LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Anonimno, 07.03.2011. u 14:50
Ma kako su samo fondovi obazrivi prema vama, svakih 5-10 dana vam omoguće jeftin dokup i svaki puta je sve povoljniji i povoljniji.

ben10 molio bih te da napišeš o kojim točno fondovima govoriš???
[/quote]
Prošli tjedan vas je Erste usrećivao, vidićemo tko to čini ovaj tjedan, tko je tako darežljiv prema vama a neobazriv prema sebi.

hahahaha 60 komada i to je 90% promjena u top 10 u zadnjih ne znam ni ja koliko tjedana. pa više sam ih ja protrgovao u to vrijeme.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

hahahaha 60 komada i to je 90% promjena u top 10 u zadnjih ne znam ni ja koliko tjedana. pa više sam ih ja protrgovao u to vrijeme.

Ovo danas prosto sumnjam da je bio netko od malih a taj je izgleda spreman ići do kraja.

Nema tu velike pameti, netko napiše nešto, ali to je sve bez ikakve podloge, oslonjeni smo na vlastiti "filing". Gdje nema informacija caruju dezinformacije …

...

Cini se da ni fondovi zapravo nemaju pojma o dogadjajima koji ce uslijediti jer samo drze pozicije bez da kupuju ili prodaju vec par tjedana. Kako su i bid i ask relativno tanki, za ocekivati je da kad procuri prvi insajderski info, cijena ce strelovito u blokadu.

Kako god, mojih je ovih 6 komada po 1411, sada je sve upucano u obje luke, casha se nema + naravno sudjelovanje u dokapu. Hoće li kratkoročno niže ili višlje uopće me ne zanima, bitna je dugoročna perspektiva, a ja ne vidim perspektivnije dionice

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Tako je ,neka stoji kruha ne traži.Još se uvijek vrtim oko svog prosjeka,ali izgleda da je taj duh od prospekta ključan.Pa ajmo ga dočekati.

peyo

Cini se da ni fondovi zapravo nemaju pojma o dogadjajima koji ce uslijediti jer samo drze pozicije bez da kupuju ili prodaju vec par tjedana. Kako su i bid i ask relativno tanki, za ocekivati je da kad procuri prvi insajderski info, cijena ce strelovito u blokadu.

Možda na dolje.
Pozdrav

@petrof
Možete mi biti prijatelj.
A što se informacija tiče koristim one koje su nam svima dostupne i izvodim moguće i realne zaključke.
To što top.10 ne kupuje već pomalo prodaje je također informacija,zar ne?
Zašto fondovi ne kupuju kada je cijena niska???
Kakav utjecaj nemira u Africi je na privredu BiH?
Koliko godina treba da se sagradi koridor Vc kroz BiH?
Zašto se ne izdaje Prospekt za dokapitalizaciju?
Kada će uopće biti izdan?
Koliko politička nestabilnost u Hrvatskoj zbog prosvjeda utječe na dokapitalizaciju i sl.?
Kada pokušam dati suvisle odgovore na ova pitanja,ne mogu dijeliti Vaš optimizam.
Pozdrav

@supertalen

Drago mi je ste shvatili na sto sam mislio.
Ne zelim se osvrtati na komentare pojedinih kolega koji se kod investiranja ponasaju kao i ustvarno zivotu. Sve im moras SERVIRATI.To nas cini razlicitim.Netko nesto prepozna,netko uvidi priliku a netkome prilika prođe pokraj nosa.
Osobno smatram da je LKPC ODLICNA PRILIKA kako sada tako i u buducnosti.

p.s.Koridor Vc se ne odnosi samo na BiH. [cool]

Ali koridor VC je bez prolaza kroz BiH do LKPC slijepo crevo koje nema za LKPC nikakav značaj.
Pozdrav

@bisakovi
Pitajte Peru 7 on vam to zna.

p.s.

Hungary
Budapest
Dunaújváros
Paks
Szekszárd
Mohács
Croatia
Beli Manastir
Osijek
Đakovo
Bosnia and Herzegovina
Bosanski Šamac
Modriča
Doboj
Zenica
Kakanj
Visoko
Sarajevo
Konjic
Jablanica
Mostar
Croatia
Metković
Ploče
http://www.ebrd.com/pages/workingwithus/procurement/notices/project/100713a.shtml [thumbsup]

Filipinci ušli u LKRI,ali da li se tu staje:

Ministar Romul izrazio je želju za uspostavom intenzivnije političke i gospodarske suradnje, a posebice je izrazio interes za suradnju s lukama Rijeka i Ploče.

Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close