drugi krug je privatizacija i može ići koliko god netko želi platiti. nijedan partner ne želi državu u vlasništvu tako da je sigurno spreman platiti više ukoliko je njen udio nebitan za donošenje odluka. ja iskreno mislim da se radi o nekih 50-ak% više. ali osim osjećaja nemam nikakve činjenice kojima bih to potkrijepio. temeljim vjerovanje u ovu dionicu na tome što je gotovo monopolski postavljena i što će bosna zadržati sekundarne djelatnosti(a i oporavak bi trebao ubrzo krenuti) a završava se koridor prema mađarskoj(pa nisu ga radili da bi brže stigli na ljetovanje u hr). da ne pričamo o najavi tri puta većih prometa luke za samo par godina.
Jedno ozbiljno pitanje,
da li uistinu vjerujete da drugi krug dokapa može iči više od duple cijene iz prvoga kruga i zašto ?
Pa to ovisi o tome koja ce biti cijena u prvome krugu, zar ne? Imho realno je za ocekivati cijenu od nekih 2500-3000 kuna. Sumnjam da ce biti nize od toga, ali mogla bi biti i malo iznad toga.
Danas je bio posebno povoljan dan za otimačinu nesigurnima.Svaka čast druk je danas iznad svih nivoa-od fantastične dionice samo šta ne ide u stečaj.Morat ću na tečaj kod pojedinaca,neki su toliko uvjerljivi ,da sami sebe uvjere u to šta pričaju.
Loris još malo pa ti prošao nalog.Ako ovi ovako nastave evo nas na 100 kuna uvrh glave.
ma ovo ovdje postaje smiješno. ljudi se skrivaju iza čudnih avatara, tvrde da nemaju dionice niti da ih zanimaju a 70% tekstova dolazi sa njihovih tipkovnica. bilo bi mi drago kad bi se tehnički mogla uvesti opcija da se svi predstave imenom, prezimenom, slikom(manje bitno) pa da znam kada s kim pričam. ovo manipuliranje sa 5-6 različitih nickova umanjuje vrijednost ove stranice. ali nažalost ukoliko želimo biti aktivni ona nam je jedina opcija.
ma ovo ovdje postaje smiješno. ljudi se skrivaju iza čudnih avatara, tvrde da nemaju dionice niti da ih zanimaju a 70% tekstova dolazi sa njihovih tipkovnica. bilo bi mi drago kad bi se tehnički mogla uvesti opcija da se svi predstave imenom, prezimenom, slikom(manje bitno) pa da znam kada s kim pričam. ovo manipuliranje sa 5-6 različitih nickova umanjuje vrijednost ove stranice. ali nažalost ukoliko želimo biti aktivni ona nam je jedina opcija.
povremeno pratim ovu temu i koliko ja vidim, 90% postova je od vas 5 (petina,rita, mecka, peyo, petrof) koji pišete/drukate ovdje kao da vam život ovisi o tome. ako ste sigurni u svoje ulaganje, što vas briga što drugi pišu? prije će biti da vi drhtite od straha da cijena LKPC ne padne pa se ovdje tjednima borite protiv virtualnih neprijatelja koji ne vjeruju u ovu cijenu dionice i očekuju pad. [yawn]
mumaro živim lagodno i mogu si priuštiti da ovdje visim cijeli dan. osim toga citirajte jedan moj druk.
Jedno ozbiljno pitanje,
da li uistinu vjerujete da drugi krug dokapa može iči više od duple cijene iz prvoga kruga i zašto ?
…mislim da ne može. Biti će ista kao i u prvom krugu ili tu negdje. Neznam zašto svi misle da bi drugi krug trebao biti spektakl, pa ako sve bude u redu za drugi krug neće ostati ništa dionica jer država prodaje prava za prvi krug , a ne za drugi…ili ja fakat ništa ne kužim..
povremeno pratim ovu temu i koliko ja vidim, 90% postova je od vas 5 (petina,rita, mecka, peyo, petrof) koji pišete/drukate ovdje kao da vam život ovisi o tome. ako ste sigurni u svoje ulaganje, što vas briga što drugi pišu? prije će biti da vi drhtite od straha da cijena LKPC ne padne pa se ovdje tjednima borite protiv virtualnih neprijatelja koji ne vjeruju u ovu cijenu dionice i očekuju pad. [yawn]
[/quote]
Ajd da ti ja prvim odgovorim za sebe,
ma naš kaj zapravo, odi ti na na ksst vidim da se tamo dobro snalaziš.
Ali da se ti i ja razumijemo i ja sam isto pesimist za LKPC – ide to na 428,98 kn onako odokativno i to već ovaj tjedan: Ekipo sorry što sam za svoje novce kupio pravo na dokap i još uvije držim istu količinu, trebao sam posudit lovu od crvenog vraga i prodavat kad mi on kaže…
[lol]
pišem jer mi se piše, koji dio ti točno nije jasan u tome ?
Kolega mumaro,u pravu si,ali procijeni sam pozitivan druk i činjenice i gluparije.U pravu si ,indexi padaju sve je više nervoze,a mogu ti reći i dosade.Dok je trgovina bila na visokim razinama slabo se terkenjalo po forumu.A ovako samo tražim razlog da se zakačim sa kontra mišljenjem.
Odustajem od piskaranja,idem igrat pref,pa mi neće biti dosadno.
pa cijenu tih prava nadodaj na cijenu prvog kruga i eto ti cijene drugog kruga(koji uistinu tehnički ni ne mora biti, ili će biti u manjoj mjeri ako cijena prvog kruga i cijena prava bude odgovarala imateljima dionica)
[/quote]
Ajd da ti ja prvim odgovorim za sebe,
ma naš kaj zapravo, odi ti na na ksst vidim da se tamo dobro snalaziš.
Ali da se ti i ja razumijemo i ja sam isto pesimist za LKPC – ide to na 428,98 kn onako odokativno i to već ovaj tjedan: Ekipo sorry što sam za svoje novce kupio pravo na dokap i još uvije držim istu količinu, trebao sam posudit lovu od crvenog vraga i prodavat kad mi on kaže…
[lol]
pišem jer mi se piše, koji dio ti točno nije jasan u tome ?
[/quote]
A znaš zašto ide na 428,98 kn ?
Pa zato što su radnici dobili po 400 kn a ovih 28,98 im je premija za dobro vladanje postojećoj Vladi (u čitavu priču se uključio i H.G.WELLS i već smo u 2016)
Idem uzet bojanku u ruke i obojati crvenog vraga u šarene boje …
Bon voyage