kada procuri prospekt ići će to u drugom smjeru.
kada procuri prospekt ići će to u drugom smjeru.
Izgleda da je procurio i da ide u tome smijeru.
Poštovane kolege,
nažalost moram potvrditi da je procurilo. Čak i više nego što sam u prvi tren pomislio.
Krajnji je čas da svim tim novim likovima-frikovima-nikovima prodate svoje dionice dok je još cijena na burzi visoka.Poslije će biti jako niska.
I ne pomišljajte povući ikakvu paralelu s Lukom Rijeka, koja još samo da istaknem neusporedivo bolje posluje već više godina od LKPC.
Luka Ploče je kao sunce, a kako sam dioničar od 2007.vjerojatno sam oslijepio.
Poštovane kolege,
nažalost moram potvrditi da je procurilo. Čak i više nego što sam u prvi tren pomislio.
Krajnji je čas da svim tim novim likovima-frikovima-nikovima prodate svoje dionice dok je još cijena na burzi visoka.Poslije će biti jako niska.
I ne pomišljajte povući ikakvu paralelu s Lukom Rijeka, koja još samo da istaknem neusporedivo bolje posluje već više godina od LKPC.
:)))))))) evo prijavljujem se i ja na strani likova-frikova … baš sam mislio da će kada popusti brana 1415,00 kn malo više pasti, ali ništa … šteta, propustio sam još jednu malu priliku za dokup ….
ja dokupljujem. evo sam opet prvi na bidu. [cool]
Poštovane kolege,
:)))))))) evo prijavljujem se i ja na strani likova-frikova … baš sam mislio da će kada popusti brana 1415,00 kn malo više pasti, ali ništa … šteta, propustio sam još jednu malu priliku za dokup ….
[/quote]
Ma kako su samo fondovi obazrivi prema vama, svakih 5-10 dana vam omoguće jeftin dokup i svaki puta je sve povoljniji i povoljniji.
Heba te led
čini mi se da ni na jednoj dionici nema ovakve sreće dok cijena pada.
Koliko god to trajalo i padalo uvijek isti veseljaci radosno kliču i dokupljuju.
Po svemu viđenom, čini mi se da će baš oni biti najžalosniji kada napokon krenemo gore. [smiley]
ben10 molio bih te da napišeš o kojim točno fondovima govoriš???