LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege,

zar nam nije u interesu kupiti LKPC dionicu u drugom krugu dokapa što povoljnije, a s ciljem što veće zarade ?
LKPC želi što više novaca uprihodovati od ovog dokapa, ali nama je cilje što bolja nabavna cijena dionice ili sam nešto propustio ?

Potpuno krivo
Za dionicare je dobar iskljucivo dokap koji je veci od BVPS ili veci od trenutne cijene na burzi…svaki dokap ispod BVPS je loš jer dolazi do razvodnjavanja kapitala i pada bvps i na dionicama koje trenutno posjedujete…za tvrtku kao tvrtku je svaki dokap dobar jer tvrtka bezkamatno dobija novac

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovaj puta će LKRI cijenom za sobom dobrano povući LKPC za sobom.Iskreno nisam tu mogučnost ukalkulirao u moj graf.Cijena po grafu bi se trbala dići na 1800 do 1900.A ovo su novi momenti koji će jako uticati na cijenu LKPC idućih dana.Još nešta, mislim da je namjerno prvo otišla LKRI ,baš zbog dizanja cijene LKPC ,koja je favorit za ženidbu,oli ti pitanje je dana do objave.Čak sam uvjeren da će prvo izaći nečija ponuda ,pa tek onda prospekt.Sistem INE.U svakom slučaju imat ćemo jako zanimljiv tjedan.

peyo

Kolege,

zar nam nije u interesu kupiti LKPC dionicu u drugom krugu dokapa što povoljnije, a s ciljem što veće zarade ?
LKPC želi što više novaca uprihodovati od ovog dokapa, ali nama je cilje što bolja nabavna cijena dionice ili sam nešto propustio ?

Potpuno krivo
Za dionicare je dobar iskljucivo dokap koji je veci od BVPS ili veci od trenutne cijene na burzi…svaki dokap ispod BVPS je loš jer dolazi do razvodnjavanja kapitala i pada bvps i na dionicama koje trenutno posjedujete…za tvrtku kao tvrtku je svaki dokap dobar jer tvrtka bezkamatno dobija novac
[/quote]

Eto dogovoreno,

vi i istomišljenici kupite dionice po recimo 3000 kuna, a ja i moji istomišljenici ćemo iste kupiti za 500 Kuna i svi sretni .
Vama dobar BV, a nama cijena dionice !
Dogovoreno ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

VIŠENAMJENSKI KONTEJNERSKI TERMINAL U LUCI PLOČE

http://www.gradimo.hr/Visenamjenski-kontejnerski-terminal-u-luci-Ploce-/hr-HR/21701.aspx

Bit ce posla i za građevinske firme.

p.s.obratite paznju na dnu:

Projekt kontejnerskog terminala

Više o ovoj temi >>>>>> [cool]

loris ,

evo i ja ću dokupiti LKPC po 500 kn !
To je s obzirom na poznate činjenice i vrijeme , poštena cijena za Male dioničare (26.01.2011.).
A gospoda koja pumpaju LKPC nek kupuju skupo !
Takvo Drukanje nisam još nigdje vidio od 1993. od kad sam investitor .

A o LKRI se još ništa nezna . Potpisan ugovor . Koncesija 30 godina . Koliko nama ? Koliko njima ?Šta piše u ugovoru ?Gradnja počinje krajem 2012.! Šta piše u ugovoru ? A ono sitno ? To su drugi investitori s kojima je potpisan ugovor , prvi su otpali ! A željeznica ?

Pozdrav

.

Petina ,

da investitor sam od 1993. a na ovom Forumu sam mjesec dana .
Došao sam da svojim savjetima pomoći investitorima na LKCP koje neki Forumaši svojim postovima navlače da kupuju njihove dionice preskupo .

Kako to mislite "lakše prebroditi krizu " ?
Laganjem ,varanjem ,drukanjem , šišanjem neupučenih investitora ?
Naš narod veli : Oteto ,prokleto !

Pozdrav kolega

.

Na konto sanjarenja nekih o cijeni o 400 kuna i druku za dolje ja ,a i puno kolega je dobro profitiralo.Obično pišu dečki koji i maju one famozne naloge od 1 dionice pa na lipicu.Dečki takva igra je gotova.Prvi ozbiljan naloh je 156 komada na 1500.pitanje je dana kad će se neko od nas zaigrati.Jer čemu se truditi kupovati po asku kad možeš nakupiti po malo lijepu količinu.A pošto se kolo zavrtilo očekujem fondove.Osobno spreman sam za kontru,a vjerujem ima nas još.Dva tjedna lijepog skupljanja………………..Još samo nešta svi čekaju taj duh prospekt,ali dok on izađe burza će već odreagirati.Slijedi jako zanimljiv tjedan.Loris jesi se natrpo…HA,HA,HA

peyo

Kolege,zar ne mislite da će dio dioničara LKPC prodati da uđu u LKRI?
Pozdrav

Evo svjedoci smo ulaska strateskog partnera u Luku rijeka i vidimo kako trziste reagira na jucerasnje potpisivanje ugovora. Valja se podsjetiti kako je trziste reagiralo na samu objavu MOGUCEG ulaska "nekog" od strateskih partnera.Tadasnja cijena se kretala oko 180 kn da bi nakon te ojave odletila na 250 kn.
Dok ovo pisem cijena LKRI se krece oko 265 kn.

BVPS=59 kn.

Sve sam ovo napisao da bih ukazao na trenutnu podcjenjenost LKPC.
Ako uzmemo u obzir da se LKRI trzi na 4,5 Booka to je kao da je trenutna cijena LKPC cca. 4000 kn. [cool]

Nemoj da brigaš život se stara dok ima ljudi bit će i para.Izgleda da ćemo se još utrpavati ,mada su se malo zamislili svi koji prodaju.

peyo

evo ako netko želi ući u dionicu koja je već odradila i želi izaći iz lkpc nek mi proda 5 komada. ja sam drugi na bidu, ne da mi se naganjat sa onim što me preskače sa 1 komadom.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Cestitke kupcu a cestitke i onome sta je prodao.Priznajem da nije lako.Treba imati strpljenja i puuunooooo ŽIVACA .

New Report

Close