Ma daj molin vas od čemu vi pričate, vi nemate ni drugaćije mišljenje niti ste druker,
vi jednostavno nemate pojma,
rekli ste u prijašljem postu da neide privatizacija i još ste napali kolegu, vidi se da nemate blage veze o LKPC, a ovo što ste stavili je vijest koju je Hanfa opovrgnila. Znači to nije nikakav članak koji nam pokazuje ikakvo stanje.
[/quote]
Nema se ja namjeru tu ni sa kim svađati, niti sam druker, ja samo iznosim činjenice.
Članak od 13.01 vam je star pa skupština je bila desetak dana iza toga članka koliko se ja sjećam od tada se nije ništa promjenilo.
To su riječi kapetana Pavlovića i nisu nikakva nagađanja nekog anonimnog forumaša koji može reći da će cijena biti 1 kunu ili da će biti 10 000, te riječi nemaju nikakvu težine ali ove od kapetana Pavlovića za mene imaju težinu jer dolaze iz pouzdanog izvora i čovjeka koji je u sve upućen do najsitnijih detalja.
Privatizacije nema to je Premijerka izjavila više puta.
Između vašeg mišljenja i riječi kapetana Pavlovića ja ću svakako uvažiti vaše mišljenje, vidi se da ste upućeni do najsitnijih detalja.
Ide to UP, UP, UP.
[/quote]
da ponovimo i pitanje vama kao i gospodinu Bisakovi.
što je onda intervju gdina Pavlovića u kojem spominje 1200-1500-1800 kn? zbog kojeg je i dobio opomenu od Hanfe ako se dobro sjećam.
Znači ova izjava od 13.1. je "relevantnija" nego intervju u audio obliku?!
Volio bi da mi to rangiranje objasnite 🙂
[/quote]
Vi dobro ne znate gospodina Pavlovića.Ja sam imao par puta priliku sa njim dogovarati poslove čovjek
gleda u pod kad priča sa vama.Tek kad on odleti luka može naprijed.Trebalo bi provjeriti ugovor
o prodaji luka gradnje svom zemljaku Muciću iz Ljubuškog.Da li vi znate šta sve luka financira.
Provjerite malo i ne valjajte gluposti dobro još i postoji.
Agnostik pajdo,
pošto je petak a ti i ja jedini na temi lkpc ajmo malo razjasniti neke činjenice i špekulacije, šta kažeš ?
Dragi kolege investitori LKPC ,
već sam o tome pisao kakav će biti Prospekt a vi ste me napali i loše ocjenili .
Pojasnit ću opet :
1.Cjena u Prospektu će biti između cijene X(min) i cijene Y(max)
2.Kupci će morati uplatiti cijenu Y (max)
3. "Uprava će naknadno utvrditi cijenu " G.S. !
4.Višak uplačenog novaca (eventualni) će vratiti kupcu .
Tako će biti u Prospektu !
Pitanje je kolko će biti cijena X (min) i Y (max) ,još nije određena ! Kalkuliraju do besvjesti !
Cijenu bi rado digli visoko , a boje se da JP bude poništena zbog slabog odaziva .(+50%)
Da pojasnim : Recimo kupujete Frižider !
1. Prodavač vam veli da će cijena biti između 1.000 kn i 2.000 kn .
2.Vi morate uplatiti 2.000 kn .
3.Prodavač će naknadno utvrditi cijenu Frižidera
4.Višak uplačenog novca (eventualni) će vam vratiti !
Svi ti podaci su vam dostupni na webu (13.1.2011. i GS) ,provjerite !
Normalno je da će Prodavač nastojati naplatiti Frižider što više !
Sve ovisi o cijeni X (min) i Y (max ) dali ću ja sudjelovati u kupnji dionica LKPC.
Novih 330.000+52000 dionica , puno robe a malo novaca .
Kakva je cijena ?
Pozdrav
Zavisi koji je frizider u pitanju. OBODIN,GORENJE ILI ELECTROLUX
LICITACIJA U MOSKVI
Ruski tajkun kupio hladnjak Gorenje za 110 tisuća dolara
Na humanitarnoj licitaciji tvrtke Gorenje održanoj u Moskvi ruski tajkun Rustam Tariko kupio je hladnjak Premium Touch ukrašen sa 7000 kristala Swarovski. Tariko je platio hladnjak 110.000 dolara. U elitnom moskovskom klubu Djagilev prikupljena su sredstva namijenjena ruskom dobrotvornom pokretu Sunčani krug koji se brine o napuštenoj djeci. Bogati Rus Rustam Tariko vlasnik je tvrtke Ruski standard koja proizvodi najpoznatije ruske votke, a trenutačno se na svjetsko tržište probija s votkom Imperia.
Tako će biti u Prospektu !
Pitanje je kolko će biti cijena X (min) i Y (max) ,još nije određena ! Kalkuliraju do besvjesti !
Cijenu bi rado digli visoko , a boje se da JP bude poništena zbog slabog odaziva .(+50%)
Da pojasnim : Recimo kupujete Frižider !
1. Prodavač vam veli da će cijena biti između 1.000 kn i 2.000 kn .
2.Vi morate uplatiti 2.000 kn .
3.Prodavač će naknadno utvrditi cijenu Frižidera
4.Višak uplačenog novca (eventualni) će vam vratiti !
Svi ti podaci su vam dostupni na webu (13.1.2011. i GS) ,provjerite !
Normalno je da će Prodavač nastojati naplatiti Frižider što više
Sada mi stvarno nije jesno!!!!
