LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ni ovaj četvrtak ništa na stranicama hanfe o prospektu lkpc. pa do kada gospodo??? [angry]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ni ovaj četvrtak ništa na stranicama hanfe o prospektu lkpc. pa do kada gospodo??? [angry]

Moje skromno mišljenje je da će objaviti prospekt kad dionica prjeđe onu psihološku granicu od 2000 kuna a to bi moglo biti jako skoro.

[color=blue][/color]vizionar

Vizionar u pravu ste 100 posto,a neko jak će se potruditi već sutra da se krene u visine.Na asku su samo siće sa jednim stoperom.Svoju kožu se uvijek najskuplje prodaje.A i šta se tiče samog prospekta-sjetite se MOLA ,bez ikakvih prospekata,samo ja dajem 2800 za dionicu,a ona je na tržištu bila 1700……………..čudne igre se ovdje igraju ali jako unosne za nas koji posjedujemo dotičnu.Mogu vam reći da jedva čekam jutro.

peyo

tko će potegnuti?

mm???? [undecid]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

povijesno dobro je bilo kad je bila na 6-7 tisuća kuna… to ne budeš vidio u ponedjeljak.

Ma, strpit ćemo se, nije ni utorak daleko. [smiley]

Znam da smo svi više-manje nestrpljivi, ali vjerujem da će se isplatiti. Situacija u kakvoj je LKPC trenutno nije svakidašnja. Povijest nam je pokazala kako takvi slučajevi mogu završiti, a kad to govorim, ne pričam o rastu od par postotaka.

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Citajuci razne postove nailazim na razmisljanje nekih kolega koji komentiraju kako nema interesa za LKPC itd.
Pogledajmo samo Luku Rijeka, koja je odlucila da dio svog poslovanja prepusti SRATESKOM PARTNERU te da se uz nove snage osigura bolja buducnost.Ponuda ima, mada su procurile informacije kako se Vlada odlucila da novi strateški partner riječke luke bit će tvrtka International Container Terminal Services, koja se obvezala u idućih nekoliko godina investirati oko 70 milijuna eura u kontejnerski terminal Brajdica.
DAKLE,GIOVORIMO O STRATESKOM PARTENERU

Luka Ploce,
to vise i ptice na granama znaju ide u DOKAPITALIZACIJU,PRIVATIZACIJU I INVEST.od 200 MIL.EURA.
Ako u slucaju LKRI imamo vodecu svjetku firmu koja ULAZI NA MALA vrata kao strateski partner zasto mislite da nema interesa za KUPNJU OVOG BISERA.

p.s.
Ovaj post se odnosi na sve ove BISERNE izjave kojekakvih bezlicnih likova a pogotovo ovi novopecenih koji se danas prijave na Forum i vec iznose komentare a da nama na postu niti DOBAR DAN nisu kazali mada su to osnove OSOBNE KULTURE. [cool]

Plejboj,viri vam PERJE IZ NOSA [lol]

JUTRO SVIMA, sigurno je jedno, da ovaj dijamant sigurno nece biti još dugo ovako jeftin, tako da svi koje se nadaju nekom vecem padu lukice zavaravaju sami sebe…

Vizionar u pravu ste 100 posto,a neko jak će se potruditi već sutra da se krene u visine.Na asku su samo siće sa jednim stoperom.Svoju kožu se uvijek najskuplje prodaje.A i šta se tiče samog prospekta-sjetite se MOLA ,bez ikakvih prospekata,samo ja dajem 2800 za dionicu,a ona je na tržištu bila 1700……………..čudne igre se ovdje igraju ali jako unosne za nas koji posjedujemo dotičnu.Mogu vam reći da jedva čekam jutro.

Pa MOL je na kraju krajeva i izdao neki prospekt ako se ne varam, ali su ga sjebali domaci mirovinci. Ovdje je medjutim drugacija situacija, jer za prvi krug je prospekt nuzan. A drugi krug (koji je puno bitniji) ce vjerojatno ici bez prospekta.

Poštovani kolege ,

kad netko hoče prodati svoje dionice koje je kupio prije 26.01.2011. onda svakodnevno pumpa i druka Up,Up,Up .
A prodaje "stare" dionice jer zna da će nove dobiti jeftinije .
Oni realni ,kao ja , misle da ta dionica u ovom netransparentnom trenutku vrijedi manje od trenutne cijene na tržištu .
Željno čekam Prospekt i pad cijene .

Pozdrav kolege Investitori

.

Da kolega u pravu ste ,izdao je samo kada-kad je hanfa obustavila trgovinu i dok vlada nije reagirala.Mi živimo u jednom prelazu u kapitalističko društvo i ništa nije nemoguće.Jedino šta je sigurno da su sve naše dionice debelo podcijenjene,a svi strani investitori su KAO NEZAINTERESIRANI.
Ponekad ne kužim puno ljudi sa foruma,malo up,a kad shvate da više neće imati love za igrat se jer je neminovno da dionice rastu i budu sve skuplje,onda se traže negativne stvari.Ne podcijenjujem nikoga i niti jednu dionicu na burzi,ali danas imate pono dionica koje sa par kuna zabijete u blokadu.
A šta se tiče LKPC i bez prospekta i dokapitalizacije,koja je tu,LKPCvrijedi više od 2000 kuna.To je moje mišljenje.

peyo

Vizionar u pravu ste 100 posto,a neko jak će se potruditi već sutra da se krene u visine.

burza je otvorena, a još niti jedna transakcija na LKPC. kako ti ne dosadi svaki dan tako se blamirati? [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Do Sudnjeg dana [lol] [thumbsup]

Navlakuša da se mlati po ASK na preskupih 1800 se morala jednom vratiti kao bumerang svojim autorima, tako to ide [wink]

Kressho

New Report

Close