Vidim volite citirati Buffeta.
Buffet takve sve dva puta ošiša.
Pru puta im uzme pare.
Drugi puta im proda knjigu jer oni žele biti uspješni kao on a to ne mogu.
Kolega pričate gluposti.
Kažete da vam je svejedno koliko plaćate neku dionicu.
Zašto za iste pare ne dobiti duplo dionica ako se može a može se.
[/quote]
Kolega vidit ćemo tko je u pravu, po TA na 1250 je bio otpor, vi to niste vidjeli??
Pa da vi nečitate knjige nego gledate analizu zvanu "kako meni paše" ili nam vi obijasnite koja je i dokle će padati.
Meni je prosjećna 1380, ja se nebunim, bolje biti siguran nego poslije tući po asku, jer ja imam zacrtano gdje ću prodati i neželim se nadati po "kako meni paše" analizi.
Zbog toga sam ja i danas nadokupio, a vi niste??
Evo jedna analiza za našeg kolegu ben10;
1280(današnja)-800(2xnominalna)-100(tek tako)+50(zbog silne dobiti koja, jeli, nije važna)=430
Pa nadam se i ja vašim prognozama,
ali opet preporučam minimalno jednu knjigu, napr. John J. Murphy- tehnička analiza [tongue]
Pozdrav
[/quote]
Kupujete od 1800 a prosjek vam je 1380.
Vidim da vama te silne knjige nisu pomogle. [cry]
@kolega ben10
Molim vas nebudite toliko prozirni na laganju kao u drukanju, pokažite molim vas kad sam rekao da sam kupio poviše 1440……NIKAD
Ja vas pitam po 100-ti put, recite po kojoj analizi ide na troznamenkasto???
Knjige su naočale kroz koje gledamo svijet. (Eduard von Feuchtersleben)
A ne teletabisi. Pošto vidim da nevjerujete u knjige i analize, nego vjerujete u "otprilike" metodu.
Vama čini se ništa nemože pomoć.
@kolega ben10
Molim vas nebuditetoliko prozirni na laganju kao u drukanju, pokažite molim vas kad sam rekao da sam kupio poviše 1440……NIKAD
Ja vas pitam po 100-ti put, recite po kojoj analizi ide na troznamenkasto???
Knjige su naočale kroz koje gledamo svijet. (Eduard von Feuchtersleben)
A ne teletabisi. Pošto vidim da nevjerujete u knjige i analize, nego vjerujete u "otprilike" metodu.
@petrof
Vidite da je kolega BEN-TEN nervozan.Previse je to komplicirano za njega.Vjerujem da ne razlikuje BUFFET od BIFTEKA.
Mislim da bi mu prikladnije ime bilo TINKI VINKI sa pink torbicom u kojoj cuva MAMINU USTEĐEVINU.
p.s.
prijedlog za promjenu nika. [proud]
http://www.dubrovacki.hr/clanak/27097/40-milijuna-kuna-za-ulaz-u-grad-i-luku-ploce
ponavljam ovaj link iz drugog izvora jer se radi o vrlo važnom dijelu ceste. živio sam dole pa je meni to još jasnije.
ln…
a i dax raste. jučerašnja kupovina je bila dobra odluka [thumbsup]
pozdrav svima, šteta što se nije nastavilo trgovanje kao jucer, to je bila baš lijepa žetva, ajmo ljudi kome se žuri, prodaj pa šta dobiješ…
a prema godinama staza !!!! Mislio sam prema godinama STAROSTI [lol] [lol]
Dragi moj ,kada smo mi raspravljali o radnickim dionicama vi niste bili ni registrirani na ovome forumu [cool]
[/quot
Eh dragi moj, udaljen si od oltara barem 10 dana što se tiče infor. o LKPC
[/quote]
Kolega strojar – pošto si ti izgleda bliže oltaru , bilo bi zgodno da svoja saznanja podijeliš i sa ostalim vjernicima LKPC, jer od čuvanja informacija i gledanja " s visoka " na članove ovog foruma koji su ovdje mnogo duže od tebe i trude se rasvjetliti mnogo nedoumica oko Luke ,nećeš imati neke koristi – možeš samo stvoriti antipatiju prema sebi !
Ovo je pisano bez ikave zle namjere prema tebi, no neka pravila bi se ipak trebala poštivati !
Pozdrav
[/quote]
upravo tako.
@ruki [thumbsup]
[/quote]
A šta da vam kažem kad se ionako sve već zna…ali očito je da se ovdje ubacuje svakojake informacije tipa "zavjet šutnje" , "odgoda dokapitalizacije" i ostale gluposti…
Naime, prospekt pa dokapitalizacija će biti uskoro jer bez toga nema gradnje terminala za rasute terete koje financira europ. i sv. banka (država mora riješit svoj udio). Također i investitora ima posebno onih sa istočnih destinacija..a vidite da i fondovi miruju, čekaju objavu svega.. a onda tko zna gdje će se cijena zaustaviti… do čitanja dragi moji investitori
[smiley]
Smatram da je cijela priča preozbiljna da bi se ijedan segment stavljao u drugi plan.
Želim reći da ne postoji niti jedan razlog da se pregovori s investitorom odugovlače. To nije u interesu ni Luke niti investitora, a ni države.
Postoje obveze prema europskoj i svjetskoj banci, a otezanjem investitor neće dobiti nižu cijenu.
Pa nije predsjednik Pavlović valjda počeo pregovarati s potencijalnim partnerima 31. siječnja. Pročitajte još jednom Forbes iz prosinca 2010.
u ponudi su danas samo 32 komada do blokade. toliko o rasprodaji i izlasku velikih. [thumbsup]
rita@
Ja znam jednoga koji je jucer sasuo po bidu, a danas se pokušava čupat za kosu ali mu ne ide.
Zasto? Zato jer je ocelavio i to od muke.Ispala mu kosa zbog PROSPEKTA pa ga sada zovemo ČUPKO.