo sam koregirao vašu TA .
Nadam se da se nećete ljutiti .
Sve sam to napravio istine radi i pomoći našim kolegama investitorima iz Zajednice .

Pozdrav

[/quote]

Dragi kolege ,

mala je to šala na vaša drukanja i vaša podmetanja i izmišljanja fundamenta i tehničkih analiza .
Od 2006. godine drukate i obmanjujete kolege iz Zajednice izmišljotinjama .
Ta dokapitalizacija se provodi od 2006. , već 5 godina pa nikako da izađe taj Prospekt .
Kako vam nije neugodno obmanjivati kolege Investitore ?
Pa nisam vam ja kriv što ste preskupo kupili dionice LKPC po tako visokoj cijeni .
Evo danas su Luku spomenuli i u Dnevniku u vezi kriminalnih radnji ,sutra novi pad .
Siguran sam da će Moderatori raskrinkati vas koji imate po desetak nikova i manipulirate Forumom na LKPC .

Nema nama spasa dok se ne napravi deratizacija u LKPC i rastjeraju štakorčine .

Pozdrav

.

Gdje je to molim te bilo tko od nas izmisljao fundamente i tehnicke analize? Mislim, da se razumijemo, tehnicka analiza ima odredjenu razinu nepouzdanosti i slobodne interpretacije, ali molio bih te da mi egzaktno ukazes s kojim se tocno aspektima procjena ne slazes, a ne da ovako arbitrarno lupetas. Po pitanju drukanja, cifre o kojima ti govoris (400) su znatno manje realne od onih o kojima ja govorim (2100), tako da se stvarno pravi javio kad je rijec o drukanju, pogotovo jer ja svoje za razliku od tebe obrazlazem konkretnim cinjenicama.

Evo, da ti postavim neka konkretna pitanja pa da vidimo gdje ja to tocno drukam:

1. Mislis li da nije bilo trokuta u 2. mjesecu ili da mu raspon nije bio od 1300-1600kn?

2. Mislis li da ne postoji falling wedge od pocetka 2. mjeseca do danas?

3. Koji je target za taj wedge?

4. Mislis li da ne postoji mogucnost double bottoma s lijevim dnom na 1200 a desnim na 1250 (ili eventualno 1200 nakon jos malo pada)?

5. Koji je target za takav double bottom?

Mislim, ok ako se ne slazes s nekom od mojih procjena, ali daj to neslaganje onda molim te argumentiraj. Vidis da se zbog tebe i ostalih s takvim stilom pisanja vise nikome ni ne da sudjelovati na temi.

Poštovani,

mislio sam dosad da moderator dozvoljava pisanje mišljenja, ponekad gluposti, na ovom forumu, ali nisam mislio da će dozvoliti pisanje neistina.

Naime,Luka Ploče nije spomenuta" u vezi kriminalniih radnji ",kako piše jedan, već je rečeno da je "kamen s odmorišta iskorišen u izgradnji terminala ,ali bez obaveze".
To znači da je uprava luke Ploče pametno iskoristila kamen koji je bio potreban, neplativši ga pritom, a HAC nije platio odvoz kamena koji bi inače morao učiniti.

To se u ekonomiji, dragi moj zove eksternalije, a ovo što Vi pišete se zove pokušaj obmane.

Poštovani,

mislio sam dosad da moderator dozvoljava pisanje mišljenja, ponekad gluposti, na ovom forumu, ali nisam mislio da će dozvoliti pisanje neistina.

Naime,Luka Ploče nije spomenuta" u vezi kriminalniih radnji ",kako piše jedan, već je rečeno da je "kamen s odmorišta iskorišen u izgradnji terminala ,ali bez obaveze".
To znači da je uprava luke Ploče pametno iskoristila kamen koji je bio potreban, neplativši ga pritom, a HAC nije platio odvoz kamena koji bi inače morao učiniti.

To se u ekonomiji, dragi moj zove eksternalije, a ovo što Vi pišete se zove pokušaj obmane.

netocno, luka ploce je platila nasipavanje kamenom, al njima je svejedno odakle kamen dolazi, ne mislis valjda da su im ovi iz skladgradnje nasipavali besplatno?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

Gdje je to molim te bilo tko od nas izmisljao fundamente i tehnicke analize? Mislim, da se razumijemo, tehnicka analiza ima odredjenu razinu nepouzdanosti i slobodne interpretacije, ali molio bih te da mi egzaktno ukazes s kojim se tocno aspektima procjena ne slazes, a ne da ovako arbitrarno lupetas. Po pitanju drukanja, cifre o kojima ti govoris (400) su znatno manje realne od onih o kojima ja govorim (2100), tako da se stvarno pravi javio kad je rijec o drukanju, pogotovo jer ja svoje za razliku od tebe obrazlazem konkretnim cinjenicama.

Evo, da ti postavim neka konkretna pitanja pa da vidimo gdje ja to tocno drukam:

1. Mislis li da nije bilo trokuta u 2. mjesecu ili da mu raspon nije bio od 1300-1600kn?

2. Mislis li da ne postoji falling wedge od pocetka 2. mjeseca do danas?

3. Koji je target za taj wedge?

4. Mislis li da ne postoji mogucnost double bottoma s lijevim dnom na 1200 a desnim na 1250 (ili eventualno 1200 nakon jos malo pada)?

5. Koji je target za takav double bottom?

Mislim, ok ako se ne slazes s nekom od mojih procjena, ali daj to neslaganje onda molim te argumentiraj. Vidis da se zbog tebe i ostalih s takvim stilom pisanja vise nikome ni ne da sudjelovati na temi.

Sva Tehnicka analiza ovoga svjeta PADA U VODU kada izađe Prospekt.

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=HR&AKCIJA=4

šta hanfa uopće predstavlja na ovom jadnom tržištu, zašto se ništa ne događa, nego tonemo sve dublje???

budi li se u ikome od vas optimista (kakav sam i sam) crv sumnje da taj prospekt neće ni ugledati svjetlo dana…?

ili hdz oteže ne bi li se sve odigralo čim bliže izborima? doduše, to i ne bi bilo toliko loše, barem bi bili sigurni da su uvjeti iz prospekta povoljni za nas male dioničare…

New Report

Close