LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U potpunosti se slažem s kolegom da " ovdje ne bu dobro ".
Najgore će proći oni koji u rasplet ulaze bez dionica Luke Ploče u portfelju.
Zato pamet u glavu.

ne znam baš, sve ulagača prodaje dionice LKPC i polako izlazi iz ove dionice.tko zna,možda im je samo dosadilo čekanje, a možda su načuli kakva će biti cijena u dokapu (niža nego na burzi) [rolleyes]
[/quote]
Ja sam malo zatrejdao s drugim dionicama i svim silama sam se ovdje htio vratiti i neki dan su me na svu sreću pobidarili, ne vidim baš da nešto drugo turbo skače, ali ovo hoće i to vrlo brzo, nema više izlazaka samo čekanje [proud]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Nisam mogao odoljeti gledajući dopisivanja zadnjih par mjeseci oko LKPC, a da se i sam ne registriram na ovaj Forum…
Dakle, pratim ovu dionicu već godinama – sam sam bio jedan od onih koji ju je kupovao po 6000 kn kod prvih najava privatizacije, tamo daaaaavno… (da, moj bed, posipam se pepelom). Pa onda prve odgode, pa opet privatizacije i opet ista priča… A sad ovo sa neobjavljivanjem prospekta već nekoliko tjedana – sve mi više izgleda na ponavljanje već viđenog. Solidno sam nakrcan sa ovom dionicom, nije mi svejedno šta će s njom biti.

Na žalost, pad je moguć iz čistog razloga što sam je i ja kupovao i što je imam u portfelju… [undecid]

S druge strane, ova dionica ima dugoročnu perspektivu i tko ima vremena i strpljenja, treba ulagati u nju. Bilo kakvo očekivanje zarade preko noći je sanjarenje – bez nekog strateškog partnera/ulagača koji će kupovati veće količine, cijene od 2000 kn i više su samo fikcija. Po meni, cijena je tu di je i teško će se značajno mijenjati na gore, možda jedino malo na dolje nakon objave Prospekta i cijene bolje nego što je sad trenutačno na burzi.

Do čitanja/pisanja [wink]

A random walk down Wall Street...

ja dokupljujem sve od 1400 na niže. i sad sam na bidu sa 5 komada. [wink]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

siux ne znam odakle da ti počnem objašnjavati fundamente logike. dakle to što netko izlazi znači da netko i ulazi. vjerovao ili ne sa istim brojčanim udjelom ali različitim razmišljanjem o dionici. ti o izlasku pišeš na način kao da su te prodane dionice nestale.

ja dokupljujem sve od 1400 na niže. i sad sam na bidu sa 5 komada. [wink]

Strašna količina, vidim odmah je nastala panika na asku kad ste se vi postavili sa tako velikim nalogom.
Pa kome još nije jasno da se svaka količina od 20 komada na više odmah poklapa.
Od prospekta ni P a prošlo je dva mjeseca.
A koliko se sjećam trebao je izaći za 10 dana.

1.LKPC do prospekta može samo doli i sami vide da nitko nije zainteresiran osim malih dioničara.
2.Ako cijena u prvom krugu bude 1000 kuna može maksimalno poslije toga 10% jer će vjerovatno
biti 1/1.5
3.Dugoročno nitko ne može biti većinski vlasnik-kratkoročno loše
4.Slit će se ogroman broj jeftinih dionica iako je zabrana radnicima treba i to ukalkulirati
5.Tko sad kupuje čisti gubitak kratkoročno-dugoročno vjerovatno dobitak ali zašto kupovati kad
će moći dosta jeftinije.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ma znao sam ja da ide pozitivan rasplet!
Kolega, vi ste znak.
Jednostavno je trebalo dočekati. Nakon toptena, bentena, agenttena, dolaze munje, gromovi i strijele nebeske,a u kulminaciji prije objave prospekta nedostaju nam još samo: bijeli zečevi, žabe i na kraju skakavci.
Ne zaboravite danas je izvlačenje.Naime ,četvrtak je.
Što ne znači da ćemo biti i izvučeni

rita, 10.03.2011. u 14:12
rita

ja dokupljujem sve od 1400 na niže. i sad sam na bidu sa 5 komada. wink

Strašna količina, vidim odmah je nastala panika na asku kad ste se vi postavili sa tako velikim nalogom.
Pa kome još nije jasno da se svaka količina od 20 komada na više odmah poklapa.
Od prospekta ni P a prošlo je dva mjeseca.
A koliko se sjećam trebao je izaći za 10 dana.

