LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zamolio bih kolegu ben10 da nam kaže koji su to investitori koji su nudili između 800-1400???????

ja nigdje nisam pročitao nečeg sličnog.
to je kao da ja napišem da su nudili između 13000-18000kn.
ili ste mislili na € kolega.
jer u protivnome ovo vaše pisanje šteti forumu a i vašoj vjerodostojnosti.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

zamolio bih kolegu ben10 da nam kaže koji su to investitori koji su nudili između 800-1400???????

Pročitajte kolega moje pisanje na prethodnoj stranici i to dobro upamtite kako će se ovo
rasplesti.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Evo zašto nema prospekta
Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.
Evo gdje vam je ta ponuda
U prvom krugu dokapitalizacije dionice će upisivati postojeći dioničari, a drugi je krug rezerviran za sve pravne i fizičke osobe. Cijena upisa još nije utvrđena, utvrdit će je Uprava društva, a određuje se po modelu ponuda prilikom prezentacija financijskih investitora koji su već dali neke okvirne ponude, što znači da bi cijena mogla iznositi od 800 do 1500 kuna.
Međutim, ako se poslije postigne manja cijena, upisnicima iz prvog kruga vratit će se uplaćena cijena, objašnjava Pavlović.

Vaš link

Mogi li stranci sudjelovati u dokapu?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji

gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)

niste mi još odgovorili….koji su to ponuđači??????

a i cijena vam se mijenja. za 100 kn ali se ipak mijenja.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktor-Luke-Ploce-demantira-razgovore-o-dokapitalizaciji

gore vam je link sa iste stranice koji opovrgava vašu tvrdnju(kad ste već njih izabrali)

niste mi još odgovorili….koji su to ponuđači??????

a i cijena vam se mijenja. za 100 kn ali se ipak mijenja.

Pa evo kako kaže Pavlović nitko se ne javlja u tome i jest problem što prospekt kasni izgleda da nema zainteresiranih.

Možda je to za nas malo nezgodno jer nemamo gotovo nikakav izbor mogućih ulagača, tj. novih vlasnika Luke Ploče", kazao je Pavlović.

Da on je izjavio između 800-1500, moja greška tekst sam čitao davno pa sam malo zabucao cijenu.

@ben

Ajoj, pa kada je to receno mislilo se da uprava i vlasnik nemaju kontrolu kome ce prodati a ne da nema zainteresiranih.
Vec ste me malo uplasili sa svojom samouvjerenoscu, ali sada vidim da iza toga stoji jedno veliko nista. uf, dobro je, sada mi je lakse

...

a da ne pričamo na koji se krug i na koga odnosila cijena od 800-1500.
ovo lažiranje je smiješno ali kako nemam nekog pametnijeg posla zakačim se na svašta.

nego na sastanku hanfe danas se nije govorilo o lkpc.

ja sam i danas podebljao portfelj jer ovdje smo ipak jer dionicama i trgujemo a ne samo da trkeljamo o istim.

bić će tu suza meni se čini…sve aktere ove sprdačine treba u zatvor bacit

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

a da ne pričamo na koji se krug i na koga odnosila cijena od 800-1500.
ovo lažiranje je smiješno ali kako nemam nekog pametnijeg posla zakačim se na svašta.

nego na sastanku hanfe danas se nije govorilo o lkpc.

ja sam i danas podebljao portfelj jer ovdje smo ipak jer dionicama i trgujemo a ne samo da trkeljamo o istim.

Kome vjerovati kolega Pavloviću koji se izletio.
Možda vjerovati vama forumašima.
Pavlović sve zna do najsitnijh detalja.
Malo se izletio pa dobio po prstima.
Vi pojma nemate isto kao ni ja.
Dajte samo jedan argument zašto vjerovati vama.
Ja sam vama dao zašto vjerujem da će cijena biti oko 1200 kuna.

nitko vama ne brani vjerovati u ništa. ljudi danas vjeruju u sve i svašta. ali to valja potkrijepiti. ja ne iznosim brojke vezane za dokap i privatizaciju ali iznosim podatke o poslovanju.

gdje sam ja iznosio brojke vezane za dokap??????
vi bome jeste bez da ste to potkrijepili ičim doli bezveznim izjavama za koje ću vam ja uvijek od iste osobe naći suprotnu izjavu. nisam luđak koji podupire afirmativno pisanje bez veze ali me živcira blaćenje ove dionice koristeći selektivne podatke(a pola su ih gluposti).

90% vas je govorilo da dokapa uopće neće biti…pa da neće biti lock up-a…..pa ovo pa ono nastavljate istim retoričkim obrascem!!!

ZAŠTO STE VI OVDJE?????

nitko vama ne brani vjerovati u ništa. ljudi danas vjeruju u sve i svašta. ali to valja potkrijepiti. ja ne iznosim brojke vezane za dokap i privatizaciju ali iznosim podatke o poslovanju.

gdje sam ja iznosio brojke vezane za dokap??????
vi bome jeste bez da ste to potkrijepili ičim doli bezveznim izjavama za koje ću vam ja uvijek od iste osobe naći suprotnu izjavu. nisam luđak koji podupire afirmativno pisanje bez veze ali me živcira blaćenje ove dionice koristeći selektivne podatke(a pola su ih gluposti).

90% vas je govorilo da dokapa uopće neće biti…pa da neće biti lock up-a…..pa ovo pa ono nastavljate istim retoričkim obrascem!!!

ZAŠTO STE VI OVDJE?????

Tu sam jer mi je dionica interesantna.
Čekam da se ovi tmurni oblaci raziđu.
Čekam prospekt da znam dali je ova dionica za mene ili nije.
Trenutno je ne bih ni štapom dirnuo.
Bezbroj crnih oblaka se nadvilo.
Ni tračka sunca se trenutno ne probija.

New Report

Close