LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije svake prodaje auta- dobro dobro ga opereš, uglancaš, ušminkaš,odeš na Jakuševac i prodaš ga odmah po dobroj cijeni.

peyo

Kako lagno po 10 ide dokup,,ide to prema oblacima…

Opet izgleda netko ima neki insajd. Ili smo nadrukali covjeka da stavi naloge na kupnju i to po 10 kom.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Neko se lijepo ukrcava,ovčice moje pustite filozofije i ulazite dok je cajta………..neki stvarno rade za ocjene na forumu.

peyo

Bit će da netko ima neki info, četvrtkom su sjednice Hanfe…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

a zašto ne bi brže skupljao?? ima mesa u malom rasponu. možda nema para! [shocked]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …

Koliki? 5 god?

Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..

Tako da – nemojte me uzimati za riječ [cool] [wink]

[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.
[/quote]

Ne mogu vam o tome pisati jer nisam još dovoljno detaljno proučio. Ja sam week-trader. Kada je bila na 1800 krcao sam van i ulazio u dionicu koja je obećavala kvalitetan rast.
Ako LKPC opet potegne lako ju dočekam na 1600 i platim 15 % premiju na sigurnost uloga, jer ako dodje nazad na 1600 ići će i dalje.
Problem je što je taj dokap mutan od prvoga dana, i izgleda ostaje takvim do zadnjeg. Mutne okolnosti nisu dobar mig za ulaganje jer ima dovoljno dionica na burzi kod kojih je sve čisto.
Moje iskreno mišljenje je da lock-up u nekom kraćem i srednjem razdoblju neće povoljno utjecati na tečaj dionice , iako je moguće da ćete jednog dana svoje zaključane dionice unovčiti sa nekoliko stotina % dobiti…

No prodati na 1800 ili sačuvati LKPC radi dokapa – moj je stav bio "bolje vrabac u ruci nego golub na grani" …

I pokazao se ispravnim jer sam vrabcem u ruci na kraju skinuo i granu i goluba, koji se u KSST sad vec vrti na finom raznju – 300 % jačem od LKPC-ovog [wink]

Kressho

ide ovdje tiha akumulacija, sutra je očito rasplet. ja sam na hold i mičem naloge s aska (koji su bili pri gornjoj blokadi čisto onako). bit će ovdje pekmeza.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …

Koliki? 5 god?

Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..

Tako da – nemojte me uzimati za riječ [cool] [wink]

[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.
[/quote]

Ne mogu vam o tome pisati jer nisam još dovoljno detaljno proučio. Ja sam week-trader. Kada je bila na 1800 krcao sam van i ulazio u dionicu koja je obećavala kvalitetan rast.
Ako LKPC opet potegne lako ju dočekam na 1600 i platim 15 % premiju na sigurnost uloga, jer ako dodje nazad na 1600 ići će i dalje.
Problem je što je taj dokap mutan od prvoga dana, i izgleda ostaje takvim do zadnjeg. Mutne okolnosti nisu dobar mig za ulaganje jer ima dovoljno dionica na burzi kod kojih je sve čisto.
Moje iskreno mišljenje je da lock-up u nekom kraćem i srednjem razdoblju neće povoljno utjecati na tečaj dionice , iako je moguće da ćete jednog dana svoje zaključane dionice unovčiti sa nekoliko stotina % dobiti…

No prodati na 1800 ili sačuvati LKPC radi dokapa – moj je stav bio "bolje vrabac u ruci nego golub na grani" …

I pokazao se ispravnim jer sam vrabcem u ruci na kraju skinuo i granu i goluba, koji se u KSST sad vec vrti na finom raznju – 300 % jačem od LKPC-ovog [wink]
[/quote]

Boy4Play,

gle ako ti sada isčupam post na kojem si druko u sječnju da ti je neki političar šapnuo na uho (valjda te nije i štipnuo za hm..[lol] da će prijedlog dokapa propasti (neće biti usvojen), hoćeš prestati pisati na LKPC i ić brstit svoje ksst ???

Evo zadnji put Vas davim-Europa svi između 1 i 2 % u plusu,Ameri premarket isto,situacija na bliskom istoku se stabilizira ,PURDA je oslobođen svih optužbi,nemiri u Hrvatskoj prestaju…….trend pada je gotov,oli ti korigiranje tržišta je gotovo i ide uzlazni trend.Šta znači ova objava dobrih rezultata od strane LKPC…..ne znam ali miriši mi na dobro.LKPC je imala gotovo brutalni pad, i sad je po mojim grafovima,a konzultirao sam se sa nekoliko naših zajedničkih kolega sa foruma,došao trenutak za rast do 1800 do 1900 gdje je gornji pik.Gornji pik ne mogu sa sigurnošću odrediti.Ali da su padovi iza nas u to sam siguran.U tim grafovima jedino pogreška dolazi kad nastanu izvanredne situacije kao sve ovo šta se događa zadnja 2 tjedna i burza odmah prva reagira.Danas i sutra bi moglo doći do brutalnog utovara,usudio bi se prognozirati i čak pozitivne blokade.A to potkrijepljuje činjenica da taj hebeni prospekt,kojeg ja nisam ni ukalkulirao u rast LKPC,može izači svaki čas.Kolega prije je dobro naveo činjenicu da Hanfa zasijeda četvrtkom a objave su u petak nakon zatvaranja burze.Rijetko tko bi htio biti vani.Po tom scenariju ponedjeljak bi mogao biti povijesno dobar za LKPC.
Ovo su moja razmišljanja ,znači bez ikakvih loših namjera.SRETNO SVIMA.

peyo

povijesno dobro je bilo kad je bila na 6-7 tisuća kuna… to ne budeš vidio u ponedjeljak.

pozdrav od dugogodišnjeg strpljivog dioničara koji i dalje čeka dokapitalizaciju

Upravu si frende,ali jesi čuo za onu povijest se ponavlja………….sretno da šta prije isplivaš.

peyo

New Report

Close