A šta da vam kažem kad se ionako sve već zna…ali očito je da se ovdje ubacuje svakojake informacije tipa "zavjet šutnje" , "odgoda dokapitalizacije" i ostale gluposti…
Naime, prospekt pa dokapitalizacija će biti uskoro jer bez toga nema gradnje terminala za rasute terete koje financira europ. i sv. banka (država mora riješit svoj udio). Također i investitora ima posebno onih sa istočnih destinacija..a vidite da i fondovi miruju, čekaju objavu svega.. a onda tko zna gdje će se cijena zaustaviti… do čitanja dragi moji investitori
Vidim da smo na istim frekvencijama.O.K.
A šta da vam kažem kad se ionako sve već zna…ali očito je da se ovdje ubacuje svakojake informacije tipa "zavjet šutnje" , "odgoda dokapitalizacije" i ostale gluposti…
Naime, prospekt pa dokapitalizacija će biti uskoro jer bez toga nema gradnje terminala za rasute terete koje financira europ. i sv. banka (država mora riješit svoj udio). Također i investitora ima posebno onih sa istočnih destinacija..a vidite da i fondovi miruju, čekaju objavu svega.. a onda tko zna gdje će se cijena zaustaviti… do čitanja dragi moji investitori
Vidim da smo na istim frekvencijama.O.K.
[/quote]
[thumbsup]
evo je švabama dobro jutro. +1% na otvaranju.
ej domaći
ima li ikakve veze zemljište HŽ cargo s poslovanjem Luke?
mislim možda dotični g. pripuz pokrene dodatnu lavinu tereta…?
[lol]
ej domaći
ima li ikakve veze zemljište HŽ cargo s poslovanjem Luke?
mislim možda dotični g. pripuz pokrene dodatnu lavinu tereta…?
[lol]
…Budući logistički centar u Pločama na Vc koridoru nalazit će se u neposrednoj blizini Luke Ploče koja predstavlja glavni ulaz/izlaz sirovina i gotovih proizvoda za svjetske korporacije koje imaju strateške poslovne interese u Bosni i Hercegovini. Na površini od 6,4 ha očekuje se da će HŽ-Cargo, u suradnji s Lukom Ploče i Željeznicama Federacije BiH te velikim gospodarskim sustavima, postati vodeći logističar na prijevoznom tržištu Vc koridora. Izgradnjom druge faze kontejnerskog terminala i terminala za rasute terete, generirat će se od 1,3 do 2 milijuna tona novih tereta. Uz to, planira se zaposliti 150 novih radnika…
@Barbosa
Bravo!!!
Upravo tome sluzi ovaj forum. [thumbsup]
ovdje sve po starom – čeka se četvrtak [undecid]
@jjure
Koji četvrtak?? [bye]
Kolege, mene ova dionica jako podsjeca na Inu, dugo dugo ništa pa odjednom u nebeske visine, tako će to i ovdje završit, ništa luka nije manje vrijednija nego Ina, dapace moje osobno razmišljanje je da je luka i vrijednija od Ine….
vedrane, luka ploče je prirodni monopolist. to znači da je ona fundamentalno uvijek vrjednija od proizvoda koji to nisu. no sve se dešava u procesima. treba samo znati pogoditi dol i brijeg. ako ovo i nije sami dol znam da je brijeg daleko…daleko………daleko……………….vidimo se tamo [thumbsup]