Cijena svakim danom sve niža i niža.
Kako cijena pada tako je kupnje sve manje i manje.
Prospekta ni na idiku.
Nitko iz uprave se ne očituje zašto prospekta nema.
Koriste li oni ovo za iskrcaj?
Kolega, prospekta nema jer ga Hanfa još nije odobrila…
O kakvom vi iskrcaju pričate, pa pogledajte si promete, što na LKPC, što na cijeloj burzi…prometa nema.
Kakvih tu likova nema…prestrašno!
Nitko iz uprave se ne očituje zašto prospekta nema.
Koriste li oni ovo za iskrcaj?
Ima iskrcaja koliko hoces.
"Arbalist" željezne gredice 25.prosinac 02.siječanj
"Amina H" staro željezo 25.prosinac 03.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 02.siječanj 03.siječanj
"Chaplet" koks 25.prosinac 04.siječanj
"Omskiy -133" aluminijski ingoti 31.prosinac 05.siječanj
"Lucky Nine" glinica 27.prosinac 05.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 05.siječanj 05.siječanj
"Ora Chelsea" konstrukcija 31.prosinac 05.siječanj
"Ziad Star" bukova građa 02.siječanj 07.siječanj
"San Fernando" kontejneri 08.siječanj 09.siječanj
"Chelsea 2" staro željezo 30.studeni 09.siječanj
"Libertas H" kontejneri 10.siječanj 10.siječanj
"Milano Star" sirovo željezo 05.siječanj 10.siječanj
"Volgo Balt 208" pšenica 06.siječanj 10.siječanj
"Krka" cement 10.siječanj 10.siječanj
"Ocean Dignity" plinsko ulje 08.siječanj 10.siječanj
"Sepen" motorni benzin 09.siječanj 10.siječanj
"Sutla" petrolkoks 11.siječanj 11.siječanj
"Sider Faioch" ugljen 11.siječanj 12.siječanj
"Gozde Bayraktar" kontejneri 12.siječanj 13.siječanj
"Cristin" glinica 08.siječanj 13.siječanj
"Alemania" kontejneri 13.siječanj 14.siječanj
"Proud" živa junad 10.siječanj 14.siječanj "
Master Davidov" ugljen 14.siječanj 15.siječanj
"Thea K" ugljen 16.siječanj 17.siječanj
"Sutla" petrolkoks 16.siječanj 17.siječanj
"Heron" boksit 14.siječanj 17.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 16.siječanj 17.siječanj
"Kefah F" ugljen 14.siječanj 19.siječanj
"Gozde Bayraktar" kontejneri 20.siječanj 20.siječanj
"Vilkovo" staro željezo 19.siječanj 20.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 19.siječanj 20.siječanj
"Libertas H" kontejneri 21.siječanj 21.siječanj
"Sir Henry" ugljen 17.siječanj 21.siječanj
"MSC Perle" kontejneri 23.siječanj 23.siječanj
"Kefah F" staro željezo 20.siječanj 23.siječanj
"Orebić" cement 24.siječanj 24.siječanj
"YM Neptune " platformat 25.siječanj 26.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 25.siječanj 27.siječanj
"Abou Karim I" živa junad 28.siječanj 28.siječanj
"Master Davidov" ugljen 27.siječanj 28.siječanj
"Lucky Ned" glinica 20.siječanj 28.siječanj
"Alemania" kontejneri 28.siječanj 29.siječanj
"Malinska" aluminijski ingoti 27.siječanj 29.siječanj
"Capitan Korchin" staro željezo 25.siječanj 29.siječanj
"Sutla" petrolkoks 31.siječanj 31.siječanj
"Kijac" plinsko ulje 30.siječanj 31.siječanj
Dali se negdije pronalazite u ovome [lol]
Promjene u top 10 na dan 4.3.2011. :
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.805 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 4
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 816 0,37 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA -60
danas, 10.3.2011. promjene:
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.796 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 9
ZAGREBAČKA BANKA D.D./ ZA INVEST DOO ZA UPRAVLJANJE PORTFELJIMA, imali su tijekom 2008.godine preko 2600 komada a sada su počeli kratiti.
* Važeći podaci za uredovni dan 14.03.2011 .
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.796 1,26% Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Izgleda da je ZAGREBAČKA BANKA D.D. stala na loptu ili se zapravo (možda) sprema da zapuca autogol
Pozdrav nino979, vi ćete obavijestiti zajednicu kada bude promijena (" jednoznamenkastih rasprodaja" ) u TOP …
Evo malo NOVOST I!!!!!
U Luci vam je stupio na snagu ZAVJET ŠUTNJE !!!!!!Nitko nista ne zna a i ono sta cuje ustvari ne cuje.To mu se ucinilo!!! Situacija je pod kontrolom ALI uveden je GESTAPOVOSKI SISTEM tako da svak svakoga prati i nema CINGILI ,MINGILI [lol] NEDAJ BOŽE DA ZOVES PRIKO MOBITELA A DA JE PAVLOVIĆ U BLIZINI.
Jadni ljudi!!!Radnici otplacuju kredit a od straha ne smiju pitat kada ce krenuti dokapitalizacija a ove u kancelarijama su "MUTAVE"!! Bidne zene nisu MUTAVE vec NE SMIJU KAZAT.Ono sta znaju.NE ZNAJU!!!
