LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege, mene ova dionica jako podsjeca na Inu, dugo dugo ništa pa odjednom u nebeske visine, tako će to i ovdje završit, ništa luka nije manje vrijednija nego Ina, dapace moje osobno razmišljanje je da je luka i vrijednija od Ine….

Problem je što je to vaše razmišljanje.
Problem je što vaše mišljenje ne djele drugi.
Problem je što top10 prodaje.
Problem je što top10 ne kupuje.
Problem je što se tu laže već godinama.
Problem je što radnici dobivaju dionice badava.

Kolege, mene ova dionica jako podsjeca na Inu, dugo dugo ništa pa odjednom u nebeske visine, tako će to i ovdje završit, ništa luka nije manje vrijednija nego Ina, dapace moje osobno razmišljanje je da je luka i vrijednija od Ine….

[/quote]

TINKI VINKI ,od svih problema vidim NAJVECI problem u Tebi.

@ben10
Kolega bez uvrede, ali vi ovdje pišete zato što imate dionice luke Ploče,
morate biti pomalo bedasti i maniti da pišete, a da nemate dionce.

Tako da znan ja da vi drukate samo nebili ste nadokupili, jer ste vjerovatno prodali jeftino ili ste isfrustrirani na drugi način, ako mislite da će to ići ispod 1000 ili neznam dokle
budite faca i uvjerljivi u svoja tumačenja pa prospite sve po bidu, pošto vjerujem da imate dionice.

Nego da vas pitam kad toliko gledate top 10, što je bilo kada je ima dvi godine luka bila na 6000 i
top 10 su kupovali…..jeste li i vi onda kupovali??

Vjerujem da 90% dioničara vjeruje da je ono vrijednije od INA-e samo na sličan način, po dobiti, širenju poslovanja….jer da nevjeruju nebi ulagali u LKPC nego negdje drugo, ko je lud da ulaže u neku dionice i da misli da će izgubiti ili ostati na istome…..ili za 2 godine bit 15% u plusu [undecid]

Ne bih htio da se uvrijedite, normalno razgovaramo i ovo je samo moje mišljenje. [thumbsup]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

[/quote]
Koliko kod vas kolega problema to je zanimljivo vidim nevalja vam lkpc a piskarate u vezi nje.Nevalja ni ksst a piskarate.Pa ht ni to nevrijedi.Pa diok u šta ste sigurni jeli ujutru vjerujete ogledalu? Sve ovo gore što ste naveli su gluposti i nebitne stvari.Navedite neke konkretne činjenice hm mislim da vi nemate pojma ili iz dosade provocirate kao novi diagnostik.

@petrof

Anonimno, 17.03.2011. u 14:18
Tako da znan ja da vi drukate samo nebili ste nadokupili, jer ste vjerovatno prodali jeftino

Teško da se imalo prilike prodati jeftinije od ovoga.
Da će se moći jeftinije kupiti to hoće.
Sreća pa je vanka zelenili.
Inače. [bye]

Prospekta izgleda opet ni na vidiku trgovane 2 po 1365 jer da će ga biti to u nas brzo procuri.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

rita, 17.03.2011. u 15:13
Prospekta izgleda opet ni na vidiku trgovane 2 po 1365 jer da će ga biti to u nas brzo procuri.

kolega molio bih vas da ovo malo začinite interpunkcijom jer logika govori da je ovo afirmitivan osvrt. no međutim poznavanje vašeg lika i djela, znamo da tomu nije tako. vjerujte, puno je važnija od velikog slova na početku rečenice.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

[yawn]
Nema niti slova "T" od trgovanja,pogotovo nema na vidiku niti “P” od PROSPEKTA. [kiss]

ovo je doista nevjerojatno!!
pa još uvijek nema prospekta… [undecid] čak ni na Hanfinoj stranici ništa o jučerašnjoj sjednici, a prije su stavili sažetak već četvrtak poslije zatvaranja burze…

dakle, pred 4 tjedna sam se gadno razbolio, dobio gadnu upalu pluća… [sad] nisam išao u bolnicu jer sam vjerovao da će se nešto desiti sa ovom dokapitalizacijom i nisam to htio ni mogao propustiti… a ono ćorak… ja i ozdravio, a još uvijek ništa… ali nema veze, strpljenje je vrlina…

A random walk down Wall Street...

[yawn]
Nema niti slova "T" od trgovanja,pogotovo nema na vidiku niti "P" od PROSPEKTA. [kiss]

Koje su rezervne opcije u slučaju da se stvar odgodi do daljnjeg ,ili nedaj bože nebude ništa od prospekta ??

Nemislim ništa loše ,čisto razmišljanje.

[yawn]
Nema niti slova "T" od trgovanja,pogotovo nema na vidiku niti "P" od PROSPEKTA. [kiss]

Koje su rezervne opcije u slučaju da se stvar odgodi do daljnjeg ,ili nedaj bože nebude ništa od prospekta ??

[/quote]
Nema rezervnih opcija.Odgađanja moze biti samo u slucaju neceg "NEDAJ BOZE".
Razlog odugovlacenja (nazovimo ga tako),vidim u tome da Vlada zeli ovu Dokapitalizaciju i Privatizaciju napraviti tako da kada krene u procesom SVE BUDE TRANSPARENTNO I PO ZAKONU ma koliko to sada to nama smijesno zvucalo.Nalazimo se u izbornoj godini,treba uzet u obzir ogromno građansko nezadovoljstvo i jos tome nadodamo Oporbu koja je polu aktivna i koja ce ovaj proces PRIVATIZACIJE itekako pokusati okrenuti na svoju stranu pogotovo ako bude povoda za to.

Kod Luke Rijeka je taj proces bio mnogo jednostavniji.U pitanju je bio strateski partner i TO JE TO.
Ovdije je proces mnogo kompliciraniji jer se radi o DOKAPU I PRIVATIZACIJI.

Prva faza je gotova:Radnici su svoje dobili a dionice idu u ESOP a otplacuju ih tako da im se mjesecno odbiva od NJIHOVE PLACE.

Sljedeci korak vidim u prodaji PRAVA pa tek nakon toga ide PROSPEKT.
Mislim da narednih dana mozemo ocekivati i jedno i drugo.

Krajem ovoga mjeseca slijedi odobravanje Zajma od Svjetske Banke a pocetak izgradnje TREMINALA pocetkom 9.mjeseca.Do tada Oni moraju imati NASE NOVCE a MI NJIHOVE DIONICE.

Ako netko ima drugacije misljenje neka me SLOBODNO ISPRAVI.

p.s.

ZAJEDNO SMO JACI. [thumbsup]

[yawn]

[/quote]
Kolega dokap je gotova stvar samo je pitanje vremena objave prospekta.U dokapu se treba skupiti 45 milja € hm kako to izvest kad znamo da nas mali dioničara ima 2480 koji držimo u prosjeku 24 dionice a mislim čak i manje.Meni se čini da je neupitna privatizacija samo tko je kupac,kupci.Koliko se sjećam spominjalo se 4-5 potencionalni kupaca ali mislim da su to sve sitne ribice…………..D..A..J..T..E..———-P..R..O..S..P..E..K..T……RBA-LKPC…idemo……………………

New Report

Close