http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji
gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)
niste mi još odgovorili….koji su to ponuđači??????
a i cijena vam se mijenja. za 100 kn ali se ipak mijenja.
Pa evo kako kaže Pavlović nitko se ne javlja u tome i jest problem što prospekt kasni izgleda da nema zainteresiranih.
Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.
Da on je izjavio između 800-1500, moja greška tekst sam čitao davno pa sam malo zabucao cijenu.
[/quote]
Kolega, novinar iz Bussines.hr (neki primitivni oblik jednostaničnog života) je citirao nešto što Pavlović nije rekao.
Očito niste baš previše informirani pa ću vam kopirat pravi citat:
”Mi idemo ovdje u dokapitalizaciju javnom ponudom, mislim da je to najpoštenije i da to otklanja bilokakvu sumnju, bilokakve, ja bi reko, zločeste namijere…ono što je možda ovdje s naše strane malo nezgodno je da ćemo mi imati vrlo malo utjecaja ili skoro nikakav utjecaj na izbor budućih ulagača ili budućih vlasnika…”
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji
gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)
niste mi još odgovorili….koji su to ponuđači??????
a i cijena vam se mijenja. za 100 kn ali se ipak mijenja.
Pa evo kako kaže Pavlović nitko se ne javlja u tome i jest problem što prospekt kasni izgleda da nema zainteresiranih.
Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.
Da on je izjavio između 800-1500, moja greška tekst sam čitao davno pa sam malo zabucao cijenu.
[/quote]
Ben10,
kolega i dalje nevidim vaše obijašnjenje zašto 800-1500,
da možda samo prvi krug,
jeste li razgovarali s Pavlovićem pa znate da on sve zna,
recite nam ako jeste, zato forum služi, a nesluži sa iznošenje dezinformacija i nagađanja, malo mješate pojmove pa pripazite [smiley]
Nemožete znati jeli ima ili nema zainteresiranih, po zadnjim informacijama što sam ja čuo, puno je zainteresiranih, tako da vam nema šta izgledat ili neizgledat, sve ima svoj razlog, ali bojim se da to nije taj.
Mogi li stranci sudjelovati u dokapu?
Molim vas da mi netko odgovori na pitanje, da li je moguće da se u dokapu pojavi stranac tipa luke Hamburg?
moguće, ali na način da osnuju d.o.o. ili neku drugu pravnu osobu sa središtem u hrvatskoj. pravna formularnost koju je lako odraditi.
Drugim riječima bez registrirane firme u cro ne mogu?
Poštovanje gospodo-i štovane mlade dame.
Dali imamo model dokapa ili još čekamo.
Drugim riječima bez registrirane firme u cro ne mogu?
ne. moraju biti pravna ili fizička osoba sa prebivalištem u hr.
Promjene u top 10 na dan 4.3.2011. :
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.805 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 4
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 816 0,37 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA -60
danas, 10.3.2011. promjene:
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.796 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 9
ZAGREBAČKA BANKA D.D./ ZA INVEST DOO ZA UPRAVLJANJE PORTFELJIMA, imali su tijekom 2008.godine preko 2600 komada a sada su počeli kratiti.
Nalazimo se na pikantnoj potporici koja nas podupire od 12. mjeseca, pa ćemo vidjeti jeli i dalje idemo polako uzlazno ili ne [tongue]
rohi pustio 800 milja €. hoće li se odraziti na crobex? pad kreditnog rejtinga španjolske uzdrmao svjetske burze a nas još nije. ma mi smo specijalci. možda nas cunami u japanu sjebe jer ipak on nema veze sa nama. [shocked]
Prospekta opet nema.
Cijena pada.
Ne vidim ničiji interes da ovaj pad zaustavi.
Ne vidim ni razlog zašto bi ga zaustavljao.
Na kupnji jedva stotinjak komada.
Ozbiljne kupnje niti toliko.
Prodaja buja iz dana u dan.
Sivi su se oblaci nadvili nad ovom dionicim.