Radnici su umjesto 4 kom dobili 3 kom po godini staza. Kazu u Upravi VELIKI INTERES.
Sta se tice Prospekta On vam je kao proces u TRUDNOCI.
Trenutno se nalazimo u 4,5 mj.trudnoce i ako uzmemo u obzir da ga dosta njih tesko (pod)nosi da ne bi imali porođajne muke ,preporuka je da se STA VISE ODMARATE.
Za one koji su se OTVORILI preporuka je da popiju PRE PAR uz kombinaciju sa NORMABELOM [lol] [lol]
Salu na stranu ALI radnici su umjesto 4 kom dobili 3 KOMADA [proud] [thumbsup]
ZAGREBAČKA BANKA D.D./ ZA INVEST DOO ZA UPRAVLJANJE PORTFELJIMA, imali su tijekom 2008.godine preko 2600 komada a sada su počeli kratiti.
Izgleda da je ZAGREBAČKA BANKA D.D. stala na loptu ili se zapravo (možda) sprema da zapuca autogol
Pozdrav nino979, vi ćete obavijestiti zajednicu kada bude promijena (" jednoznamenkastih rasprodaja" ) u TOP …
[/quote]
Jeste hrabri, u srijedu je trgovano s 2 (dva komada) odnosno prometom od 2816 kn i vi utvrdili da nema promjene.
Dan prije, utorak je protrgovano 43 komada odnosno promet od 61.000kn.
Mislim da to sve govori.
p.s.poštovani kolega, ukoliko vam smeta moje pisanje, stavite me na ignoriraj korisnika a ja sam samo utvrdio promjene u top 10 LKPC i to postao na temu LKPC.
[/quote]
Jeste hrabri, u srijedu je trgovano s 2 (dva komada) odnosno prometom od 2816 kn i vi utvrdili da nema promjene.
Dan prije, utorak je protrgovano 43 komada odnosno promet od 61.000kn.
Mislim da to sve govori.
p.s.poštovani kolega, ukoliko vam smeta moje pisanje, stavite me na ignoriraj korisnika a ja sam samo utvrdio promjene u top 10 LKPC i to postao na temu LKPC.
[/quote]
Ne smeta mi vaše mišljenje, štoviše zgodno dođe za ovu (kao i svaku) temu jer se prije svega razgovarate argumentirano …
Na ignore mi nije nitko niti će vjerojatno biti jer rado čitam oprečna "mišljenja", to što ponekad citiram nekog, rasprave je radi…a promet u padu je miziren kako god se okrene, s kojim god datumom da je postan …
Ln
Evo malo NOVOST I!!!!!
U Luci vam je stupio na snagu ZAVJET ŠUTNJE !!!!!!Nitko nista ne zna a i ono sta cuje ustvari ne cuje.To mu se ucinilo!!! Situacija je pod kontrolom ALI uveden je GESTAPOVOSKI SISTEM tako da svak svakoga prati i nema CINGILI ,MINGILI [lol] NEDAJ BOŽE DA ZOVES PRIKO MOBITELA A DA JE PAVLOVIĆ U BLIZINI.
Jadni ljudi!!!Radnici otplacuju kredit a od straha ne smiju pitat kada ce krenuti dokapitalizacija a ove u kancelarijama su "MUTAVE"!! Bidne zene nisu MUTAVE vec NE SMIJU KAZAT.Ono sta znaju.NE ZNAJU!!!
Radnici su umjesto 4 kom dobili 3 kom po godini staza. Kazu u Upravi VELIKI INTERES.
Sta se tice Prospekta On vam je kao proces u TRUDNOCI.
Trenutno se nalazimo u 4,5 mj.trudnoce i ako uzmemo u obzir da ga dosta njih tesko (pod)nosi da ne bi imali porođajne muke ,preporuka je da se STA VISE ODMARATE.
Za one koji su se OTVORILI preporuka je da popiju PRE PAR uz kombinaciju sa NORMABELOM [lol] [lol]
Salu na stranu ALI radnici su umjesto 4 kom dobili 3 KOMADA [proud] [thumbsup]
Kolega Petina, malo bolje se informirajte…dionice su dijeljene po godinama radnog staža i svakog radnika je zapalo 3,2 dionice po godini radnog staža, a i ljudi su prilično zadovoljni (za 5 god. će moći unovčiti svoje dionice po tko zna koliko puta većoj cijeni). Jedine napetosti vladaju oko udruge malih dioničara, ljudi su malo neupućeni….
Kolega Petina, malo bolje se informirajte…dionice su dijeljene po godinama radnog staža
a prema godinama staza !!!! Mislio sam prema godinama STAROSTI [lol] [lol]
Dragi moj ,kada smo mi raspravljali o radnickim dionicama vi niste bili ni registrirani na ovome forumu [cool]
čisto sumnjam da će izaći ovaj tjedan. mislim da bi već netko nešto znao i da bi se obim trgovine povećao. prospekt će izaći par dana nakon što promet bude preko par stotina komada dnevno. [sad]
čisto sumnjam da će izaći ovaj tjedan. mislim da bi već netko nešto znao i da bi se obim trgovine povećao. prospekt će izaći par dana nakon što promet bude preko par stotina komada dnevno. [sad]
ono sta sam napisao sinoc vam je istina.Nitko nista ne zna a Pavlovic cuva svoju GUZU.