LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisi daleko od istine. pogotovo će trejderi počet izlazit i čekat niže razini. moram priznati da je razmjer ovih nereda počeo i mene brinuti. ja ostajem unutra a ako padne vjerovatno i dokupljujem.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Neuspjeli pokušajspuštanja cjene ovog sa 70 kom prije otvaranja [lol]

Vragolani,
jeste uspjeli uvjeriti nekoga da proda ?

Pozitivci,
jesmo uspjeli uvjeriti nekoga da kupi ?

Jeste vidjeli, išao je vidjeti hoće li ga tko pratiti,
ali ja sam mislio i da hoće, momak je imao potencijala, šteta što nam nije prodao [wink]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

Jeste vidjeli, išao je vidjeti hoće li ga tko pratiti,
ali ja sam mislio i da hoće, momak je imao potencijala, šteta što nam nije prodao [wink]
[/quote]

[cool]

nisi daleko od istine. pogotovo će trejderi počet izlazit i čekat niže razini. moram priznati da je razmjer ovih nereda počeo i mene brinuti. ja ostajem unutra a ako padne vjerovatno i dokupljujem.

ma padat će sigurno, trend na ZSE je negativan, a politička nestabilnost/demonstracije sve će još dodatno pogoršati. poželjno je biti barem 50% u kešu

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

ma padat će sigurno, trend na ZSE je negativan, a politička nestabilnost/demonstracije sve će još dodatno pogoršati. poželjno je biti barem 50% u kešu
[/quote]
nebi ja ništa prije prospekta…..a možda se i sutra objavi…tada će se sve znati…Dotad Hold…

Kako bi rekao jedan kolega, kojemu se trag gubi u bespućima ništavila:

Što još da vam obećam?
Da se kupovalo kada sam ja dokupljivao između 1200-1350, to je unazad nekoliko tjedana 40 % profita, a što je najbolje, izgledno je da ovdje vatromet tek počinje.

Bravo za kolegu petinu, on je jedini još kupovao, koliko se ja sjećam, na tim cijenama.
Kupnje do 1 700 – 332 komada,

MOŽE LI BOLJE??

[smiley]

lp

vidim kolega da vas pamcenje dobro sluzi. [cool]
[/quote]

treba imati nos za bussines a ne kao kolega Plejboj ,njemu viri "perje" iz nosa. [lol]
[/quote]

Dobar nos za bussines, nema sta …

[wink]

Kolko je ono Luka Ploče danas ?

A koliko je bila kad sam ja pisao da je riječ o klasičnoj navlakuši, da prodate odmah taj dan, i da nikada neće doći na 2000 ?

[wink]

Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim.

Ali da ste trebali izaći na 1800 i kupovati KSST koji ste ismijavali – pa da, trebali ste.

Tada ste za jednu LKPC mogli dobiti 2 KSST-a

Danas za jedan KSST mozete dobiti 3 LKPC

Dakle – da ste me kolektivno poslusali napravili bi 600 % prinos za svojim LKPC puštenim na 1800

Kressho

Ma nema frke, samo vi meni dijelite kulje .. Al to vam neće vratiti propuštenu zaradu od neprodavanja LKPC po 1800 i kupovanja KSST po 750 Plejbojevskim stilom škvadro [wink]

Vidim ima ovdje mnogo znalaca, ali na muci se poznaju junaci. Da ste neki frajeri dali bi mi stotku sad za ovo i priznali – "Plejboj, ajde bio si u pravu, trebali smo izaci i uci s tobom u KSST"

[wink]

Aj drugi put kad vam besplatno dam stručan savjet za 600 % prinosa – poslušajte ga i ciao. Mnogi od vas ovdje imaju više sredstava od mene , ali strašno mi je gledati šta radite sa njima dok ja pravim pare od ničega [wink]

Kressho

"Dionice u dokapu će imati lock-up tek da vam prepustim i jednu novu informaciju, da ne bi ispalo da se ponavljam ili ne daj Bože, hvalim." …

Koliki? 5 god?

...

Ovi šta rade na prospektu danas se nisu mogli dogovoriti treba li im 4 ili 5 godina
za objavu.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Najviše smeta ovaj nalog na bidu od 100 komada ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close