Vizionar u pravu ste 100 posto,a neko jak će se potruditi već sutra da se krene u visine.Na asku su samo siće sa jednim stoperom.Svoju kožu se uvijek najskuplje prodaje.A i šta se tiče samog prospekta-sjetite se MOLA ,bez ikakvih prospekata,samo ja dajem 2800 za dionicu,a ona je na tržištu bila 1700……………..čudne igre se ovdje igraju ali jako unosne za nas koji posjedujemo dotičnu.Mogu vam reći da jedva čekam jutro.
Pa MOL je na kraju krajeva i izdao neki prospekt ako se ne varam, ali su ga sjebali domaci mirovinci. Ovdje je medjutim drugacija situacija, jer za prvi krug je prospekt nuzan. A drugi krug (koji je puno bitniji) ce vjerojatno ici bez prospekta.
[/quote]
..prvi krug kao i drugi su jedna cijelina, koja bi trebala biti prezentirana u jednom prospektu, samo je pitanje koliko je već prospekata luka poslala hanfi, a ova vratila na doradu ( cilj dogurati što bliže izborima misli sa strane luke )…
Ma da znam, samo kod drugog kruga prospekt nije bitan, jer nece ici po cijeni s tog prospekta nego po trzisnoj ko da vise. Mogu staviti pocetnu cijenu 1kn i bila bu ista stvar ko da stave i 2000.
Danas je bar ozračje u okruženju dosta pozitivnije, tako da možda vidimo i malo pomaka ka gore prema realnijoj cijeni LKPC:…
Pa nije još ni počelo a krenule ptice zlosutnice,šta god sam napisao iza toga stojim,jer to su moja mišljenja,Pa valjda imam pravo nato.A tebi agente sad fali još bliskavi i njih još par pa nam onako po svoje objasnite da je 400 kuna"REALNA" cijena za LKPC.A i jučer do podne ste tukli sve u 16,a kad je izašlo izviješće ni traga ni glasa od VAS.
Pa da li bi na dobro izviješće bez gubitaka i sa zaradom trebala otići u negativnu blokadu????
Izgleda da ekipa polako kuži da će se kroz dokapitalizaciju provesti i privatizacija.
Izgleda da ekipa polako kuži da će se kroz dokapitalizaciju provesti i privatizacija.
a svjedoci smo KOLIKO IM JE TREBALO!
p.s.Puno njih PALI NA GURANJE [kiss]
privatizacije luka nema i neće biti i okanite se tih jeftinih drukova tipa ala dječiji vrtić.
[/quote]
…pad vlasništva države ispod 20% je kao ta privatizacija, više igra riječi. Problem je više što će se ovo protegnuti kako mi se sada čini preko tri četiri mjeseca, sve mi to liči na neku doziranu dokapitalizaciju kao dajte nam lovu ali nas nedirajte..
privatizacije luka nema i neće biti i okanite se tih jeftinih drukova tipa ala dječiji vrtić.
[/quote]
Kolega, vidim da ste malo neupućeni…
1. Država ne sudjeluje u dokapu (izdaje se novih 330.000 dionica)
2. Država radnicima prodaje 51.771 dionicu
Nakon dokapa državni udio pada ispod 10%, matematika nekima nije jača strana.
Vidim da ste svi u neizvjesnosti,tako mi je i samom.Jedino šta me kopa najviše -zašto je jučer došlo izviješče za treći kvartal kad je tek polovica istog.Da li neko možda zna više?Po meni to je dobar znak za ženidbu,ali i dalje tapkam u mraku.Najbolje šta je izviješće potpuno,pozitivno i bez gubitaka i dugova sa povećanim temeljnim kapitalom.Ljudi i ne nasjedajte na provokacije.
Pa nije još ni počelo a krenule ptice zlosutnice,šta god sam napisao iza toga stojim,jer to su moja mišljenja,Pa valjda imam pravo nato.A tebi agente sad fali još bliskavi i njih još par pa nam onako po svoje objasnite da je 400 kuna"REALNA" cijena za LKPC.A i jučer do podne ste tukli sve u 16,a kad je izašlo izviješće ni traga ni glasa od VAS.
Pa da li bi na dobro izviješće bez gubitaka i sa zaradom trebala otići u negativnu blokadu????
Kolega,kada me već bezrazložno prozivate,odgovoriću Vam.
Nikada nisam napisao da je cijena LKPC od 400 kuna realna!!!
Realna je samo za rednike LKPC koji su je dobili po 400 kuna!
Realnu cijenu određuje tržište,a ne dobre želje.
I još nešto.Vidim da bi Vi i kazneno gonili za drukčije mišljenje Lakiluka???
To je apsurdno i smješno .Svatko ima pravo iznositi svoje stavove i mišljenja na forumu.
Pozdrav
Ovo je dionica na kojoj se ubjedljivo najviše druka i pričaju bajke da ovo vrijedi ovoliko, vrijedi onoliko, ovo trenutno vrijedi 1420 kuna a kada izađe prospekt vrijediće i manje, neki su toliko zaglabili da sami sebe uvjeravaju u veličanstven rasplet, u enormnu zaradu a u stvari broje gubitke koji će se još povećati, u te svoje priče uvjeravaju i druge kolege forumaše.
Pa zar vi stvarno mislite da veliki fondovi ne znaju kako izgleda prospekt i da bi vama prepustili zaradu, pa zar vam nije jasno da jedna banka radi prospekt za dokap pa zašto ona ne kupuje, pa zar se nimalo ne upitate, pa zar mislite da oni ne vole zaraditi.
Sramotno je što se ovoliko dugo čeka prospekt a u međuvremenu se lovi u mutnome, pa da ima imalo morala i pravde HANFA je davno trebalo obustaviti trgovinu sa ovom dionicom, kad se kod oglasi netko od uprave kaže da će prospekt biti gotov za 10 dana i tako već skoro godinu dana a ko ne više, pa zapitajte se malo kome odgovara trgovina u mutnome, vama koji nemate nikakve informacije ili njima koji rade prospekt po kome će ići dokap i njima kojima su poznate sve činjenice oko dokapa.
Sretno i sve najbolje ali mi tako moram priznati ne izgleda.
Kolega 99% od mene:Slažem se s vama oko skoro svega samo nešto nisam razumio kažete da ova dionica vrijedi 1420kn slažem se.Kažete da će i vrijediti poslje prospekta i manje možete nam to pojasnit kako ste to mislili da će biti?Da i ovo mi nije jasno što ste htjeli reći citiram–Sramotno je što se ovoliko dugo čeka prospekt a u međuvremenu se lovi u mutnome—na što ste mislili kod lova u mutno.
[/quote]
Vi kolega samo da nešto napišete tek toliko da se čuje i vaš glas.Ako nam možete odgovoriti na ovaj gore post.To vas pitam iz razloga jer vidim da puno znate o ovoj dionici.Da i još me nešto zanima kad kažete da nema privatizacije: pa što će država učinit sa svoih šedeset i nešto poso dionica ako i neće prodat nekome jer mora smanjiti svoj udio na dvadesetak posto.Daj nam otkrijte vašu viziju provedbe dokapa i riješavanja tih 4x% državnog djela.Kolega uozbiljite se ako nas ne provocirate-zezate.
Dokapitalizacija Luke Ploče po cijeni između 800 i 1500 kuna