nisi daleko od istine. pogotovo će trejderi počet izlazit i čekat niže razini. moram priznati da je razmjer ovih nereda počeo i mene brinuti. ja ostajem unutra a ako padne vjerovatno i dokupljujem.
Vragolani,
jeste uspjeli uvjeriti nekoga da proda ?
Pozitivci,
jesmo uspjeli uvjeriti nekoga da kupi ?
Neuspjeli pokušajspuštanja cjene ovog sa 70 kom prije otvaranja [lol]
Jeste vidjeli, išao je vidjeti hoće li ga tko pratiti,
ali ja sam mislio i da hoće, momak je imao potencijala, šteta što nam nije prodao [wink]
Jeste vidjeli, išao je vidjeti hoće li ga tko pratiti,
ali ja sam mislio i da hoće, momak je imao potencijala, šteta što nam nije prodao [wink]
[/quote]
[cool]
nisi daleko od istine. pogotovo će trejderi počet izlazit i čekat niže razini. moram priznati da je razmjer ovih nereda počeo i mene brinuti. ja ostajem unutra a ako padne vjerovatno i dokupljujem.
ma padat će sigurno, trend na ZSE je negativan, a politička nestabilnost/demonstracije sve će još dodatno pogoršati. poželjno je biti barem 50% u kešu
ma padat će sigurno, trend na ZSE je negativan, a politička nestabilnost/demonstracije sve će još dodatno pogoršati. poželjno je biti barem 50% u kešu
[/quote]
nebi ja ništa prije prospekta…..a možda se i sutra objavi…tada će se sve znati…Dotad Hold…
Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:
Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.
Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,
MOŽE LI BOLJE??
[smiley]
lp
vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]
[/quote]
treba imati nos za bussines a ne kao kolega Plejboj ,njemu viri "perje" iz nosa. [lol]
[/quote]
Dobar nos za bussines, nema sta …
[wink]
Kolko je ono Luka Ploče danas ?
A koliko je bila kad sam ja pisao da je riječ o klasičnoj navlakuši, da prodate odmah taj dan, i da nikada neće doći na 2000 ?
[wink]
Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim.
Ali da ste trebali izaći na 1800 i kupovati KSST koji ste ismijavali – pa da, trebali ste.
Tada ste za jednu LKPC mogli dobiti 2 KSST-a
Danas za jedan KSST mozete dobiti 3 LKPC
Dakle – da ste me kolektivno poslusali napravili bi 600 % prinos za svojim LKPC puštenim na 1800
Ma nema frke, samo vi meni dijelite kulje .. Al to vam neće vratiti propuštenu zaradu od neprodavanja LKPC po 1800 i kupovanja KSST po 750 Plejbojevskim stilom škvadro [wink]
Vidim ima ovdje mnogo znalaca, ali na muci se poznaju junaci. Da ste neki frajeri dali bi mi stotku sad za ovo i priznali – "Plejboj, ajde bio si u pravu, trebali smo izaci i uci s tobom u KSST"
[wink]
Aj drugi put kad vam besplatno dam stručan savjet za 600 % prinosa – poslušajte ga i ciao. Mnogi od vas ovdje imaju više sredstava od mene , ali strašno mi je gledati šta radite sa njima dok ja pravim pare od ničega [wink]
"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …
Koliki? 5 god?
Ovi šta rade na prospektu danas se nisu mogli dogovoriti treba li im 4 ili 5 godina
za objavu.