LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da ste svi u neizvjesnosti,tako mi je i samom.Jedino šta me kopa najviše -zašto je jučer došlo izviješče za treći kvartal kad je tek polovica istog.Da li neko možda zna više?Po meni to je dobar znak za ženidbu,ali i dalje tapkam u mraku.Najbolje šta je izviješće potpuno,pozitivno i bez gubitaka i dugova sa povećanim temeljnim kapitalom.Ljudi i ne nasjedajte na provokacije.

Koliki je pad dobiti u odnosu na 1Q 2010?
Pozdrav

Vaš link

Dokapitalizacija Luke Ploče po cijeni između 800 i 1500 kuna

Sta ce nam clanak iz 13.1?

Vaš link

[/quote]
Članak je aktualan jer se odnosi na izjavu čelnog čovjeka LKPC vezano uz dokapitalizaciju koja
je u tijeku.
Pozdrav

Vaš link

[/quote]
To ti je prijedlog dokapa i taj članak ti je sve i sve.
Usput da napomen da su od tada jedno 10 puta govorili da prijedlog dokapa ide za 10 dana.

Vaš link

[/quote]

Dobar pokusaj navlacenja, nisam uopce ni skuzio datum dok to nisi rekao.

ma fino ih sve staviš na ignore. evo ja se referiram na cijenu od prije 4 godine(4700kn). i što sad???

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Vaš link

Ma daj molin vas od čemu vi pričate, vi nemate ni drugaćije mišljenje niti ste druker,
vi jednostavno nemate pojma,
rekli ste u prijašljem postu da neide privatizacija i još ste napali kolegu, vidi se da nemate blage veze o LKPC, a ovo što ste stavili je vijest koju je Hanfa opovrgnila. Znači to nije nikakav članak koji nam pokazuje ikakvo stanje.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Vaš link

Ma daj molin vas od čemu vi pričate, vi nemate ni drugaćije mišljenje niti ste druker,
rekli ste u prijašljem postu da neide privatizacija i još ste napali kolegu, vidi se da nemate blage veze o LKPC, a ovo što ste stavili je vijest koju je Hanfa opovrgnila. Znači to nije nikakav članak koji nam pokazuje ikakvo stanje.
[/quote]
Nema se ja namjeru tu ni sa kim svađati, niti sam druker, ja samo iznosim činjenice.

Članak od 13.01 vam je star pa skupština je bila desetak dana iza toga članka koliko se ja sjećam od tada se nije ništa promjenilo.

To su riječi kapetana Pavlovića i nisu nikakva nagađanja nekog anonimnog forumaša koji može reći da će cijena biti 1 kunu ili da će biti 10 000, te riječi nemaju nikakvu težine ali ove od kapetana Pavlovića za mene imaju težinu jer dolaze iz pouzdanog izvora i čovjeka koji je u sve upućen do najsitnijih detalja.

Privatizacije nema to je Premijerka izjavila više puta.

Između vašeg mišljenja i riječi kapetana Pavlovića ja ću svakako uvažiti vaše mišljenje, vidi se da ste upućeni do najsitnijih detalja.

Ide to UP, UP, UP.

Vaš link

[/quote]
Netočno je da je Hanfa opovrgnula ovu izjavu kapetana Pavlovića.Ako ista i nije u cijelosti
točna,ona je definitivno znakovita i indikativna.
On je samo upozoren i mislim kažnjen što je to rekao prije objave prospekta.
Izjava je aktuelna jer je data od prvog čovjeka LKPC i odnosi se na dokapitalizaciju koja se
tek treba provesti.
Dakako da između povjerenja Vama i Pavloviću svatko razuman će isto dati Pavloviću.
Pozdrav

@lakiluk
Ma dobro, dobronamjerno vam sad govorim [smiley]

Prolistajte malo od prije mjesec dana postove i sve, država smanjiva udjel na minimalno 20% što je koliko se sjećam HANFA objavila s čime se:
1.prodajom prava i
2.drugi krug
prodaje večinsko vlasništvo i to je tzv. privatizacija [cool]

A što se tiće Pavlovićeve izjave, on je to izjavio i govorio je: "mislim", "otprilike" i takve stvari, čime mu je hanfa zapritila dugogodišnjim zatvorom i njegove su riječi opovrgnute, hanfa je to opovrgnula, što vam je jednako tomu da nije ništa govorio. Poz

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

@Petrof

Daj Bože da vi tu zaraditi milione ja vam nisam jalan na to.
Moja kuna ovdje neće.
Razlog moga pisanja je hrpa forumaša sa nikovima straim dva do tri mjeseca.
Ovdje je jedini Plavi forumaš koji je dosljedan i koji ponešto zna ovo ostalo 95% njih pojma nema.

@ Lucky

Uf dobro je, ja već mislio da ste tu da zaradite neke novce, kad vi ovdje zbog nas neznalica. Hvala Vam. Rasprodati ću sve svoje dionice LKPC. Ali po Vašu žalost ne po 14xx. [bye] [bye] [bye]

...

New Report

Close