LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …

Koliki? 5 god?

Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..

Tako da – nemojte me uzimati za riječ [cool] [wink]

Kressho

Loris makni ga pa da se natovarimo.Šalim se samo ga drži.
TIHOMIR PURDA oslobođen svih optužbi,i odlazi kući.Kriza u Hrvatskoj nestaje,pokušaj rušanja vlasti nije uspio,mislim da su Jacu svi podcijenili.Trend pada na burzi je zaustavljen i možemo krenuti dalje,fala bogu.Oće prospekt ili ne briga me.Po svim grafovima LKPCtreba imati zdravi rast do 1800,a mislim da svi znate zasto¸ reyultati firme,ulayak u nove projekte i na kraju odrađeni pad u ovom valu i to prva.Zato ce prva i gore.

peyo

kolega peyo,

ovaj nalog od 100 komada nije moj, moji su bili po 1400, ali sam još jučer maknuo .

Međutim ovaj od 1415 je točno na sredini za zaustavi trgovinu, odlično pogođen.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …

Koliki? 5 god?

Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..

[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.

Evo izvješće je vani pa vi sad prodajte,ide moj scenarij do 1800.

peyo

Koji izvještaj?

...

da sve sve prodane u prvom krugu

Ulaganje u sebe je najbolje ulaganje

Koliki? 5 god?

[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.
[/quote]

Pa nećete valjda dečeca za igrarije (boy4play = plajboj) uzimati za ozbiljno ..
Izgleda da su ksst na staklenim nogicama jer je netko ispod pulta dobio šestotinjak komada gratis pa kolegu hvata dobročinstvo na lkpc [lol]

Kolega, di je izvjesce?

Zašto ovi genijalci sad objavljuju izvještaj za prvi kvartal 2010. godine?

Dvaput je dvaput !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pa ovo stvarno prelazi svaku mjeru dobrog ukusa.

New Report

Close