LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@jjure

Ova neizvjesnost na ovoj dionici mnoge je iznervirala pa tako i mene.Priznajem da mi je dop…la ali NEDAM JOJ GUSTA.Cinjenica je da INFORMACIJA NEMA i da je totalno zatisje.

Nema likvidnosti,
Nema informacija,
Nema vise kolega.

MNOGO KOLEGA VISE NEMA NA OVOME TOPICU.ODUSTALI SU.

Gdje su otišli [undecid],nadam se da ne u Ingru [pray]

Nesmjete se dati iznervirati,ako se vjeruje u "Dokap "treba biti stpljiv-dugoročni investitori.

Gdje nam je štovana mlada dama [bye] [cry],javi se.

@jjure

golubv, 22.03.2011. u 20:58
još po nepovoljnim uvjetima (čitaj tražit će da nema zabrane raspolaganja) ..

golubv, 22.03.2011. u 20:58
imam nešto luke , al sad više i nisam siguran

Sve je objasnjeno i to MNOGO PUTA.

Ako niste sigurni rjesenje je jednostavno.PRODAJTE I NEMA NESIGURNOSTI.
[/quote]

Što je objašnjeno?? Mene su neki uvjeravali da Luka Ploče neće nikad više ispod 1400 a gdje je sada….a cijena će tek početi padati. Radničke dionice,ajte molim vas,pa kakve to veze ima s burzom. Koja burza ili dionica je ikada prosperirala s radničkim dionicama? Dioničari MORAJU biti oni koji višak love koja im jednostavno ne treba ulažu na burzi. Nemojte mi reči da radnici L.Ploče ne trebaju novce. Oni ni nemaju novce nego ih posuđuju da kupe dionice [shocked]. Iz tog razloga ide ovo na tri cifre.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@petina

kolega lijepo piše da imam dionicu , prema tome isto je i meni i tebi , nit sam tražio da me tješiš nit mi trebaš držat prodike ..

samo sam naletio na ovaj članak pa se sjetih lanjske rasprave..

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Poštovani kolege investitori ,

čestitam , uspjeli ste svojim drukanjem posve uništiti trgovanje s dionicom LKPC .
To vam je bio cilj ?
Pa nisu ljudi blesavi .
Već dva mjeseca pišete Up, Up , a dionica tone sve niže .
Danas ste uspjeli prodati čak 6 dionica LKPC.

I dalje čekam Prospekt pa ću onda odlučiti , zavisno od ponuđene cijene , dali ću investirati ili sve dionice LKPC prodati .

A Koridor V s obzirom na klimu u BiH je za sada na vrbi svirala .

Pozdrav

.

Postavio bih samo jedno pitanje ili dva ili "dileme",a to je;
Koji strateški investitor će biti zainteresiran za dokap. LKPC ako radnici imaju preko 35% dionica,
a već sa 25% mogu utjecati na strateške odluke društva?
I nadalje po kojoj cijeni će biti voljni kupiti dionice ako su radnici iste dobili po 400 kuna sada,
a znatno jeftinije u "prvoj" privatizaciji?
Pozdrav

http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/118165/Otkad-Vlada-smije-prodavati-drzavnu-imovinu-za-trecinu-trzisne-vrijednosti.html

rita, 23.03.2011. u 08:56
Koji strateški investitor će biti zainteresiran za dokap. LKPC ako radnici imaju preko 35% dionica,
I nadalje po kojoj cijeni će biti voljni kupiti dionice ako su radnici iste dobili po 400 kuna sada,

1.radnici nemaju pravo na kupnju povlaštenih(1.5 kom po dionici jer to pravo zadržava država-zato im je i prodala nakon 26/1) dionica pa im udio pada na gotovo 15%. (ukoliko ovo ne znate stvarno ne znam što radite na ovom forumu. da li vi samo tipkate ili ste nekada nešto i pročitali):
2.na drugo pitanje ćemo dobiti odgovor i to vrlo brzo.

evo ja sam vam upakirao odgovore iako bi vam mamić rekao da ste mučki provokator [lol]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

@petina

kolega lijepo piše da imam dionicu , prema tome isto je i meni i tebi , nit sam tražio da me tješiš nit mi trebaš držat prodike ..

samo sam naletio na ovaj članak pa se sjetih lanjske rasprave..

Niti te tjesim niti Ti drzim prodike ali prije nego sta nes6to napises malo bolje se informiraj.
Na tvoje postavljeno pitanje od nas si dobio misljenje u vise navrata.

@ rita
Pustite kolegu,vidite da provocira.

Postavio bih samo jedno pitanje ili dva ili "dileme",a to je;
Pozdrav

http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/118165/Otkad-Vlada-smije-prodavati-drzavnu-imovinu-za-trecinu-trzisne-vrijednosti.html

Po kojoj cijeni bi kupili mali dioničari (26.01.2011.) ?
Za mene kao investitora bi prihvatljiva i realna cijena za dionicu LKPC bila između 400 kn i 800 kn !

Pozdrav

.

22.03.2011 | 14:00 KOMENTAR RATKA BOŠKOVIĆA
Otkad Vlada smije prodavati državnu imovinu za trećinu tržišne vrijednosti?

Radnici Luke Ploče kupili su od Fonda za privatizaciju 24,6 posto dionica Luke, glasi vijest koja je zaintrigirala našeg komentatora. Baš je lijepo da hrvatski radnici postaju dioničari, ali evo kvake: ovo poduzeće već je godinama uvršteno na uređenu javnu burzu dionica. A to onda znači da je državnu imovinu za koju nesumnjivo na Zagrebačkoj burzi može dobiti najmanje 72 milijuna kuna hrvatska Vlada prodala za samo 21 milijun!

Dodao bih još da po su po zakonu o pretvorbi radnici imali pravo jednokratno upisati do 50% dionica tvrtke po nomunalnoj cijeni a ovom odlukom vlade LKPC je privatizitana dva puta od tih isih radnika, što iznosi 62% tvrtke.

Skoro svi ti radnici koji su sudjelovali u privatizaciji LKPC i tada upisali 37% dionica, su svoje dionice, u razdoblju 2006-2010 prodali na ovome tržištu, po cijenama 1200-6500kn, te spali na udio u VL. strukturi na ne više od 5% i sada im je ponovo, još jednom omogučena ista stvar.

Vrhunac ove ironije će biti ako će cijena dokapitalizacijskih dionica biti 400+kn, svaka kuna više od 400kn pokazije koliko im naš novac manje vrijedi i ako bude cijena više od nominalne, točno bi im trebalo pustiti da im ti radnici dokapitaliziraju tvrtku pa da vidimo do kuda će ih to dovesti![angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kad i kad sam ja pisao da država ovdje poklanja svoje novce jednima i zadužuje se da bi
ovi drugi vraćali sa kamatom.Ovdje je sve netransparentno a to se vidi i po padu prometa
ili neki ovdje su slijepi kod očiju.A dokapitalizacija će ti biti po 1000 kuna.Ovdje se cijena
umjesto pada mogla drastično dići da se prodavalo zainteresiranim kupcima čak i do 5000
po dionici pa izaračunajte kako je ovo sve skupa mutno.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

New Report

Close