Da li Vlada zajedno sa Pavlovicem prodaje FRIZIDERE ili je kolega Pero krivo informiran? [lol] [lol]
Agnostik pajdo,
pošto je petak a ti i ja jedini na temi lkpc ajmo malo razjasniti neke činjenice i špekulacije, šta kažeš ?
Dragi kolega ja ti puno toga znam i znam da je bio priedlog da se nađe strateški partner i da mu se
proda 25 +1 dionica a tada bi cijena išla gori i bilo je dosta zainteresiranih,Pavlović se prepao da će netko moći postati većinski vlasnik i zato je smišljen ovaj scenarij a i sami i sada ne znaju šta da rade zato i nema prospekta.Jer većinskom vlasniku trba transparentnost znači prvi leti direktor koji
je bog i batina HDZa u Pločama.Šta će ovdje biti nitko ne zna a još je gore nema glasa od oporbe
jer Karamatić SDP radi neke poslove za LKPC.Pa neš ubiti konja kojeg jašeš…itd itd itd
* Važeći podaci za uredovni dan 03.03.2011 .
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84 %
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 %
4. PBZ D.D. 4.411 1,98%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.809 1,26 % ( – 1 kom sa skrbničkog )
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51%
7. JAZIDŽIJA MARKO 1.044 0,47 %
8. PBZ D.D. 1.028 0,46 %
9. GRIZELJ MIRO 908 0,41 %
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 876 0,39 %
Ugodan vikend !
[/quote]
Promjene u top 10:
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.805 1,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 4
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 816 0,37 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA -60
[/quote]
@ nino.. & company
u trenutku dok sam ja pristupio skdd podaci su bili na 03.04.2011. što sam i napisao.
Sad sam išao opet pogledati i izlistani su podaci: * Važeći podaci za uredovni dan 04.03.2011 . koje spominješ:
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:2151133449552955::NO:RP::
Sve u svemu: tresla se brda, rodio se miš (nemojte kupovati lkpc jer će se osim max 330 000 novih dionica kroz dokapitalizaciju plasirati mnogo mnogo više po izračunima određenih kolega sa foruma)
p.s.
keep smiling 4 me
[/quote]
@ nino…
drugi put kad me "citiraš", pogotovo brojčanim pokazateljima sa skdd, ubaci datum koji navodiš !
***obrisano***
Gospodine PETINA ,
pokušao sam po peti put objasniti šta će biti u Prospektu .
Tko je shvatio , shvatio !
Zbog drukanja,obmanjivanja,navlačenja i šišanja neukih investitora mnogi će se sa Foruma sramiti !
Pozdrav
Gospodine PETINA ,
pokušao sam po peti put objasniti šta će biti u Prospektu .
Tko je shvatio , shvatio !
Zbog drukanja,obmanjivanja,navlačenja i šišanja neukih investitora mnogi će se sa Foruma sramiti !
Pozdrav
Navedite mi samo jedan post u kojem ja obmanjujem,navlacim…itd.
p.s.sve cu vam pokusat obrazloziti.
Agnostik pajdo,
Dragi kolega ja ti puno toga znam i znam da je bio priedlog da se nađe strateški partner i da mu se
proda 25 +1 dionica a tada bi cijena išla gori i bilo je dosta zainteresiranih,Pavlović se prepao da će netko moći postati većinski vlasnik i zato je smišljen ovaj scenarij a i sami i sada ne znaju šta da rade zato i nema prospekta.Jer većinskom vlasniku trba transparentnost znači prvi leti direktor koji
je bog i batina HDZa u Pločama.Šta će ovdje biti nitko ne zna a još je gore nema glasa od oporbe
jer Karamatić SDP radi neke poslove za LKPC.Pa neš ubiti konja kojeg jašeš…itd itd itd
[/quote]
o.ke.
počeli smo sa špekulacijama …
nastavi dalje, zanimljivo pričaš o ….
Još jedna stvar država je mogla svoj udio prodati i debelo zaraditi-koja to država sa ovakvim
rupama u proračunu svoje novce poklanja kome stigne.Na ovakoj dokapitalizaciji svak gubi osim
radnika koji su već jednom dobili dionice i trajale im 10 dana a najviše mali dioničari jer bi
cijena po ovome prvom modelu išla u nebo.Motali su se kinezi i mnogi drugi koji bi 25+1 platili
debelo ali bi tražili drugačije upravljanje i drugu upravu.To vam je poenta svega.
IZVJEŠĆE za 02.03.2011. god
Ime broda / vez Vrsta i količina tereta Iskrcaj / Ukrcaj Ukupno Napomena
Calliroe Patronicola šećer – 18 000 t 18 000 t vez 22.02. u 10,40 h
započet 22.02. u 11,45 h
završen 03.03. u 19,10 h
otplovio 03.03. u 20,15 h
TTM Phoenix ugljen – 54 319 t 48 428 t sidro 25.02. u 10,50 h
vez 28.02. u 06, 00 h
ostalo 5 891 t
Haci Hilmi glinica – 6 000 t 1 650 t sidro 27.02. u 13,45 h
vez 01.03. u 11,40 h
ostalo 4 350 t
Golden Star bukova građa – 1 500 m3 788 m3 vez 01.03. u 12,30 h
ostalo 712 m3
Sider Prosida staro željezo – 7 000 t 1 100 t vez 02.03. u 08,30 h
ostalo 5 900 t
Suin cts – 168 / 90 = 258 238 vez 03.03. u 01,20 h
započet 03.03. u 07,00 h
ostalo 39 cts
p.s.
Bas gledam sta prevoze ovi brodovi pa citam; šecer,glinica,staro zeljezo….A NIGDJE FRIZIDERA!!!!!!!!!!!!!!!