"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …
Koliki? 5 god?
Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..
Tako da – nemojte me uzimati za riječ [cool] [wink]
Loris makni ga pa da se natovarimo.Šalim se samo ga drži.
TIHOMIR PURDA oslobođen svih optužbi,i odlazi kući.Kriza u Hrvatskoj nestaje,pokušaj rušanja vlasti nije uspio,mislim da su Jacu svi podcijenili.Trend pada na burzi je zaustavljen i možemo krenuti dalje,fala bogu.Oće prospekt ili ne briga me.Po svim grafovima LKPCtreba imati zdravi rast do 1800,a mislim da svi znate zasto¸ reyultati firme,ulayak u nove projekte i na kraju odrađeni pad u ovom valu i to prva.Zato ce prva i gore.
kolega peyo,
ovaj nalog od 100 komada nije moj, moji su bili po 1400, ali sam još jučer maknuo .
Međutim ovaj od 1415 je točno na sredini za zaustavi trgovinu, odlično pogođen.
"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …
Koliki? 5 god?
Dvije ili 5 , da … Po onome što sam čuo od par ljudi odavdje. Istih onih koji su nabrijavali ekipu da će LKPC preći 2000 kada sam ja savjetovao prodaju na 1800..
[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.
[/quote]
Tako je kolega prvo lock-up na 2 onda na 5=7 godina onda i ponuditi firmi po nominali bez obzira koliko i platili u dokapu.Kolega jeste sigurni da vi pišete o dionicama ili o naučno fantastičnim filmovima.Ali moram vam priznat da je ljepo vidjet ovu vašu kombinaciju sa ksst i lkpc ali koga je to briga?Nego što nam sada savjetujete,i kako vi vidite provedbu dokapa malo nam to obrazložite.
[/quote]
Pa nećete valjda dečeca za igrarije (boy4play = plajboj) uzimati za ozbiljno ..
Izgleda da su ksst na staklenim nogicama jer je netko ispod pulta dobio šestotinjak komada gratis pa kolegu hvata dobročinstvo na lkpc [lol]
Evo izvješće je vani pa vi sad prodajte,ide moj scenarij do 1800.
Kolega, di je izvjesce?
Zašto ovi genijalci sad objavljuju izvještaj za prvi kvartal 2010. godine?
Dvaput je dvaput !
Zašto ovi genijalci sad objavljuju izvještaj za prvi kvartal 2010. godine?
Pa ovo stvarno prelazi svaku mjeru dobrog ukusa.