supertalen ne mislim. ali niti ne riskiram da prospekt ipak izađe te bude dobar a da baš ništa ne ubodem na ovim razinama. osim u luci nisam nigdje(i sa inom sam prestao trejdat) tako da imam casha. sutra idem u banku i ubacujem još pa ako padne da budem spreman.
a prema godinama staza !!!! Mislio sam prema godinama STAROSTI [lol] [lol]
Dragi moj ,kada smo mi raspravljali o radnickim dionicama vi niste bili ni registrirani na ovome forumu [cool]
[/quot
Eh dragi moj, udaljen si od oltara barem 10 dana što se tiče infor. o LKPC
[/quote]
Kolega strojar – pošto si ti izgleda bliže oltaru , bilo bi zgodno da svoja saznanja podijeliš i sa ostalim vjernicima LKPC, jer od čuvanja informacija i gledanja " s visoka " na članove ovog foruma koji su ovdje mnogo duže od tebe i trude se rasvjetliti mnogo nedoumica oko Luke ,nećeš imati neke koristi – možeš samo stvoriti antipatiju prema sebi !
Ovo je pisano bez ikave zle namjere prema tebi, no neka pravila bi se ipak trebala poštivati !
Pozdrav
[/quote]
upravo tako.
@ruki [thumbsup]
poklopio sam i ovoga što je letao sa 4 komada. skoro mi se zamantralo. [proud]
Ovu korekciju treba samo iskoristiti i to je to. Ova dionica je prepodcijenjena te je treba držati kao takvu bez obzira na vrijeme (mjesec ili 2 godine).
Buffet bi rekao: "ulažite u poduzeća a ne dionice" što bi značilo, da je LKPC srednjeročno i dugoročno gledajući odlična dionica te je treba držati i onda ćemo biti i nagrađeni za to.
Neulažemo u dionicu kao dionicu.
Da LKPC padne do 1000 kn, to nije bitno stvar je samo nesigurnih investitora.
Buffet je rekao: "novac ide jednosmjerno, od nesigurnog investitora do sigurnog u sebe i svoje poduzeće."
LKPC će doći na svoje, ovaj pad je naš dobitak.
poklopio sam i ovoga što je letao sa 4 komada. skoro mi se zamantralo. [proud]
Nema prospekta.
Cijena pada li ga pada.
Kolega vi kupite 90% svih dionica koje se tu prodaju.
Da i vi niste sa Cipra.
Sve dok prospekt ne izađe ovo može samo u jednom smijeru.
Prošlo je dva mjeseca od skupštine.
Obećanje je bilo da prospekt ide za 10 dana.
petrof rekoh sebi da mi je dosta za danas i gle opet sam prvi na bidu. [cool]
mislim da je tu ponovo na snazi igra fondova [lol] [lol] [lol]
ja ne vjerujem majke mi šta se ovde sve da pročitatim samo moram napomenuti da se sjecam kada sam rekao da cu je do Uskrsan kupovati na 1200, pa su me skoro izopcili sa foruma i to sve nickovi koji su tu pa ima sigurno 3 mjeseca
ccccc ja ne vjerujem da jos netko slusa sta taj Pavlovic prica pa taj nezna ni tko mu glavu nosi a kamoli kod ce dokap i ko ce to kupit
@ben10
Neka to ide dolje, što više dolje, meni više kapitalne dobiti u skoroj budućnosti,
kakvo je bilo obećanje da će prospekt za 10 dana? Molim vas neznam za tu informaciju, pa recite izvor [huh]
@rita [thumbsup]
kolega ben10 ne kupim sve već ako ste me pratili za sada 18 komada(10%). sutra idem na banku i ako vas baš zanima stavljam za još 250 komada(to je lova sačuvana za povlaštene). a kako je sezona u mom gradu već počela bit će toga još. tko zna. možda i uđem u top 10 pa si stavim nick rita10 [lol]
Aluminij ove godine očekuje rekordnu proizvodnju
MOSTAR – Uprava mostarskog Aluminija očekuje da će, nakon dvije godine poslovanja s gubitkom, u 2011. tvornica ostvariti rekordnu proizvodnju i dobit, zahvaljujući oporavku na svjetskom tržištu, provedbi ušteda i potpisanim novim ugovorima o isporuci električne energije s Hrvatskom elektroprivredom (HEP).
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/aluminij-ove-godine-ocekuje-rekordnu-proizvodnju,107421.html [thumbsup]
Ovu korekciju treba samo iskoristiti i to je to. Ova dionica je prepodcijenjena te je treba držati kao takvu bez obzira na vrijeme (mjesec ili 2 godine).
Buffet bi rekao: "ulažite u poduzeća a ne dionice" što bi značilo, da je LKPC srednjeročno i dugoročno gledajući odlična dionica te je treba držati i onda ćemo biti i nagrađeni za to.
Neulažemo u dionicu kao dionicu.
Da LKPC padne do 1000 kn, to nije bitno stvar je samo nesigurnih investitora.
Buffet je rekao: "novac ide jednosmjerno, od nesigurnog investitora do sigurnog u sebe i svoje poduzeće."
LKPC će doći na svoje, ovaj pad je naš dobitak.
Vidim volite citirati Buffeta.
Buffet takve sve dva puta ošiša.
Pru puta im uzme pare.
Drugi puta im proda knjigu jer oni žele biti uspješni kao on a to ne mogu.
Kolega pričate gluposti.
Kažete da vam je svejedno koliko plaćate neku dionicu.
Zašto za iste pare ne dobiti duplo dionica ako se može a može se.
Vidim volite citirati Buffeta.
Buffet takve sve dva puta ošiša.
Pru puta im uzme pare.
Drugi puta im proda knjigu jer oni žele biti uspješni kao on a to ne mogu.
Kolega pričate gluposti.
Kažete da vam je svejedno koliko plaćate neku dionicu.
Zašto za iste pare ne dobiti duplo dionica ako se može a može se.
[/quote]
Kolega vidit ćemo tko je u pravu, po TA na 1250 je bio otpor, vi to niste vidjeli??
Pa da vi nečitate knjige nego gledate analizu zvanu "kako meni paše" ili nam vi obijasnite koja je i dokle će padati.
Meni je prosjećna 1380, ja se nebunim, bolje biti siguran nego poslije tući po asku, jer ja imam zacrtano gdje ću prodati i neželim se nadati po "kako meni paše" analizi.
Zbog toga sam ja i danas nadokupio, a vi niste??
Evo jedna analiza za našeg kolegu ben10;
1280(današnja)-800(2xnominalna)-100(tek tako)+50(zbog silne dobiti koja, jeli, nije važna)=430
Pa nadam se i ja vašim prognozama,
ali opet preporučam minimalno jednu knjigu, napr. John J. Murphy- tehnička analiza [tongue]
Pozdrav