jučer ulovio a evo i danas lovim petaka.
jučer ulovio a evo i danas lovim petaka.
DRAGI MOJ NEMA SE TU ŠTA LOVIT IL ČEŠ KUPIT ILI NEČEŠ-ZA 5 KOM KOJIH LOVIŠ JE NEBITNO U CIJENI NEKIH 120 KN KAD DOBRO ZNAMO,A VJERUJEM I TI DA TO IDE SAMO U JEDNOM SMJERU!
NEMOJ SE LJUTIT AL TO JE MOJE MIŠLJENJE ,JA KAD SAM SIGURAN U NEŠTO NEGLEDAM U SIĆU-POZDRAV!
NEMOJ SE LJUTIT AL TO JE MOJE MIŠLJENJE ,JA KAD SAM SIGURAN U NEŠTO NEGLEDAM U SIĆU-POZDRAV!
ma sve pet. i sam mislim isto. ali kad sam već debelo u ovoj dionici(troznamenkasto) onda malo i trejdam a tu mi razlika od 50-ak kuna znači. strejdao sam 3500kn u mjesec dana. kratim vrijeme do prospekta.
@petrof
Možete mi biti prijatelj.
A što se informacija tiče koristim one koje su nam svima dostupne i izvodim moguće i realne zaključke.
To što top.10 ne kupuje već pomalo prodaje je također informacija,zar ne?
Zašto fondovi ne kupuju kada je cijena niska???
Kakav utjecaj nemira u Africi je na privredu BiH?
Koliko godina treba da se sagradi koridor Vc kroz BiH?
Zašto se ne izdaje Prospekt za dokapitalizaciju?
Kada će uopće biti izdan?
Koliko politička nestabilnost u Hrvatskoj zbog prosvjeda utječe na dokapitalizaciju i sl.?
Kada pokušam dati suvisle odgovore na ova pitanja,ne mogu dijeliti Vaš optimizam.
Pozdrav
Niti ja nemogu dijeliti Vaš optimizam.
Pozdrav
za dokup imam, za prodaju imam. samo da nije mrtvilo jer sam sa živcima najslabiji [lol]
za dokup imam, za prodaju imam. samo da nije mrtvilo jer sam sa živcima najslabiji [lol]
Kolega to vam baš i nije najbolje u ovom sportu. [thumbsup]
Ovdje ne bu dobro.
Koliko se god kupnje skupi netko to poklopi.
Očito je da netko zna da dokap ide ispod 1400 kuna u drugom krugu.
Odugovlače predugo sa prospektom pa se počinjem pitati imaju li uopće kupca za dionice.
U potpunosti se slažem s kolegom da " ovdje ne bu dobro ".
Najgore će proći oni koji u rasplet ulaze bez dionica Luke Ploče u portfelju.
Zato pamet u glavu.
U potpunosti se slažem s kolegom da " ovdje ne bu dobro ".
Najgore će proći oni koji u rasplet ulaze bez dionica Luke Ploče u portfelju.
Zato pamet u glavu.
ne znam baš, sve ulagača prodaje dionice LKPC i polako izlazi iz ove dionice.tko zna,možda im je samo dosadilo čekanje, a možda su načuli kakva će biti cijena u dokapu (niža nego na burzi) [rolleyes]