bensmiješni10 samo se vi razmećite nalozima od preko 20 komada. ja rađe postavim 4 po 5 komada. uostalom koliko ja vas shvaćam vama ova dionica nije interesantna a vi ipak gubite toliko vremena na nju??? svak se svrbi gdje ga češe ili ste i vi ovdje da nas zaštitite od nas samih??? vjerujte nije potrebno. vjerujem da većina ovdje o burzi zna dosta više od vas.

Nisam mogao odoljeti gledajući dopisivanja zadnjih par mjeseci oko LKPC, a da se i sam ne registriram na ovaj Forum…
Dakle, pratim ovu dionicu već godinama – sam sam bio jedan od onih koji ju je kupovao po 6000 kn kod prvih najava privatizacije, tamo daaaaavno… (da, moj bed, posipam se pepelom). Pa onda prve odgode, pa opet privatizacije i opet ista priča… A sad ovo sa neobjavljivanjem prospekta već nekoliko tjedana – sve mi više izgleda na ponavljanje već viđenog. Solidno sam nakrcan sa ovom dionicom, nije mi svejedno šta će s njom biti.

Na žalost, pad je moguć iz čistog razloga što sam je i ja kupovao i što je imam u portfelju… [undecid]

S druge strane, ova dionica ima dugoročnu perspektivu i tko ima vremena i strpljenja, treba ulagati u nju. Bilo kakvo očekivanje zarade preko noći je sanjarenje – bez nekog strateškog partnera/ulagača koji će kupovati veće količine, cijene od 2000 kn i više su samo fikcija. Po meni, cijena je tu di je i teško će se značajno mijenjati na gore, možda jedino malo na dolje nakon objave Prospekta i cijene bolje nego što je sad trenutačno na burzi.

Do čitanja/pisanja [wink]

kao da sam ja napisao ovaj post… dakle kolega strijela, u svemu se slazemo, ja sam PREKRCAN sa LKPC, a ovo odgadjanje prospekta mi je skroz pomutilo planove, tako da vec 2 tjedna moram prodavati 5 po 5 dionica jer mi u ovoj opcoj nelikvidnosti kasne neke uplate, a obaveze nazalost ne kasne… uglavnom – uzas… mogu samo gledat kako me (opet) sisaju sad kad prodajem deeebeeelooo ispod cijene… [sad]

Ma znao sam ja da ide pozitivan rasplet!
Kolega, vi ste znak.
Jednostavno je trebalo dočekati. Nakon toptena, bentena, agenttena, dolaze munje, gromovi i strijele nebeske,a u kulminaciji prije objave prospekta nedostaju nam još samo: bijeli zečevi, žabe i na kraju skakavci.
Ne zaboravite danas je izvlačenje.Naime ,četvrtak je.
Što ne znači da ćemo biti i izvučeni

Može biti da će danas prospekt jer kupnja je slaba kao nikada do sada a prodaja buja, opet cure informacije na sve strane.

Opet se ovxje provlace teze da ce cijena prvog kruga dokapa definirati cijenu na burzi. NECE.

...

Opet se ovxje provlace teze da ce cijena prvog kruga dokapa definirati cijenu na burzi. NECE.

Cijenu prvog kruga će definirati uprava.
Cijenu drugog kruga će definirati potražnja za dionicama.
Veliki investitori su predali svoju ponudu ona je u rasponu 800-1400.
Realno da će biti negdje u sredini.

New Report

Close