LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji

gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)

niste mi još odgovorili….koji su to ponuđači??????

a i cijena vam se mijenja. za 100 kn ali se ipak mijenja.

Pa evo kako kaže Pavlović nitko se ne javlja u tome i jest problem što prospekt kasni izgleda da nema zainteresiranih.

Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.

Da on je izjavio između 800-1500, moja greška tekst sam čitao davno pa sam malo zabucao cijenu.
[/quote]

Ben10,
kolega i dalje nevidim vaše obijašnjenje zašto 800-1500,
da možda samo prvi krug,
jeste li razgovarali s Pavlovićem pa znate da on sve zna,
recite nam ako jeste, zato forum služi, a nesluži sa iznošenje dezinformacija i nagađanja, malo mješate pojmove pa pripazite [smiley]
Nemožete znati jeli ima ili nema zainteresiranih, po zadnjim informacijama što sam ja čuo, puno je zainteresiranih, tako da vam nema šta izgledat ili neizgledat, sve ima svoj razlog, ali bojim se da to nije taj.
[/quote]
Ako ima toliko zainteresiranih onda pokupite ovih 450 -500 dionica na cijeni do 1550 i debelo
zaradite.Ja da znam da će tako biti sve bih ovo pokupovao,ali i vi vdite da to nije tako i da će ovo
još dobro kliznuti doli i ja ih čekam.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Poštovanje gospodo-i štovane mlade dame.

Dali imamo model dokapa ili još čekamo.

čekamo da ga donese tsunami koji upravo stiže [lol]

evo ja opet sa svojih skromnih 5 na bidu. fala loris što si omogućio još jeftiniju kupnju. [wink]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

agnostik u idućih 1g. vjerujem da će u određenoj točci biti cca 2500. kada će to biti nije mi važno niti će mi biti bitno da li je kupovano po 1330 ili 1400. a tko čeka niže bojim se da će dočekati. pun sam i dokupit ću još najmanje stotku ako za dva mjesece ako ne naraste jer ću akumulirati neke prihode do tada. a i sada imam pa ću dokupljivati. a imam i osigurana sredstva za povlaštene dionice kojih isto imam dosta. što se lkpc tiče uistinu mirno spavam.

lp

evo ja opet sa svojih skromnih 5 na bidu. fala loris što si omogućio još jeftiniju kupnju. [wink]

to je prvi posao: nedavno si kupovao “jeftino” na 1500, danas kupuješ "jeftino" na 1400 kn, za koji dan bit će jeftino po 1300 kn… a negdje na 900-1000 kn bit će i nama ostalima dovoljno jeftino za ulazak [thumbsup]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

dimo samo je ti čekaj na 900kn. pošaljem ti razglednicu kad se to desi. [yawn]

i zaboravih ti reći. ja sam kupovao i na 1200(50 kom). ugodan dan ti želim.

Poštovanje gospodo-i štovane mlade dame.

Dali imamo model dokapa ili još čekamo.

čekamo da ga donese tsunami koji upravo stiže [lol]
[/quote]
[undecid]kolega uputio sam upit ,a ne događaje i obijašnjenja koja se mogu povezati sa elementarnim nepogodoma.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji

gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)

Pa evo kako kaže Pavlović nitko se ne javlja u tome i jest problem što prospekt kasni izgleda da nema zainteresiranih.

Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.
nema ruku nema pekmeza!
Da on je izjavio između 800-1500, moja greška tekst sam čitao davno pa sam malo zabucao cijenu.
[/quote]

Ben10,
da možda samo prvi krug,
recite nam ako jeste, zato forum služi, a nesluži sa iznošenje dezinformacija i nagađanja, malo mješate pojmove pa pripazite [smiley]
Nemožete znati jeli ima ili nema zainteresiranih, po zadnjim informacijama što sam ja čuo, puno je zainteresiranih, tako da vam nema šta izgledat ili neizgledat, sve ima svoj razlog, ali bojim se da to nije taj.
[/quote]
Ako ima toliko zainteresiranih onda pokupite ovih 450 -500 dionica na cijeni do 1550 i debelo
zaradite.Ja da znam da će tako biti sve bih ovo pokupovao,ali i vi vdite da to nije tako i da će ovo
[/quote]
800-1500 [shocked]

[/quote]

Ben10,
da možda samo prvi krug,
[/quote]
[/quote]
nema prospekta(ponuda), nema ponuđača.
znate onaj vic kad pita ivica mamu:"mama,mama, ja bi pekmeza!"
kaže mu mama: "dobro, ali idi oprat ruke"
ivica:"ali mama ja nemam ruke"
mama:"nema ruku, nema pekmeza!" [lol]

i zaboravih ti reći. ja sam kupovao i na 1200(50 kom). ugodan dan ti želim.

[lol] [thumbsup]

Pozdrav kolege, cinjenica je da ovo pomalo kliže prema dole, ali nemojte se zavaravati ako mislite da će ovo na 1000 kn, to su samo vaše želje, i to se može desit samo u nekoj bajci. Vidim da ovdje mnogi uvjeravaju sami sebe u nešta što je nemoguce. I sad se vi pitate zašto nema prospekta, pa odgovor vam je kristalno jasan , zato jel nema jeftine prodaje, i dok je god stanje takvo kakvo je nema i neće ni biti prospekta, a i morate znati da je ovo već sad jako podcijenjen dragulj, i zato nemojte biti naivni i mislit da će vam netko omoguciti jeftin dokup…..

…I sad se vi pitate zašto nema prospekta, pa odgovor vam je kristalno jasan , zato jel nema jeftine prodaje, ….

slažem se s tobom, na LKPC nema jeftine prodaje, tj. ima samo skupe prodaje na 1400 kn koja ne zanima iskusne ulagače na ZSE….slažem se i da će prospekt doći kad bude jeftina prodaja na 800-1000 kn

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

New Report

Close