Poštovani kolege investitori LKPC ,
iako ste me loše ocjenjivali sad vidite da su moji postovi bili realni , dobronamjerni i istiniti bez drukanja .
"Pa evo kako kaže Pavlović ,nitko se ne javlja od investitora i u tome je problem što Prospekt kasni ,izgleda da nema zainteresiranih ".
"Možda je to za nas malo nezgodno jer nema gotovo nikakav izbor mogučih ulagača tj.nema novih vlasnika Luke Ploče " kazao je Pavlović .
Kao što sam već ranije upozorio ,potrebno je prodati 50+1 dionicu da bi JP LKPC prošla .
Ako neće biti 50+1 dionica prodana JP se poništava !
Da bi se prodao dovoljan broj dionica u ovom trenutku , potrebno je dati dionice jeftinije !
Druga je stvar po koliko će biti dionica za 6-7 godina kad BiH sagradi Koridor V .
Zainteresiran sam za kupnju i imam odvojene novce da sada kupim dionice ako cijena bude realna !
Ovdje situacija nije nikako dobra.
TA ukazuje na pad.
Prospekta nema.
Potencijalnog ulagatelja ni na vidiku.
Kupnja izgleda sablasno prazno.
Na prodaji je svakim danom sve više dionica.
Do sada su mali branili cujenu i potrošili municiju.
Veliki su prodavali i imaju toga još na tisuće prodati.
Tko će to kupovati meni nije jasno.
Vikend koji je pred nama neće biti ugodan za imatelje.
Pozdrav kolege, cinjenica je da ovo pomalo kliže prema dole, ali nemojte se zavaravati ako mislite da će ovo na 1000 kn, to su samo vaše želje, i to se može desit samo u nekoj bajci. Vidim da ovdje mnogi uvjeravaju sami sebe u nešta što je nemoguce. I sad se vi pitate zašto nema prospekta, pa odgovor vam je kristalno jasan , zato jel nema jeftine prodaje, i dok je god stanje takvo kakvo je nema i neće ni biti prospekta, a i morate znati da je ovo već sad jako podcijenjen dragulj, i zato nemojte biti naivni i mislit da će vam netko omoguciti jeftin dokup…..
U pravu si kolega. Ja sam nedavno napisao da nema prospekta dok dionica ne prođe 2000 kn a proći će kad se pojavi neki veliki investitor. Živi bili pa vidjeli i to uskoro!
Poštovani kolege investitori LKPC ,
iako ste me loše ocjenjivali sad vidite da su moji postovi bili realni , dobronamjerni i istiniti bez drukanja .
"Pa evo kako kaže Pavlović ,nitko se ne javlja od investitora i u tome je problem što Prospekt kasni ,izgleda da nema zainteresiranih ".
Pa, dobro Pero7 – i ostali koji neznaju pročitati članak ( i oni koji ga namjerno postaju – s kojim ciljem – sramite se !! ) : koji je datum na članku ??
smiri se ruki. to su isti koji su rekli da će ova dionica nakon 26/01 ispod 1000kn.
isti koji su rekli da dokapa uopće neće biti
isti koji su rekli da radnici neće imati lock up.
tržište pada i luka nije neosjetljiva na to.
isto se dešava na 90% ostalih dionica.
no na lkpc će to trajati dosta kraće nego na većini.
29 ovog mjeseca se odobrava kredit koliko me sjećanje služi. nekih 50 milja €.
lp…
Na stranu hrpa gluposti napisana posljednjih par strana, pojedini altruisti koji brinu o tuđem kapitalu i branitelji časti dionice, meni ovo otezanje favorizira varijantu za koju se zalagala hanfa, gdje bi po prvi put imali dražbu prava u sklopu dokapitalizacije. Za sve ostalo slutim da bi procedura bila puno jednostavnija i informacije već objavljene. Tvrditi da nema zainteresiranih ili da će dokap propasti prije nego što je uopće javno objavljen je smiješno. Ako trenutna cijena padne zasad nije toliko bitno, onog trenutka kad se budu znale sve informacije će se sukladno tome korigirati. Tko ima prava je miran, tko nema nema. Neka piše po forumu i nada se padu [lol]
@ben10
Ja ju imam i vikend ce mi biti i vise nego ugodan…vjerujte mi:). Sportski pozdrav kolega
Na stranu hrpa gluposti napisana posljednjih par strana, pojedini altruisti koji brinu o tuđem kapitalu i branitelji časti dionice, meni ovo otezanje favorizira varijantu za koju se zalagala hanfa, gdje bi po prvi put imali dražbu prava u sklopu dokapitalizacije. Za sve ostalo slutim da bi procedura bila puno jednostavnija i informacije već objavljene. Tvrditi da nema zainteresiranih ili da će dokap propasti prije nego što je uopće javno objavljen je smiješno. Ako trenutna cijena padne zasad nije toliko bitno, onog trenutka kad se budu znale sve informacije će se sukladno tome korigirati. Tko ima prava je miran, tko nema nema. Neka piše po forumu i nada se padu [lol]
U nedostatku informacija svakakve gluposti se pisu.
p.s.Toliko o njihovoj inteligenciji. [cool]
čekamo da ga donese tsunami koji upravo stiže [lol]
[/quote]
[undecid]kolega uputio sam upit ,a ne događaje i obijašnjenja koja se mogu povezati sa elementarnim nepogodoma.
[/quote]
Kolega,
da ste imalo pratite informacije oko lkpc onda takvo pitanje ne biste postavljali, osim ako niste ful neozbiljni.
Živjeli !!
čekamo da ga donese tsunami koji upravo stiže [lol]
[/quote]
[undecid]kolega uputio sam upit ,a ne događaje i obijašnjenja koja se mogu povezati sa elementarnim nepogodoma.
[/quote]
Kolega,
da ste imalo pratite informacije oko lkpc onda takvo pitanje ne biste postavljali, osim ako niste ful neozbiljni.
Živjeli !!
[/quote]
Nemoj zezat,vi mi izgledate ozbiljniji od Buffeta.
@ben10
Ja ju imam i vikend ce mi biti i vise nego ugodan…vjerujte mi:). Sportski pozdrav kolega
Kao što sam i obećao….upravo se vratio i nevjerojatno dobar vikend…. [lol]