LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jučer ulovio a evo i danas lovim petaka.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

jučer ulovio a evo i danas lovim petaka.

DRAGI MOJ NEMA SE TU ŠTA LOVIT IL ČEŠ KUPIT ILI NEČEŠ-ZA 5 KOM KOJIH LOVIŠ JE NEBITNO U CIJENI NEKIH 120 KN KAD DOBRO ZNAMO,A VJERUJEM I TI DA TO IDE SAMO U JEDNOM SMJERU!

NEMOJ SE LJUTIT AL TO JE MOJE MIŠLJENJE ,JA KAD SAM SIGURAN U NEŠTO NEGLEDAM U SIĆU-POZDRAV!

rita, 08.03.2011. u 15:03
DRAGI MOJ NEMA SE TU ŠTA LOVIT IL ČEŠ KUPIT ILI NEČEŠ-ZA 5 KOM KOJIH LOVIŠ JE NEBITNO U CIJENI NEKIH 120 KN KAD DOBRO ZNAMO,A VJERUJEM I TI DA TO IDE SAMO U JEDNOM SMJERU!

NEMOJ SE LJUTIT AL TO JE MOJE MIŠLJENJE ,JA KAD SAM SIGURAN U NEŠTO NEGLEDAM U SIĆU-POZDRAV!

ma sve pet. i sam mislim isto. ali kad sam već debelo u ovoj dionici(troznamenkasto) onda malo i trejdam a tu mi razlika od 50-ak kuna znači. strejdao sam 3500kn u mjesec dana. kratim vrijeme do prospekta.

@petrof

Možete mi biti prijatelj.
A što se informacija tiče koristim one koje su nam svima dostupne i izvodim moguće i realne zaključke.
To što top.10 ne kupuje već pomalo prodaje je također informacija,zar ne?
Zašto fondovi ne kupuju kada je cijena niska???
Kakav utjecaj nemira u Africi je na privredu BiH?
Koliko godina treba da se sagradi koridor Vc kroz BiH?
Zašto se ne izdaje Prospekt za dokapitalizaciju?
Kada će uopće biti izdan?
Koliko politička nestabilnost u Hrvatskoj zbog prosvjeda utječe na dokapitalizaciju i sl.?
Kada pokušam dati suvisle odgovore na ova pitanja,ne mogu dijeliti Vaš optimizam.
Pozdrav

Niti ja nemogu dijeliti Vaš optimizam.

Pozdrav

.

Nalazimo se nam krizanju puta.Dali cemo prema gore ili prema dole ?

[proud]

za dokup imam, za prodaju imam. samo da nije mrtvilo jer sam sa živcima najslabiji [lol]

za dokup imam, za prodaju imam. samo da nije mrtvilo jer sam sa živcima najslabiji [lol]

Kolega to vam baš i nije najbolje u ovom sportu. [thumbsup]

evo vam 5 kom nudim po samo 1426…

jos malo pa nestalo…

[proud]

Ovdje ne bu dobro.
Koliko se god kupnje skupi netko to poklopi.
Očito je da netko zna da dokap ide ispod 1400 kuna u drugom krugu.
Odugovlače predugo sa prospektom pa se počinjem pitati imaju li uopće kupca za dionice.

U potpunosti se slažem s kolegom da " ovdje ne bu dobro ".
Najgore će proći oni koji u rasplet ulaze bez dionica Luke Ploče u portfelju.
Zato pamet u glavu.

U potpunosti se slažem s kolegom da " ovdje ne bu dobro ".
Najgore će proći oni koji u rasplet ulaze bez dionica Luke Ploče u portfelju.
Zato pamet u glavu.

ne znam baš, sve ulagača prodaje dionice LKPC i polako izlazi iz ove dionice.tko zna,možda im je samo dosadilo čekanje, a možda su načuli kakva će biti cijena u dokapu (niža nego na burzi) [rolleyes]

Apslutno se slažem s koleginim komentarom kako mnogi polako ulaze u ovu dionicu ( jer da bi jedni ušli drugi moraju izaći) dok je još vrijeme, vjerojatno načuvši kakva će biti cijena u dokapu.

New Report

Close