LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

strojar25, 15.03.2011. u 10:15
strojar 25

Kolega Petina, malo bolje se informirajte…dionice su dijeljene po godinama radnog staža

a prema godinama staza !!!! Mislio sam prema godinama STAROSTI [lol] [lol]

Dragi moj ,kada smo mi raspravljali o radnickim dionicama vi niste bili ni registrirani na ovome forumu [cool]
[/quot

Eh dragi moj, udaljen si od oltara barem 10 dana što se tiče infor. o LKPC

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Hoće li ovaj globalni pad tržišta zeznuti kalkulacije o dokapitalizaciji od 1000kn+ ili će se čekati stabilizacija

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

VRLO MOGUĆE OVO SU SITUACIJE KOJE SE NISU MOGLE PREDVIDJETI [undecid]

Hoće li ovaj globalni pad tržišta zeznuti kalkulacije o dokapitalizaciji od 1000kn+ ili će se čekati stabilizacija

moguće da se sve odgodi za jesen ili čak poslije izbora. na burzama je kaos, indexi vani danas su u padu i po -5%, a kod nas će za par mjeseci vjerojatno biti izbori jer HDZ i vlada nemaju nikakvu potporu birača,tako da ne treba očekivati veće strateške procese poput ove privatizacije

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

PETINA, 15.03.2011. u 11:35
strojar 25

Kolega Petina, malo bolje se informirajte…dionice su dijeljene po godinama radnog staža

Dragi moj ,kada smo mi raspravljali o radnickim dionicama vi niste bili ni registrirani na ovome forumu [cool]
[/quot

[/quote]

Eto zato Ti imas ISKUSTVA i baratas informacijama.

p.s.Kolega STROJAR ,malo ste mi ZAHRĐALI.Preporuka !!! Upotrebljavajte STROJNO ULJE.

moguće da se sve odgodi za jesen ili čak poslije izbora. na burzama je kaos, indexi vani danas su u padu i po -5%, a kod nas će za par mjeseci vjerojatno biti izbori jer HDZ i vlada nemaju nikakvu potporu birača,tako da ne treba očekivati veće strateške procese poput ove privatizacije
[/quote]
Takva odluka bi im bila pametna,nekoliko mjeseci i nije nekakav veliki period.
No biti ćemo pametniji kada prospekt ugleda svjetlo dana.

Snažno hrvatsko gospodarstvo, koje je temeljeno na poglavito izvoznim firmama, uzdrmano je situacijom u Japanu, tako da se i pad Tokijske burze logično prenio i na Zagrebačku.
Postoji, također i opravdana bojazan da Japanci poznati kao veliki patrioti počnu povlačiti i svoje investicije iz inozemstva za obnovu svoje zemlje.
Suvišno je podsjećati Vas cijenjene kolege da je gro investicija zemlja izlazećeg sunca u proteklom desetljeću plasirala upravo u Republiku Hrvatsku, a te se investicije mjere u miljardama dolara.

[/quote]

Izgledan je takav scenario, već kad prospekt nije do sad izašao nema razloga da se objelodani u ovakvoj situaciji …
Jbg tko je mogao znati, osim pokojeg seizmologa …

zato malidion tko zna dokupljuje danas. puno toga je danas jeftino. da se razumijemo…ne mislim samo na lkpc.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ja sam uhvatio 10 kom…prosjek 1280

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

zato malidion tko zna dokupljuje danas. puno toga je danas jeftino. da se razumijemo…ne mislim samo na lkpc.

Rita u pravu si ,ali ima i sutra dana -misliš da ce sutra bit sve zeleno hm,hm… [cry]

ruki, 15.03.2011. u 13:23
strojar 25

[/quot

[/quote]

Kolega strojar – pošto si ti izgleda bliže oltaru , bilo bi zgodno da svoja saznanja podijeliš i sa ostalim vjernicima LKPC, jer od čuvanja informacija i gledanja " s visoka " na članove ovog foruma koji su ovdje mnogo duže od tebe i trude se rasvjetliti mnogo nedoumica oko Luke ,nećeš imati neke koristi – možeš samo stvoriti antipatiju prema sebi !
Ovo je pisano bez ikave zle namjere prema tebi, no neka pravila bi se ipak trebala poštivati !

Pozdrav

New Report

Close