LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdravljam ideju kolege Ravovskog. Mislim da bi se na taj način možda ukazalo na anarhiju koja vlada kod nas. Da pojedinci ne mogu sebi davati za pravo da objavljuju kojekakve tračeve, nepotvrđene infomacije i sl., te da bi novinari, vladini dužnosnici i ini trebali razmišljati na posljedice i težinu riječi koje kažu.
Iskreno, sumnjam da ima podloge da se ponište transakcije (konkretno ja nisam prodavao, ali mi je žao nekih poštenih pojedinaca koji su nasjeli), ali barem da se ukaže na takve slučajeve kako bi se u budućnosti izbjegli.

[b]Eat my dust![/b]

ravovski: ” Šta mislite, da li bi sad bilo pametno ići na HANFU i SDA tako da optužimo tog famoznog Tomislava Petrova, business.hr i izdani članak, bez uplitanja bilo koga drugoga(pošto nema službene obavijesti vladajuće garniture) i da tražimo poništenje svih transakcija od trenutka objave obavijesti u srijedu. Mislim, pozitivno bi bilo to što bi dali packe ovima koji su iskoristili rušenje cijene i metež koji je nastao na štetu malih i neiskusnih igrača, te da im pinka koju je dobio Petrov nije koristila. Ali, isto tako s druge strane, da uspijemo u našem planu, da li bi još više zakomplicirali situaciju i ulili dodatno nepovjerenje u nove investitore u ovu dionicu?! Osobno nisam prodao ništa iz svog portfelja, i pretpostavljam da su isto učinili svi iskusniji i imalo razboriti vlasnici. Nažalost, puno malih se uhvatilo na udicu pa eto.. Sva mišljenja dobrodošla. ” To se tako ne radi, mislim na poništenje transakcija. Potrebno je tužiti Business.hr jer za to ima osnovica i onda oni nadoknađuju gubitke uzrokovanim objavljenim neistinama. G. Petrov tu nije bitan, njega kažnjava Business.hr i recimo odbija mu od plače 50% dok ne isplati štetu koju je prouzrokovao čitateljima. Čist hipotetski. Aktualni primjer je tužba Konstruktora protiv Slobodne Dalmacije.

Ni sam nisam prodao iako sam moram priznati bio pod velikim pritiskom.
Mene najviše zanima kada će konačno dati službenu vijest o tome..bilo tko..Vlada, resorno ministarstvo, Uprava Luke Ploče i da konačno završi ta saga, a ne da nas ubijaju iz dana u dan tom neizvješnošću.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

To se tako ne radi, mislim na poništenje transakcija. Potrebno je tužiti Business.hr jer za to ima osnovica i onda oni nadoknađuju gubitke uzrokovanim objavljenim neistinama. G. Petrov tu nije bitan, njega kažnjava Business.hr i recimo odbija mu od plače 50% dok ne isplati štetu koju je prouzrokovao čitateljima. Čist hipotetski. Aktualni primjer je tužba Konstruktora protiv Slobodne Dalmacije.

Ili odeš u Radničku u zgradu VMD-a pa direktno s čekićem u uredništvo. [smiley2]

Zahtjev Hanfi – možda. Prema SDA – ne, nemojte da vam se smiju. Zna se za što postoji koja institucija…

Novinar ko novinar , ali veća je p…. urednik koji pusti takav članak , isti slučaj kao i sa člankom u Sl.dalmaciji o krahu burze.

“Ili odeš u Radničku u zgradu VMD-a pa direktno s čekićem u uredništvo.

Zahtjev Hanfi – možda. Prema SDA – ne, nemojte da vam se smiju. Zna se za što postoji koja institucija…”

Razgovaram onako ,sam sa sobom naravno,i kažem,kasno je ,več se smiju.A i imaju čemu.[smiley2]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ravovski:

Šta mislite, da li bi sad bilo pametno ići na HANFU i SDA tako da optužimo tog famoznog Tomislava Petrova, business.hr i izdani članak, bez uplitanja bilo koga drugoga(pošto nema službene obavijesti vladajuće garniture) i da tražimo poništenje svih transakcija od trenutka objave obavijesti u srijedu.
Mislim, pozitivno bi bilo to što bi dali packe ovima koji su iskoristili rušenje cijene i metež koji je nastao na štetu malih i neiskusnih igrača, te da im pinka koju je dobio Petrov nije koristila. Ali, isto tako s druge strane, da uspijemo u našem planu, da li bi još više zakomplicirali situaciju i ulili dodatno nepovjerenje u nove investitore u ovu dionicu?!
Osobno nisam prodao ništa iz svog portfelja, i pretpostavljam da su isto učinili svi iskusniji i imalo razboriti vlasnici. Nažalost, puno malih se uhvatilo na udicu pa eto..

Sva mišljenja dobrodošla.

To se tako ne radi, mislim na poništenje transakcija. Potrebno je tužiti Business.hr jer za to ima osnovica i onda oni nadoknađuju gubitke uzrokovanim objavljenim neistinama. G. Petrov tu nije bitan, njega kažnjava Business.hr i recimo odbija mu od plače 50% dok ne isplati štetu koju je prouzrokovao čitateljima. Čist hipotetski. Aktualni primjer je tužba Konstruktora protiv Slobodne Dalmacije.

Slažem se kolega Widra, meni veli jedan novinar da su njega iz Hanfe pozvali na red zbog nekog bezazlenog članka, a na ovu očiglednu provokaciju iz sebičnih lopovskih interesa Samodol šuti.
Nevjerovatno

Kuna po kuna do milijuna

Widra:

ravovski:
“pušu u istu kesum bar se tako kaže!

dan je pametniji od noći

kakav dan danas očekujete??

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

U današnjem buseness.hr članak:

“Luka Ploče uzdrmana [color=blue]odgodom dokapitalizacije [/color]

Prognoze: kupnja dionice mogla bi donijeti brzu zaradu, ako država odustane od sudjelovanja u dokapitalizaciji!”

E sad ko tu koga j… to mene zanima. Sada u ovom članku nigdje ne spominju one ludosti od jučer i prekjučer. Nema spomena o nikakvom poništenju nikakve odluke. Sada opet pričaju o odgodi kao što se i znalo, a usput govore i o velikom potencijalu zarade! [smiley7][smiley11] ….. SAMO KOD NAS TOG IMA SAMO KOD NAS!

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@evogaopet: Jel to u pisanom izdanju ili na internetu?
Oni su stvarno poludjeli…

Slažem se kolega Widra, meni veli jedan novinar da su njega iz Hanfe pozvali na red zbog nekog bezazlenog članka, a na ovu očiglednu provokaciju iz sebičnih lopovskih interesa Samodol šuti.
Nevjerovatno

On se više bavi anonimnom prijavom iz vlastite kuće protiv njega!!!

@evogaopet
: Jel to u pisanom izdanju ili na internetu?
Oni su stvarno poludjeli…

Ne mogu naći u online izdanju , izgleda da je samo u pisanom. Ovo postaje presmješno. Netko bi stvarno trebao odgovarati za ovakve neozbiljnosti i poigravanje s ljudima.[smiley8]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close